icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

olivia31
8. feb 2013

@tinkatinulka jej to je krásne číselko gratulujem to je dobrý dátum aspoň pre mňa mne trinástka praje a určite ej tebe bude . 🙂 🙂

olivia31
8. feb 2013

@vafinka Ahoj moja ja som tiež krvácala , ale to nebolo až také silné len také slabé špinenie občas krv asi 4 až 5 dní..... ak by to bolo silné krvácanie musíš ísť ...Bože ty si teda smoliarka a prečo si išla sama ???? Tak si sa riadne doriadila....a čo ti povedala doktor keď ťa takú videl???? 😒 To je skvelé, že je všetko v najlepšom poriadku teraz už len sa posnažiť a bude BÁBO juchúuuuuuuu

vafinka
8. feb 2013

@olivia31 no som si myslela , ze to zvladnem a nezvladla. no sestricky to videli ale radsej nic mi nevraveli. doky nist, a ak sa mi pusti moc, co to znamena?

vafinka
8. feb 2013

@tinkatinulka ahoj, ty mi ani nenapises?? ako si dopadla na kontrole??

katkalubkova
8. feb 2013

No, teda kocky, ako to tu vidim a citam, drzim vam velmi vsetkym palce !!!!

olivia31
8. feb 2013

@vafinka No to znamená , že keď by si mala silné krvácanie tak musíš ísť to je jasné však to môže byť nejaká komplikácia to máš tak však sa ti tam hrabali v dutine brušnej .......tak si hlavne dávaj pozor nenamáhaj sa .... nieže ťa napadne odhadzovať sneh 😠

olivia31
8. feb 2013

@katkalubkova Ďakujeme budeme to potrebovať. 😉 🙂

vafinka
8. feb 2013

@olivia31 neboj, ja som rada, ze sa presmotlem do kuchyne a spat, a som narobena ako kon, a na zachod je vykon, a co sa stalo, ked ste pisali na predoslej strane, ze ste nad niecim plakali s tinkou??

olivia31
8. feb 2013

@kostickabonnie No tak to ti nezávidím a hlavne teraz keď si tehotná no prejem skoré uzdravenie a ďakujem za opýtanie už čo skoro sa pustím do stimulky ...prajem pekní víkend. 😉 🙂

olivia31
8. feb 2013

@vafinka No neviem či tinka ale ja som pozerala tú reláciu na jojke a prišlo my ľúto ako to so mnou je,že to proste nejde prirodzene ale musíme sa takto trápiť ono to občas na mňa doľahne to tie naše hormóny šťastia nešťastia 😀 🙂 😉

vafinka
8. feb 2013

@olivia31 a co ste pozerali, to o tej asistovanej? neplac, ved to bude coskoro, uvidis, a co tinka, co nepise, baba jedna????

tinkatinulka
autor
8. feb 2013

Ahojte kočky, vypadavami net..prepacte.
Takže doktor mapochvalil ze som dobra kvocka,mame 9 dominantných folikov velke cca 12mm.takže ešte picháme, pondelok pregnyl a stredu rano sup do RF na odber.vklad potom pondellok,dr povedal že PK urcite ak bude 5 embryii.Tak verime že bude, som z tej cesty total KO, inak tam bolo 5 st. plus a krasne zelena trava a slniecko no nadhera.s drahym sme aj nakupy stihli, dobre vinko moravske.slliznica je 7.2mm takže suuper.A vy ako?

