icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

mili78
16. feb 2013

@vafinka ...ano ano presne ten 😀 sme sa rehotali s mužom, lebo vsetci sa tam medzi sebou bavia len ten na kraji co sedí je sam a v ruke ma flasu a to je slovak...slovak sa nezaprie, tomu staci flasa 😀

vafinka
16. feb 2013

@mili78 a este tesco taska, 😀 , a vies ako poznas slovaka v zahranici? iba s igelitkou v ruke

mili78
16. feb 2013

@vafinka ...hahaha, tak to ano, igelitka musi byt 😀

vafinka
16. feb 2013

@mili78 no presne, to je znak nasinca 😀

vafinka
16. feb 2013

@kostickabonnie mojko, chcem sa ta spytat, aj teba po laparke bolelo cele vnutro ako keby si mala ovu?? ja citim vsetko, a neviem ci je to po tej laparke, a ci mi harasi 😀

kostickabonnie
16. feb 2013

@vafinka ja som bola taká nafúknutá tým vzduchom (aspoň pri tom spôsobe, ako robili mne, naplnia brušnú dutinu vzduchom, aby sa im lepsie dostali nástroje do tela), že mňa otravovali skôr tieto neduhy, nepamätám si, že by som mala pocity ako pri ovulke, lebo ja som laparku podstúpila v druhej polovici cyklu). Ty máš tuším viac rezov, že ? Ja len jeden pod pupkom.

vafinka
16. feb 2013

@kostickabonnie ja mam dva, aj mna napustali plynom, brusko uz mam takmer splasnute, len mam priserne bolesti, ako ked mas ovu ale fakt silnu, citim vsetko vo vnutri. to je hruza

lenocka004
16. feb 2013

@vafinka Ja som bola na laparke pred 5-timi rokmi ale si to pamatam, pretoze som kvoli bolestiam musela ist na moju prvu PN v zivote. Bolesti som mala asi tyzden a potom to uz bolo OK. Hlavne sa nenamahaj!!!

lenocka004
16. feb 2013

@vafinka Mne laparku robili rovnakym postupom ako tebe a mala som tiez dva rezy.

vafinka
16. feb 2013

@lenocka004 uha, tak aspon viem, ze je to v norme, ze si to nenamyslam. ja sa snazim nenamahat, ale aspon chcem doma cosi porobit, a uz sa pomalicky rozcvicovat, teda aspon ritku a brusko po mrske. 😀

olivia31
17. feb 2013

@tinkatinulka Ahoj Tinka tak ako dúfam, že je všetko v poriadku myslím na teba celý deň. Veľmi Vám to prajem držím palce a prežívam to s Vami . Prajem Vám to z celého srdiečka . 😲 😲

tinkatinulka
autor
17. feb 2013

AHojte kočky, tak rano smer čechy a budeme sa modlit aby sme tam našli našho mrnusika a dostal sa maminke do bruška.Dneska sa embryjko pekne vyhrieva v sere, takže sa nepozorovalo.Bude to dlhá noc a aj cesta,ale za ten výsledok to stojí.Zajtra Vám napíšem ked prídeme domov.

olivia31
17. feb 2013

@tinkatinulka Tak to ti držím palce. Tuj Tuj Tuj.

lenocka004
17. feb 2013

@tinkatinulka Zajtra strasne moc drzim palce. 🙂

strapula27
17. feb 2013

@tinkatinulka zajtra ti drzim palce🙂)) ozvi sa ako ste dopadli,ked prides domov!!

vafinka
18. feb 2013

@tinkatinulka tinka, tak ako??? jatu sedim ako na ihlach, a cakammmmmmmmmm

olivia31
18. feb 2013

@vafinka Ahoj aj ja na ňu myslím celý deň teraz som došla a nič .......prvé čo som urobila tak kuk sem no dúfam, že je to maličké už v brušku . 😲

vafinka
18. feb 2013

@olivia31 ahoj moja, ja tu cakam cely den, furt sem cucim a cakam, ja uz mam take nervy, obavam sa zleho......vrrr, dufam, ze nie. uz ma boli zaludok z nervov.

olivia31
18. feb 2013

@vafinka No ja pevne verím, že všetko bude v poriadku strašne to chcem aby to tak bolo musí to úspešne odštartovať ....možno odpočíva ?! Na zlé nemyslím 😉 ......A čo si robkala Ty ?

vafinka
18. feb 2013

@olivia31 ved hadam by nam napisala. ze je oki a ze je uz doma. ochhh. ja si to tiez moc prajem, ved musi to tu ktosi nakazit bacilom pupkacom. 😀 😀

vafinka
18. feb 2013

@olivia31 ja sa snazim cucat, bruso furt boli, ale aj cosi porobit, no neviem ako to bude s tou robotou, kamoska mi pisala. tak ja len potichunky dufam, ze to aspon tymto odstartujemmmmm, a cosi sa mi uz aj podariii, a ty ako??

olivia31
18. feb 2013

@vafinka No ja dnes des v práci menši konflikt no keď niekto nevie čo sa smie. 😒 A o akú prácu ide to by si mala super prajem ti to ono je dobre doma , ale keď je to dlho tak je to už na nervy .No a je to aj o prachoch keď ich je viac tak je to lepšie.

vafinka
18. feb 2013

@olivia31 uha a co sa stalo??? no asistentka do rk, tak ja dufam ze to klapne, aj ked uz mam obavy, ze asi nie. vies co, uz mi to tu lezie na nervy, ani ma uz niekedy nebavi upratat, a uz ani nic, len tak sa niekedy ponevieram a zas ma podakedy chyti upratovaci osial, a utieram, vsetko co vidim, vrrrrrrrr

olivia31
18. feb 2013

@vafinka To ti verím ja keď som bola len na pn pár týždňov tak mi harašilo ........tak nech sa kamoška posnaží a ne h ti vybaví .......No ani sa mi nechce už rozoberať čo sa stalo no proste nieje kolektívna. 😒

vafinka
18. feb 2013

@olivia31 jasne ako povies, ja jej poviem, ale ale ale. no budem moc rada. za hodinku idem objednat pizzu, sme sa s muzikom dohodli, ze si dame, a muzik dal odovodnenie- ked chceme babanko, musime aj papat riadne, hmmm, take chutne a kaloricke, ved co by nie. juuuj, ale tesim sa na nu ako mala 😀 😀 😀 😀 , ale este neviem aku si objednam.....

olivia31
18. feb 2013

@vafinka No dobrí nápad , skúsim navrhnúť aj môjmu no ale on chudne takže asi mi to neprejde. No čo tá Tinka už ma aj brucho začalo od nervozity bolieť ja to prežívam s nimi ............bože ak si spravodliví tak jej daj ten malí zázrak. 😉

vafinka
18. feb 2013

@olivia31 tak tak, este ked zacnes ty stimulovvat, tak ma potom isto aj odvezuuuu, fuuuha, ale ja mam fakt ine stresy, aj za nu, ochhh

olivia31
18. feb 2013

@vafinka idem do obchodu a za pol hodku som tu 🙂 dúfam, že tu budeš. 😉

vafinka
18. feb 2013

@olivia31 budem, ak ma neodvezu dovtedy, ja si zatial idem vybrat tu pizzuuuu 😀 , a skontrolovat inzeratyyyyyy na pracuuu

olivia31
18. feb 2013

@vafinka už som tu no porazí ma zase som lem minula € če 😠........nič neozvala sa?