Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka jasne, tak som to myslela. nie ze by som tam ja letela. a zrovna ja 😀 , ja len tak zo zaujimavosti
@vafinka na RF stranke to maju rozpísané..v CR maju darkyn viac ako u nas..a je tam kopu podmienok aby to slo..ale asi je to skor o paniazoch ako o pomoci iným.ved tu bolest prežívať pre niekoho iného..
@tinkatinulka jasne, to ano, nie je to len tak, sa dopovat a potom tie neziaduce ucinky a tak, to nie je ziadna sranda. rozmyslam ci ist ci neist dnes do mesta, nejak sa mi moc nechce......... chcela som ist na nakup ale dnes asi ani heverom by si ma zdomu nevypacila
@vafinka vcera si ma navnadila na tie prorodne povzbudzovace vajecnikov a už papan GOJI, hihi
@tinkatinulka tinus, momentalne iba to a a d, a to je vsetko, aj by som si daco kupila ale vcul prehadzujem kazde euro. ty si ale dabel. to je hrozne stebouuuuuu, ved ty uz musis mat doma snad vsetko od vymyslu sveta. 😀 , ale ak zacnem pracovat, tak si ho zrejme kupim, este sa uvidi alebo ten infolic.
@tinkatinulka nesla, ved sa mi nechcelo, tak som sla u nas ze na pecivo a zas mi ostal iba chleba 😠 😠 😠 😠 , tak muzik poobede sa stavi na rozky a tak, ja tu sliedim a cakam na teba 😀
@vafinka no my sme mali goji v zasobach..a ako sa zislo 🙂 no nemam uplne vsetko, mam aj tu DHEU ale to soms a neodvažila užívať..
@vafinka sak skus upiect doma rozteky z kysnuteho cesticka..to mas lahučké
@tinkatinulka uha, ved ta dhea , to mi pride uz ako taky risk, ze naozaj, ze pokial nemas dajake veeeeelike problemy, tak by som si to nenaordinovala. to nie. ja radsej slniecko a domace vajce 😀 😀 😀 😀
@tinkatinulka mas pocit, ze sa mi chce????? moja lenivost nepouna hraniccccccc, aj kolac mozno dnes upeciem, este sa uvidi, taky jednoduchy hrncekovy
@vafinka ty betarka pocuj sak ty si ma tak navnadila na tutumutu že sme včera po 3tt mali aj my 😝 😝 😝
@vafinka mi nehovor..asi pred polhodkou som vyliezla z pyzama, no hruza ale dostrikovala som capicu pre krsna 🙂
@tinkatinulka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 , no aspon ze ma massss, inac, asi aj ja dnes znasilnim muzika, kym mahuliena nedoraziiii, no chlapec ma sa na co tesit!!!!!! 😀 , ale inak som nevienatko nevinneeee
@tinkatinulka a cim som ta navnadila??? ved vcera sme mali iba obyc debatu, o nasich odbornych vedomostiach z mediciny 😀
@tinkatinulka 😀 😀 😀 , ja sa uz normalne zacinam za seba hanbit, ja som tu jedina taka opica a vsetky ste take slusne, iba ja tu vyrypujem, som fakt hrozna ako dve hrozna. och joj. ale ti poviem, ze ma dnes ta nasa modelka tak nasrala, ze ma boli pri srdci, tak som sa vytocila, zadusim juuuuuu
inak, vies co ma napadlo, ze ked sa robi opu, tak vlastne odsaju iba najvacie foliky, a co tie mensie? to ich nechaju vo vajecnikoch???
@vafinka no toto som sa pytala..ano ostavaju tam a opi popraskaju same..tiež som si myslela že zoberu vsetko..
@tinkatinulka hm, ale ved ti potom moze vzniknt mega cista, to je iny risk, uffffff, ze?
@vafinka inak mimo temu ale ked sme boli v RF tak sme šli do obchodaku a bol tam super obchod detsky dvojposchodový, kukli sme aj kočíky ake fičia a po čom a našli sme úúžasný kočík, obom sa nam pacil hned na prvý pohlad..Bebecar 😝 😝 😝 my sme blazni, rano nam oznamia že neni ET a my na obed kukame kočíky čo..

@vafinka myslis ako koklo dostane darkyna €?