icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

tinkatinulka
autor
10. feb 2013

@olivia31 uz budem posluchat,bolo mi luto draheho ako sam pracoval,tak som trosku pomohla,ale uz nic nerobim.

vafinka
10. feb 2013

@olivia31 oliv ved aj ty budes kinderko nosic coskoro, isto, iste 😀 😀 😀 😀 😀

olivia31
10. feb 2013

@vafinka No to pevne dúfam , že to tak bude 😉

tinkatinulka
autor
10. feb 2013

@olivia31 ale zlaticko aj tvoje kinderko je v plane, ved v lete budes tehu aj ty 🙂 kedy zacinas pichat?

mili78
10. feb 2013

@olivia31 ....ahoj moja, tak ty si iná sportovkyna, ze 16 kilákov, super 🙂

@tinkatinulka ... Tinus jasne že budeme drzat palce, ako divé, neboj 🙂

@vafinka ....sak aj my sme puzzle maniaci, uz mame 4 velké a teraz sme objednali dalsie dve, neviem kde to budeme davat :D no to som zvedava co ti odpovedia na tu staznost a ci vobec odpovedia

tinkatinulka
autor
11. feb 2013

@mili78 @vafinka@olivia31
kočky ja mam pocit ze mi v bruchu pristal triskac..dufam že tie vajka pekne rastu ked ma takto trapia, nemohla som celu noc spat.Nakopala by som sa do ritky najradsej sama za ten vcerajsok. 😠 😠 😠
Ale verím že som im neubližila.
Krásny dníík želám.Vecer dobehnite na moravské vínko 🙂

vafinka
11. feb 2013

@tinkatinulka ahoj mojko, no este to chvilenku vydrz, a uz budu vonku, hned ti bude lepsie, a vinko???? hmmm, zeby???? inac si predstav, ze ked ma prijali do nemocky a robili mi sono tak v 12 dc som mala 16 mm sliznicu, humac hormony. vrrrrr. ja sa vcul chystam do nemocky k mojmu dokymu, vytlacim si tu staznost, ze co on na to povie , idem dat poprefocovat spravy a hotovo. 😠 😠 😠
ps. a ty lez, lebo ta dojdem vycapat ako malu Jarunu, vobec ale vobec neposluchas 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
11. feb 2013

@vafinka 16 mm sliznicu kokkkkooooos to co je.Sak to za normal. podmienok je v cca 35 DC a ked si tehotna.Je načase u teba dat pauzu od liekov a tohto vsetkeho.Mne dr povedal že v den ovu je idealna 8-10 mm.Raz som mala v 26DC 13 mm a pozitívny test, v Heliose mi povedali že som tehotna a potom bum o dva dni dosla mrcha.

tinkatinulka
autor
11. feb 2013

@vafinka dneska idem este k doktorke po recepty na lieky. 😉

vafinka
11. feb 2013

@tinkatinulka tinka, ja musim byt vzdy niecim vynimocna, inac to nejde, no ja dam ranajku niaku a bezim na bus, ja uz fakt nist nejdem si davat, teda hormony, idem iba kupit vitaminy na fesakov a to je vsio. hadam to postiham . inak keby si videla aku mam modrinu po infuzke na ruke, a totalku zelenu na celu ruku od hanok po zapastie. a po ake lieciky si ides?????

tinkatinulka
autor
11. feb 2013

@vafinka prednison a anopyrin mi dochadzaju..to pre tu moju posahanu imunitu..tak vela zdaru u dr.

tinkatinulka
autor
11. feb 2013

Ahojte kočky už som doma od doktorky, zprdla ma ako male decko že 50% uspechu je pozitívne myslenie.že o dva tyždne ma chce vidiet s pozitívnym testom 🙂 zlata bola, sak ja sa posnažííííím.Inak už mam polovičku dečky pre babatko uhačkovanúúú..potom Vam tu dam foto 😝

vafinka
11. feb 2013

@tinkatinulka ahoooj, no ja som domka uz tiez, stehy mi este nechcel vybrat, ze az v stredu, ze kebyze urobim prudsi pohyb, mohlo by sa mi to otvorit, tak este dva dni s tymi bodliakmi. inak muzik mi vravi, inac uz neviem o som sme sa bavili a vravi mi,uvidis, za dva mesiace sme tehotny. 😀 😀 😀 😀 , ale aj mne musis ustrikovat taku decku, dobre????ja budem mat test pozitivny za 2 mesiace 😀 😀 😀 😀 😀 😀

