Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka ...super 🙂 ja som vzdy zavidela zenam, ktore vedia hačkovať, šiť, štrikovať, ja som na tieto veci totalne ľava 😝
@mili78
@tinkatinulka
@vafinka Ahojte dievčatá .......Tinkatunulka tebe držím palce kedy vychádza odber cca ? Si skvelá sliepočka držím palce najviac ako viem a moc ti to prajem. 😲 😲
Vafi Ty ako už ti je lepšie? No dúfam, že pekne oddychuješ !!!!
Ja som ako do lámaná boli sme včera na bežkách a dala som 16 km takže ma bolí celé telo no musím tu moju panvu nejak rozhýbať 😀 😀 😀 nič sa nedá robiť ......dnes som varila a idem ešte urobiť šišky .
@olivia31 AHOJ odber mam v stedu o 9.00, dneska sa u nas reze drevo.daco som akoze pomohla ale ubližila som si na prt tak som sa odtrepala k hačkovaniu..predsalen nebudem riskovat.Hnusne ima je vonku, a sneží..bleee.
Kočky tak dneska úspečne posledná 10 injekcia zanami, zajtra večer Pregnyl a už len čakať na zázrak.Držte palčoky 😉
@mili78 ahoj zlatko moje, no uz mi je lepsie, stehy ma svrbia a stipu, a ten na pupku sa mi troska zapalil, ale hned som ho poriesila s betadinom a fialovou vodickou som si to riadne vynatierala. inac aj ja som puzlova maniacka, sice este mam jedny co som ani neotvorila a nezacala skladat, bo obrazok je riadne tazky, moja staznost napisana na 2 strany, ja sa nedam, staznost poslem v tyzdni, a som zvedava, ze co sa bude diat. ale za pokus to stoji 😀
@tinkatinulka ahoooj, no super, a kolko je zatial folikov???? uz sa tesim aj za teba 😀
@vafinka no videl tam na pravom 6 a lavom 3 boli 13-11 mm a este dake pindure tam boli ale keby bolo zých 9 vajec tak by som bola naaaaajststnejsia na svete.Uvidíme, dneska sme doma makali tak hadam nic neporuchalo ale cítim hlavne ten pravy vajecník.Zajtra štiplavka, uha aj sa mi roka bude triast a utorok veget na gauči, presun k nasim.
@tinkatinulka no supis, inaki by si nemala sa moc namahat, ale dufam, ze neublizilo, nech vajucha este rastu nech ich je co najviac, 😀 😀 😀 😀
@vafinka ved ja koza som si to uvedomila až potom..a šla som radšej hačkovať.ale už len vegetujem.
@vafinka a ty ako?este ubolena?ja som sa po cyste davala 1 mesiac dokopy.. ☹
@tinkatinulka no sikovna, len lez, vcul je to najsam dolezitejsie, a co hackujes? aj ja sa to musim naucit, cosi viem ale iba zaklad, tak budem musiet trenovat 😀 😀 😀
@tinkatinulka vies co, brucho mam furt tvrde, plecia uz nebolia, len tie stehy, ma bolia s svrbia a ten jeden sa mi zapalil. ale dnes sme zvladli aj prechadzku 😀 😀 😀
@vafinka vies co kupila som si zelenu a bielu babyvlnu a robom decku..pruhovanu 🙂
ja som truba ja viem 😝
@vafinka tak to je super, tvrde brucho budes mat dlho kym sa ti to neodpuchne..a aky je teraz dalsi postup s tebou?co ti hovoril primar?
@tinkatinulka no tak je super, ze sa takto chystas na mimco. tak to bude isto chlapisko 😀 😀 😀 ale pre mna sprav ruzovo bielu, dobre 😀 😀 😀 ????
@tinkatinulka lekarka mi vravela, co ma operovala, aby sme po sebe skakali ako kobylky 😀 😀 😀 a ked to dlhsie nepojde tak skusime v tn iui 😀 😀 😀 😀
@vafinka no vidis sam mi sme to to tiež tvrdili že to bude oki, niekdy je zakpany pes a ty to vyskumas, ved v TN ti spravia hadam všetky testy ake sa len daju a pojde to samo.mesiac mate cervenu a potom sup by sme mohli skusit iba planovany styk s clostilom a pregnylom nie?
@vafinka hihi toto je uni farba, mne je to jedno co to bude, ja by som aj dvojky brala ale pre ten moj tlak nemozme dat ani dne embryjka, dr povedal že sa este o tom porozpravame ale asi nebudeme riskovat moje zdravie, chcela by som porobit v termíne a nie preležať cele tehu v nemocke.no sak bodaj by bolo, ja spravim pre toho mrnusa vsetko.este doriešim otvorene zakazky co mam , aj tu babujagu co nam robi problemy a mam na haku vsetko.
@tinkatinulka vies, ani mi nevraveli, ze nemozeme po sebe skakat, teda ze sa nemozeme mojkat. ale ja si chcem dat vcul pauzu a nechat to na prirodu, mam ten pocit, ze to pojde aj samo 😀 😀 😀 , ja nemam chut zas na nejake hormony, ja som tak stastna ako blcha, ze si idem uzit zivota a uz sa nemienim ist stresovat, co je upchate a co nie, nie je a to je pre mna to najsamdolezietjsie, vysledky mame dobre, tak to nejdem silit 😀
@vafinka ved jasnee že natur je nalepsie keby to slo, žellám moc aby si si hlavne oddychla od zlého a behania po doktoroch.a možno sa aj samo zadaríí, ked nebudes cakat.
@tinkatinulka ved to, uz nechcem behat , ja som ti aj predtym pisala, ze tot je moja posledna meta, a ze ked to bude oki, koncim a na cas teraz s tym koncim, tak teraz mam ten plan, ze si najdem robotu, zacnem pracovat na tom, co som ti pisala a v lete pojdeme na dovcu a tam ostanem tehu. a buduci rok na jar rodim 😀
@vafinka jeej to je krásny plan..dovcu vybera aj moj drahy 🙂
@tinkatinulka ja uz mam vybrate, ostrov brac. 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vafinka dobrý výber, hlavne krasne plaže 🙂 ja by som išla hockde ale uvidim podla toho v akom "stave" budem 😀
@tinkatinulka ty uz iste budes kinderko 😀 😀 😀 😀 😀
@vafinka cmuk cmuk
@tinkatinulka ja v to verim ze budes, tak ako ja , ze som oki, tak ti drzim palce, ze az az 😀 😀 😀 😀 😀
@vafinka
@tinkatinulka ahojte kiderká pekné plány tu máte no bodaj by vám to tak vyšlo ako ste si to naplánovali 😲 😲 ....no a tinka to nemyslíš vážne že si sa naťahovala a nosila drevo !!!! NO NO NO NO NO !!!!! TO NESMIEŠ ..... 😠

@mili78 to poznam aj my sme doma taky maniaci a potom sa jedujem ze kde to dat.ja aby som stale len nepracovala s pc tak som kupila vlny a hackujem,uvidim dokedy ma to bude bavit,vymyslela som decku a ta je velka.