Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@vafinka no ešte dva mesiace budem papat a bedu športovci potom 🙂
@tinkatinulka uj ha aj atleti 😀 😀 😀 , pocuj a neopytala by si sa mailom tvojho dokyho v rf, ci to fakti ozaj mozemmmm???? mna to laka, ale fakt mam obavu 😀
@vafinka mne povedal len tolko, že on to nema moc nastudovane lebo je to len doplnok, uškodit nemože a ked pomôže bude fajn..ako nebol z toho odviazany, on asi veri skor spravnej životospráve a dobrým vitamínom..ja ale aj čajíkom 🙂
inak kočky toto mam v papieroch:
Diagnóza N 97 – NEPLODNOSŤ
normalne som to predýchavala ked to tam bolo čierne na bielom..
@tinkatinulka no ja furt vaham, mne zas moj doky povedal, nech an to zabudnem, ze boh vie, co je to zac, ale fakt neviem ci mam ci nie.
moha mahuliena mrchata uz pomalicky startuje, vrrr, uz nech je tu a ide sa na vecccc
@tinkatinulka aj ja to mam, bud to pissu ako n 97-9, alebo n 97-n. vitaj v klube. 😎
@tinkatinulka ze opica jedna, ani nepise ani nic, ved ked sa ukaze, tak dostane. 😠
@tinkatinulka S toho si nič nerob ja to mam tiež aj teraz keď som bola na rehabilitácii tak mi to tam napísala doktorka nič si stoho nerob mne tú diagnôzu už píšu 7 rokou 😒 ☹ ... dievčatá keď to tu čítam tak vy ste riadne nadupané v tomto .....aj mne poraďte čo by nám mohlo pomôcť .......ja občas tiež premýšľam prečo sa to deje práve nám no nič iné nám neostáva len bojovať ďalej. 😲
@olivia31 ja uvažujem nad bylinkarkou Kopacovou z Vrbového, to je pri Piestanoch..dost som nastudovala o nej a ak ma co pomoct tak ona iba prirodne materialy odporuca a referencie super.
@olivia31 oliv, ja som presedela pri pc hodiny a hodiny, studovala a studovala, keby si videla moje poznamky, by si sa nasmiala, moj krutil len hlavou, a potom ako ma pocuval sam sa ma zacal pytat, ze co som nove nasla a objavila..... potom som mu zacala hovorit o mk, co som sa tu vsetko docitala a tak. ved ja som sa vzdy narevala ako koza, ked sa na cosi doslo. bucala som 2 dni a potom som sedela pri pc tyzden a studovala. ved aj my uz budeme co nevidiet cakat 4 roky, a pride mi to ako vecnost, ale veriiiiiim ze uz sa nam zadari 😀
inac baby, my sme boli tiez u jednej bylinkarky ale v čr, a viete co nam povedala?? ze ma sme zdravi a jedine co nam chyba su vitaminy, 😒 😒 😒 😒 😒
@tinkatinulka A to si kde našla ja tiež študujem ako blbá no možno je lepšie ani nič nečítať, lebo je toho už strašne veľa informácie od lekárov na fore na internete už mám občas aj chaos v hlave. Ja ešte skúsim to cvičenie a uvidíme . Ale už som uvažovala aj nad niečim takýmto navštíviť ľudových liečiteľov .
@vafinka Mne zistili nepriechodné vajíčkovody no po laparke mi ich spriechod. mala som zrasty manžel má horšiu morfologiu tvar spermie no ale nic katastrofalne. V raj môžme mať aj prirodzene no ale nejak dlho to trvá ja už neviem keď sa to tak dlho nedarí tak tam bude asi ešte niečo no a pravdepodobne sú tam znova zrasty lebo ono sa to spraví znova .
@olivia31 ja mam tiež pocit že keby nebolo MK tak sme ako za opicami doma..takže tu všetky zakladne veci.Idem sa venovat drahemu, citi sa nejak odvrhnuty teraz a ja zas vykuchyna z vajec takže idealny parik sme 😉 Pekný večer
baby, napisem vam moju dnesnu prihodu so psikom- bola som jej dat jest a vravim jej, ked sa mojka moja najes, tak ti pojdem predcesat srst, lebo to mas skarede, ked uz zhadzujes staru. ona sa najedla a vravim jej, tuto si sadkaj, sadla si, a cakala kym pridem s kefkou, ja som jej ju ukazala, ocuchala ju ato mi dala povolenie ze mozem, a vravim jej, tuto si sadkaj a precesem ti tuto stranu, ona madam si lahla ako kus vola a na, ces, este sa mi ponatrcala ze kde mam cestat. 😀 , to by clovek odpadol, potom sa mi pretocila na druhu stranu a davaj, zaprela sa o mna labkami, a makaj. 😀 😀
@olivia31 Ahoj 🙂, tak to zacinas len. Ja som myslela ze ides na vklad. Uz aj toho bociana som ti tam smerovala 🙂
@lenocka004 No poslať ho môžeš len ja ešte mrchu musím dostať nejak sa jej nechce ale si zlatá no uvidíme či bude naše druhé ivf úspešne .
@olivia31 ved to, este jej vravim, ze ako sa chces pacit ostatnym suhajom. 😀 😀 😀 , a to som si myslela aj ja, ze ich mam nepriechodne, ked sa nic nedeje uz ako dlho. a bola som v tom, ze je to nanic a ze zas ideme syslit na ivf, tak ja dufam, ze ked je to tam prefukle ako hrom, ze sa hadam zadari . my sme aj dlho lezali na boku s fesakmi a cakali mesiac co mesiac. a potom som to vzdala. sa priznam a isli do car. uz som nemala na to nervy. je to vsetko o hlave. a mozno mam dajaky blok, co ja viem, ja som sa uz vela krat prichytila pri tom, ze mi je samej dobre a ze sa mi to menit nechce. ☹ ,,,,,,,,
@lenocka004 ahooj , uz si testla, ze ako????
Ahojte baby;)chcela som sa spýtať či ste tu nemali problémy s fragmentujucimi embryami?...či máme vôbec šancu aby sa nejaké embryjko udržalo?:(

@tinkatinulka ale aj tak si myslim, ze ti isto pomohol, ved aj ked si mala 3 zrele vajka a ostatne aj ked neboli zrele. ale boli, mozno este nejaky cas a nabuduce ich bude omnoho viac, uvidis, stiasam palcoky a vsetky co mam a aj co nemam.