Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@olivia31 preco myslis?? ved podla mna je kopec takych, ako ja co sa stazuju. len sa o tom necuje. ci myslis, ze robim zle?? ked ja sa tak citim podvedena a oklamana, vies. ja som cosi zbytocne 2 krat podstupila a mozno nie. co viem. a ty by si co robila na mojom mieste?? ja nemam chut im tam mavat papierom pred ocami, neviem, co mam od nich ziadat, neviem, neviem , neviem.
@vafinka
@tinkatinulka baby dajte mi trocha z tej sliznice 😉 ...neboli ste niektorana hysteroskopii v heliose?
@tinkatinulka .... Tinus to sa asi vajíčka rozťahujú :D aj ja ked som v puberte rástla, tak ma celé telo bolelo, neboj, urcite je vsetko ok 🙂)
@olivia31 ....no tak ty uz musis mat riadne rozhybanu panvu po tolkom bežkovaní 🙂
baby tak ja zajtra idem...bojim bojim 😢 držte mi palce prosíííííííííím
@tinkatinulka
@mili78
@vafinka Pustite si na You Tube ....Mark Christensen..američan naspieval pesničku pre Slovákov pecka
@tinkatinulka jej tak to sa teším ja skúsim tiež keď budem doma niečo porobkať.
@tinkatinulka jej, to je krasne, no teda, aj ja si prajem taku krasnu 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@olivia31 hmmm, to skor zaviselo aj od fesakov, a skus si ich dat napicsovat, ale bez halospermu, aby sa vybrali ti naj fesaci, hm???