icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
11. feb 2013

@olivia31 hmmm, to skor zaviselo aj od fesakov, a skus si ich dat napicsovat, ale bez halospermu, aby sa vybrali ti naj fesaci, hm???

olivia31
11. feb 2013

@vafinka Je to už iba na tebe urob tak ako to cítiš . Ideš to poslať rovno do heliosu alebo???

vafinka
11. feb 2013

@olivia31 asi som svinucha, ale asi to urobim. neda mi to, ked mi pride odpoved, ze to bolo v poriadku tak stiahnem chvost a budem ticho.

olivia31
11. feb 2013

@vafinka to je čo ?.....mali sme icsi a predĺženú kultiváciu. 😒 Neviem myslela si to to ???? alebo niečo iné ?

vafinka
11. feb 2013

@olivia31 nie, rovno na urad pre dohlad and zdravotnou starostlivostou. do heliosu to nema pre mna nijaky vyznam

vafinka
11. feb 2013

@olivia31 picsi je moteda, ked fesakov potru takou latkou. a tie co su najsam lepsie sa na nu naviazu, a tymi potom oplodnuju, stoji to 80eur, ja som to dala

olivia31
11. feb 2013

@vafinka jasné som si myslela len som nevedela ako to chceš? Ty koza Ty im teda narobíš !? no no no no

olivia31
11. feb 2013

@vafinka Aha tak to som nevedela tá látka im neublíži na kvalite????? A dá sa aj potom dať icsi ?? Asi áno že ? 😒

vafinka
11. feb 2013

@olivia31 preco myslis?? ved podla mna je kopec takych, ako ja co sa stazuju. len sa o tom necuje. ci myslis, ze robim zle?? ked ja sa tak citim podvedena a oklamana, vies. ja som cosi zbytocne 2 krat podstupila a mozno nie. co viem. a ty by si co robila na mojom mieste?? ja nemam chut im tam mavat papierom pred ocami, neviem, co mam od nich ziadat, neviem, neviem , neviem.

vafinka
11. feb 2013

@olivia31 jasan, to si vlastne vyberies tych naj na icsi

vafinka
11. feb 2013

@olivia31 pocuj a potom si aj ziadaj na embryjku pred et aj narusenie obalu emryjka, teda zonalny hatching, je to zadarmo, na tvoju ziadost, malo by sa lepsie uchytit

vafinka
11. feb 2013

@olivia31 oliv, hadam sa na mna nehnevas, ja len, ze ty by si co robila na mojom mieste???

olivia31
11. feb 2013

@vafinka Nie nehnevám však to je tvojom rozhodnutie ja by som to asi tiež nejak riešila

olivia31
11. feb 2013

@vafinka Tak tie tvoje rady si popozerám a keď budem na pohovore u embryologičky tak jej to všetko poviem.

olivia31
11. feb 2013

@vafinka Vafi som tu mala som niečo tak som bolo chvíľku preč urob to presne tak ako to cítiš i keď si myslím, že vo väčšine prípadov sa nič nedorieš ale skús uvidíš. Je to tak ako píšeš je to len na tebe . To, že ja tam chodím na tom nemá nič . Mne je to fuk. 😀

vafinka
11. feb 2013

@olivia31 ved jasne, este sa fakt musim dobre rozhodnut. kukni si to, a hadam je to dobre a isto vacsia sanca. aspon si ja myslim, ciiiii?????

olivia31
11. feb 2013

@vafinka neviem všetko pozisťujem a budem sa na všetko pýtať čo by nám pomohlo aby to vyšlo na jednotku.

vafinka
11. feb 2013

@olivia31 ja som to vsetko po nete vycucala, a emryologicka na mna potom kukala asi takto 😲 😲 😲 😲 😲 😲 , ze odkial to mam 😀 😀 😀 😀

olivia31
11. feb 2013

@vafinka No tak to bude aj na mňa kukať nech však by nám to mali sami navrhnúť všetko možné čo pomôže kašľať na prachy.

makovicka53
11. feb 2013

@vafinka
@tinkatinulka baby dajte mi trocha z tej sliznice 😉 ...neboli ste niektorana hysteroskopii v heliose?

mili78
11. feb 2013

@tinkatinulka .... Tinus to sa asi vajíčka rozťahujú :D aj ja ked som v puberte rástla, tak ma celé telo bolelo, neboj, urcite je vsetko ok 🙂)

@olivia31 ....no tak ty uz musis mat riadne rozhybanu panvu po tolkom bežkovaní 🙂

mili78
11. feb 2013

baby tak ja zajtra idem...bojim bojim 😢 držte mi palce prosíííííííííím

tinkatinulka
autor
11. feb 2013

@mili78 moc budem na teba mysliet...tfujtfujtfuj aby to dobre dopadlo baby ak budete tehotné tak aj dečky vam uhackujem.Tak pome
noooo @vafinka
@olivia31

olivia31
11. feb 2013

@tinkatinulka
@mili78
@vafinka Pustite si na You Tube ....Mark Christensen..američan naspieval pesničku pre Slovákov pecka

olivia31
11. feb 2013

@mili78 Moja zlatá budeme ti držať palce a nebojkaj sa dá sa to zvládnuť a hlavne aby tam nič nenašli a aby bolo všetko ok. Drž sa a daj vedieť ako to dopadlo. 😉

olivia31
11. feb 2013

@mili78 No to dúfam, že to tam je tak ako má byť. Ešte to tam rozhýbem do stimulky zo dva krát a dúfam, že to aj pomôže.

olivia31
11. feb 2013

@tinkatinulka jej tak to sa teším ja skúsim tiež keď budem doma niečo porobkať.

tinkatinulka
autor
12. feb 2013

@olivia31
@mili78
@vafinka

kočky tu je ukažka dečky pre babatko 🙂

tinkatinulka
autor
12. feb 2013
vafinka
12. feb 2013

@tinkatinulka jej, to je krasne, no teda, aj ja si prajem taku krasnu 😀 😀 😀 😀 😀 😀