Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 ale zlaticko aj tvoje kinderko je v plane, ved v lete budes tehu aj ty 🙂 kedy zacinas pichat?
@olivia31 ....ahoj moja, tak ty si iná sportovkyna, ze 16 kilákov, super 🙂
@tinkatinulka ... Tinus jasne že budeme drzat palce, ako divé, neboj 🙂
@vafinka ....sak aj my sme puzzle maniaci, uz mame 4 velké a teraz sme objednali dalsie dve, neviem kde to budeme davat :D no to som zvedava co ti odpovedia na tu staznost a ci vobec odpovedia
@mili78 @vafinka@olivia31
kočky ja mam pocit ze mi v bruchu pristal triskac..dufam že tie vajka pekne rastu ked ma takto trapia, nemohla som celu noc spat.Nakopala by som sa do ritky najradsej sama za ten vcerajsok. 😠 😠 😠
Ale verím že som im neubližila.
Krásny dníík želám.Vecer dobehnite na moravské vínko 🙂
@tinkatinulka ahoj mojko, no este to chvilenku vydrz, a uz budu vonku, hned ti bude lepsie, a vinko???? hmmm, zeby???? inac si predstav, ze ked ma prijali do nemocky a robili mi sono tak v 12 dc som mala 16 mm sliznicu, humac hormony. vrrrrr. ja sa vcul chystam do nemocky k mojmu dokymu, vytlacim si tu staznost, ze co on na to povie , idem dat poprefocovat spravy a hotovo. 😠 😠 😠
ps. a ty lez, lebo ta dojdem vycapat ako malu Jarunu, vobec ale vobec neposluchas 😀 😀 😀 😀
@vafinka 16 mm sliznicu kokkkkooooos to co je.Sak to za normal. podmienok je v cca 35 DC a ked si tehotna.Je načase u teba dat pauzu od liekov a tohto vsetkeho.Mne dr povedal že v den ovu je idealna 8-10 mm.Raz som mala v 26DC 13 mm a pozitívny test, v Heliose mi povedali že som tehotna a potom bum o dva dni dosla mrcha.
@vafinka dneska idem este k doktorke po recepty na lieky. 😉
@tinkatinulka tinka, ja musim byt vzdy niecim vynimocna, inac to nejde, no ja dam ranajku niaku a bezim na bus, ja uz fakt nist nejdem si davat, teda hormony, idem iba kupit vitaminy na fesakov a to je vsio. hadam to postiham . inak keby si videla aku mam modrinu po infuzke na ruke, a totalku zelenu na celu ruku od hanok po zapastie. a po ake lieciky si ides?????
@vafinka prednison a anopyrin mi dochadzaju..to pre tu moju posahanu imunitu..tak vela zdaru u dr.
Ahojte kočky už som doma od doktorky, zprdla ma ako male decko že 50% uspechu je pozitívne myslenie.že o dva tyždne ma chce vidiet s pozitívnym testom 🙂 zlata bola, sak ja sa posnažííííím.Inak už mam polovičku dečky pre babatko uhačkovanúúú..potom Vam tu dam foto 😝
@tinkatinulka ahoooj, no ja som domka uz tiez, stehy mi este nechcel vybrat, ze az v stredu, ze kebyze urobim prudsi pohyb, mohlo by sa mi to otvorit, tak este dva dni s tymi bodliakmi. inak muzik mi vravi, inac uz neviem o som sme sa bavili a vravi mi,uvidis, za dva mesiace sme tehotny. 😀 😀 😀 😀 , ale aj mne musis ustrikovat taku decku, dobre????ja budem mat test pozitivny za 2 mesiace 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@tinkatinulka No to je jasné že dobehnem na vínko nalej za chvíľočku som tam...... 😀 ....no zlatko jasné musíš veriť, že to bude dobré pozitívne sa pekne nalaď a pochibnosti hoď za hlavu .....ja som už naladená že idem byť tehuľka daj ukážku dečky ja budem taktiež háčkovať nech sa to už prilepí. 😲 😲
@olivia31 ahmmmm, boooooo., ale, nie, ja to zvladnem, dnes som aj fesakom kupila vitaminy, a som sa im aj vyhrozila, ze ak nebudu robit to co maju, tak uvidia to bongo. 😀 😀 😀 😀 😀 naozaj, sa tesim , a veeeelmi som tomu zacala verit. inak zajtra mili nastupuje na to cistenie, ze???
Dievčatá ja už mám budúci týždeň dostať mrchu a už sa ide na to 😀 😀 😀 bože ten čas beží ja nechápem 😒
@olivia31 doky mi povedal, ze je to na mne., ale vies, doky drzi s dokym, ale ja to poslem, len som to nestihala dat poprefocovat, aj ked mi povedal ze pri hycosy to robia pod mensim talkom, tak mi to nemuelo prejst ked tam bol mensi zrast a pri laparke to robia pod vacsim tlakom a ze mi ho mohlo vyplut vennn 😀 😀 😀 , ja mam z toho zmiesane pocity, ale aj on sam pisal do ziadosti pre poistovnu tubarny faktor. takzeeeeeeeeee, idem to aj tak podat

@olivia31 uz budem posluchat,bolo mi luto draheho ako sam pracoval,tak som trosku pomohla,ale uz nic nerobim.