olivia31
11. feb 2013

@tinkatinulka No to je jasné že dobehnem na vínko nalej za chvíľočku som tam...... 😀 ....no zlatko jasné musíš veriť, že to bude dobré pozitívne sa pekne nalaď a pochibnosti hoď za hlavu .....ja som už naladená že idem byť tehuľka daj ukážku dečky ja budem taktiež háčkovať nech sa to už prilepí. 😲 😲

olivia31
11. feb 2013

@mili78 no nepochybuj o mne 😀 však ja sa snažím rozhýbať tú moju panvu aj panvové dno však to nám odporúčajú v stredu idem k Fyzioterapeutovy tak som zvedavá čo mi povie 😉

olivia31
11. feb 2013

@vafinka No tak to je super že si tak to pozitívne naladená takže sa už tešíme na dve čiaročky na teste 😀 😀 😀 😀 😀 ....moja zlatá nebojkaj sa modrina sa zahojí mojko pofúkame ☹

vafinka
11. feb 2013

@olivia31 ahmmmm, boooooo., ale, nie, ja to zvladnem, dnes som aj fesakom kupila vitaminy, a som sa im aj vyhrozila, ze ak nebudu robit to co maju, tak uvidia to bongo. 😀 😀 😀 😀 😀 naozaj, sa tesim , a veeeelmi som tomu zacala verit. inak zajtra mili nastupuje na to cistenie, ze???

olivia31
11. feb 2013

@vafinka asi áno musíme to ešte preveriť ale tak tuším písala kukni dozadu .....fúk fúk fúk .....aké vitamíny si kúpila aj ja chcem v stredu niečo kúpiť tomu môjmu fešákovi 😀

olivia31
11. feb 2013

Dievčatá ja už mám budúci týždeň dostať mrchu a už sa ide na to 😀 😀 😀 bože ten čas beží ja nechápem 😒

vafinka
11. feb 2013

@olivia31 vies co, kupila som mu ace selezin, ale chcela som mu radsej kupit vapnik, horcik, zinok forte od walmarku a k tomu e 400. ale pre seba si chcem kupit A a D od jamiesonu. a to je vsio. 😀 😀 😀 😀

vafinka
11. feb 2013

@olivia31 to vazne?? a mas dlhy ci kratky protokol???

olivia31
11. feb 2013

@vafinka No tak pokukám aj ja niečo to E mám tak ešte niečo k tomu .......kočka budúci týždeň to už dorazí a ja už na 16 deň začne už sa aj teším aj sa bojím som ja rozpoltená osobnosť 😀 😀 😀 Mám dlhý

vafinka
11. feb 2013

@olivia31 ale neboj, ved tu mas nas, budeme pri tebe, a cim stimulujes??

olivia31
11. feb 2013

@vafinka Mám proveru dekapep. a puregon a po odbere som pichala ešte solumedrol

vafinka
11. feb 2013

@olivia31 to som mala aj ja, len nech ti zaberie, a poriadne, nech je vajoooooooooooook ako maku 😀 😀 😀 😀 😀

olivia31
11. feb 2013

@vafinka ja som pri prvom mala 24 tak dúfam , že aj teraz dáme no ja teraz potrebujem hlavne kvalitu 😉....sa teraz napchávam som jak kyselina tak mi chutí že neviem prestať to ten menzes čo má prísť

olivia31
11. feb 2013

@vafinka Fakt a čo tá sťažnosť čo ti doktor povedal ?????

vafinka
11. feb 2013

@olivia31 to si mala fakt 24 vajok?? hmmm, dobra sliepocka, dobrraaaaa. ty koky, ja som ledva vyprodukovala 9 velkych folikov ale za to bolo kopec pomensichhhhh ale celkovo ich bolo tiez tak

vafinka
11. feb 2013

@olivia31 doky mi povedal, ze je to na mne., ale vies, doky drzi s dokym, ale ja to poslem, len som to nestihala dat poprefocovat, aj ked mi povedal ze pri hycosy to robia pod mensim talkom, tak mi to nemuelo prejst ked tam bol mensi zrast a pri laparke to robia pod vacsim tlakom a ze mi ho mohlo vyplut vennn 😀 😀 😀 , ja mam z toho zmiesane pocity, ale aj on sam pisal do ziadosti pre poistovnu tubarny faktor. takzeeeeeeeeee, idem to aj tak podat

olivia31
11. feb 2013

@vafinka no mala som 24 a zrelých bolo 18 a tie sa dali oplodniť a oplodnilo sa 11 a nakoniec ostalo iba jedno jediné ...teraz potrebujem hlavne kvalitné 😉