Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@kostickabonnie mojko, chcem sa ta spytat, aj teba po laparke bolelo cele vnutro ako keby si mala ovu?? ja citim vsetko, a neviem ci je to po tej laparke, a ci mi harasi 😀
@vafinka ja som bola taká nafúknutá tým vzduchom (aspoň pri tom spôsobe, ako robili mne, naplnia brušnú dutinu vzduchom, aby sa im lepsie dostali nástroje do tela), že mňa otravovali skôr tieto neduhy, nepamätám si, že by som mala pocity ako pri ovulke, lebo ja som laparku podstúpila v druhej polovici cyklu). Ty máš tuším viac rezov, že ? Ja len jeden pod pupkom.
@kostickabonnie ja mam dva, aj mna napustali plynom, brusko uz mam takmer splasnute, len mam priserne bolesti, ako ked mas ovu ale fakt silnu, citim vsetko vo vnutri. to je hruza
@vafinka Ja som bola na laparke pred 5-timi rokmi ale si to pamatam, pretoze som kvoli bolestiam musela ist na moju prvu PN v zivote. Bolesti som mala asi tyzden a potom to uz bolo OK. Hlavne sa nenamahaj!!!
@vafinka Mne laparku robili rovnakym postupom ako tebe a mala som tiez dva rezy.
@lenocka004 uha, tak aspon viem, ze je to v norme, ze si to nenamyslam. ja sa snazim nenamahat, ale aspon chcem doma cosi porobit, a uz sa pomalicky rozcvicovat, teda aspon ritku a brusko po mrske. 😀
@tinkatinulka Ahoj Tinka tak ako dúfam, že je všetko v poriadku myslím na teba celý deň. Veľmi Vám to prajem držím palce a prežívam to s Vami . Prajem Vám to z celého srdiečka . 😲 😲
AHojte kočky, tak rano smer čechy a budeme sa modlit aby sme tam našli našho mrnusika a dostal sa maminke do bruška.Dneska sa embryjko pekne vyhrieva v sere, takže sa nepozorovalo.Bude to dlhá noc a aj cesta,ale za ten výsledok to stojí.Zajtra Vám napíšem ked prídeme domov.
@tinkatinulka Tak to ti držím palce. Tuj Tuj Tuj.
@tinkatinulka Zajtra strasne moc drzim palce. 🙂
@tinkatinulka zajtra ti drzim palce🙂)) ozvi sa ako ste dopadli,ked prides domov!!
@tinkatinulka tinka, tak ako??? jatu sedim ako na ihlach, a cakammmmmmmmmm
@olivia31 uha a co sa stalo??? no asistentka do rk, tak ja dufam ze to klapne, aj ked uz mam obavy, ze asi nie. vies co, uz mi to tu lezie na nervy, ani ma uz niekedy nebavi upratat, a uz ani nic, len tak sa niekedy ponevieram a zas ma podakedy chyti upratovaci osial, a utieram, vsetko co vidim, vrrrrrrrr
@olivia31 jasne ako povies, ja jej poviem, ale ale ale. no budem moc rada. za hodinku idem objednat pizzu, sme sa s muzikom dohodli, ze si dame, a muzik dal odovodnenie- ked chceme babanko, musime aj papat riadne, hmmm, take chutne a kaloricke, ved co by nie. juuuj, ale tesim sa na nu ako mala 😀 😀 😀 😀 , ale este neviem aku si objednam.....

@vafinka ...ano ano presne ten 😀 sme sa rehotali s mužom, lebo vsetci sa tam medzi sebou bavia len ten na kraji co sedí je sam a v ruke ma flasu a to je slovak...slovak sa nezaprie, tomu staci flasa 😀