tinkatinulka
autor
8. feb 2013

@vafinka vafinka a ty sa nam este aj v nemocke dorantas chudatko, len pekne oddychuj 🙂 vela sil a super sprava ze mas priechodnééééé, suuuper 😝 😝 😝 😝

olivia31
8. feb 2013

@tinkatinulka Ja som sa objednala k fyzioterapeutovy a idem už v stredu tak uvidíme čo my povie. 😉 INak to je krásna úroda tak to ti moc budem držať palce aby si to úspešne dotiahla do šťastného konca tuj tuj tujt tujt .......No tak teraz už len pekne oddychuj a relax a manžel nech ťa rozmaznáva . 😀

olivia31
8. feb 2013

@vafinka Áno ta relácia ma trošku rozhodila ...a tinka už píše no ty si kde baba jedna ........ 😉

kostickabonnie
8. feb 2013

@tinkatinulka jej, pišem si ťa na nástenku, aby som mohla držať palčeky 😉 😉 😉 pfuj,pfuj, aby sa zadarilo 🙂

tinkatinulka
autor
8. feb 2013

@olivia31 uz Len vegetujem a pijem litre caju.

vafinka
8. feb 2013

@tinkatinulka
@olivia31 baby, ja som si musela ist lahnut, zacalo mi byt zas zle, hlava sa mi tocila, tak som si lahla a trochu pospala, bruso ma furt boli a viac ako rano, vrrrrrr, tinka, som happy aj za teba, supis, len kvockaj aj nadalej nech je ich co najviac 😀

tinkatinulka
autor
8. feb 2013

Skus horucu sprchu a patalen
@vafinka
A pozitivne myslenie

vafinka
8. feb 2013

@tinkatinulka uz som sa konecne osprchovala, a dala ibalgin, a furt som akasi nanic, ale som happyyyyy, a ty co? ako sa mi citis?

tinkatinulka
autor
9. feb 2013

@vafinka citim sa ako nafuknuta kvocka..nic moc

vafinka
9. feb 2013

@tinkatinulka neboj, este par dni a mas to za sebou, to uz vydrzis, musis, je to pre drobciacika co budes mat v brusinku, moc budem sastna ak sa ti zadari a nech mas aj vajuska na mrazenie, moc si to prajem, 😀 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
9. feb 2013

@vafinka juj uz sa aj tesit bojim po tom vsetkom

vafinka
9. feb 2013

@tinkatinulka neber to tak, si v dobrych rukach a bude to dobre, nie si predsa u tych sarlatanov v martine, tak nemaj boja

mili78
9. feb 2013

@vafinka ....no ahoj Vafi...tak si to zvladla, super, si sikulka...az na to male padnutie 🙂 aj ja som tak odpadla po prvej laprke, ale nastastie ma zachytili baby co boli so mnou na izbe 🙂 pamatam si len, ze som stihla povedat baby mne je asi zle a uz si nepamatam nic :D tesim sa spolu s tebou, ze mas priechodne vajcovody 🙂

mili78
9. feb 2013

@tinkatinulka ...tinus super urodicka, gratulujem 🙂) dufam, ze bude aj tolko embryjok 🙂

vafinka
9. feb 2013

@mili78 ahoj mojko, dakujem moc, sice som ako frontovy vojak, ale neva, stalo to zato. som moc happy a uz mam aj napisanu staznost na helios. to im nedarujeme 😀 😀 😀

vafinka
9. feb 2013

@mili78 a aj ty si po nej zacal krvacat? ja som zacala vcera, moc to nie je, ale ved nemam z coho, ked som ani zrasty nemala.

tinkatinulka
autor
9. feb 2013

Tak kocky ako vikendujete?ja hackujem a vegetim,brucho pobolieva tak nic sa mi ani neda.uf este 3 dni.

mili78
9. feb 2013

@vafinka .....joooj moja zlatá, neboj bolačky sa zahoja a bude dobre 🙂 a len im to dobre natri, aj ja by som to spravila
ja som krvacala aj po prvej laparke aj po druhej, ale mne odstranovali plno zrastov, tak ja som mala dovod...ale myslim, ze je to normalne, predsa sa len v tebe šprtali 🙂

@tinkatinulka ....my sme dnes skladali s muzikom puzzle, sme si objednali také ťažké čierno-biele...teraz si nadavame, ze sme dobrí blbci, ze také tazké sme zobrali :D len čumíme do toho a zložili sme len par kuskov, to budeme asi 10 rokov skladat :D