icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
20. feb 2013

@tinkatinulka ale poviem ti, ze ten bebecar, je fakt ale fakt krasny, asi 5 razi som sa na neho kukala, no je proste dokonaly 😀

olivia31
20. feb 2013

@mili78
@tinkatinulka
@vafinka Dievčatá nepozerajte žiadne kočíky to nieje dobré 😒 ........Poslušne hlásim, že dnes mrcha dorazila a o pár dní začínam bojím bojím bojím ☹ No a ešte aby som to tu polhodinu naštudovala čo píšete idem na to . 😉

vafinka
20. feb 2013

@olivia31 ja viem, ze by som nemala ale to sa nedaaaa. to je moja choroba 😀

vafinka
20. feb 2013
vafinka
20. feb 2013

@tinkatinulka tinka toto bol on, len som nevedela nazov 😀

tinkatinulka
autor
20. feb 2013

@vafinka kraaasny

tinkatinulka
autor
20. feb 2013

@olivia31 to je nasa choroba ako sa odventilovat od starosti..ja niesom poverciva v tomto..šak po tom všetkom 😒

olivia31
20. feb 2013

@tinkatinulka ja ti verím no ja to budem riešiť až po keď budem už tehuľka dúfam, že to de už čoskoro

vafinka
20. feb 2013

@olivia31
@tinkatinulka babizne, ved ake mame heslo??? to sa podari, urcite, kazdej jednej co sme tu, isto, iste. verte mi, 😀 😀 😀 😀

olivia31
20. feb 2013

@tinkatinulka
@vafinka dnes som bola u zubára a namiesto toho aby ma prešla bolesť zub ma rozbolel viac musela som si vybrať vložku a zajtra tam idem znova odhodlaná si ho dať vytrhnúť chodím tam od decembra a stále ma bolí bude to môj druhí zub čo pôjde do koša ☹

vafinka
20. feb 2013

@olivia31 ujha a nemas v nom zapaleny nerv???

olivia31
20. feb 2013

@vafinka jasné no len to nejak ide opačným smerom .......ja budem počas stimulký doma na pn tak mi to navrhol môj gyndoš tak bude doma relaxovať a dúfam, že moja šéfka nebude protestovať a dúfam, že to pomôže a bude to úspešné . 😲

vafinka
20. feb 2013

@olivia31 juj, aspon si budeme moct pisat, juchuuuuu. ja sa tesim aj za teba, a bodaj by ti to vyslo. treba lezat, neni to sranda, ved sama vies. 😀

olivia31
20. feb 2013

@vafinka neviem len ma začal pobolievat tak som išla vyčistil mi to a stále ma to bolelo pod vložkou tak som mu volala a kázala mi vložku vybrať aj nerv mi ťahal tak sama neviem no už ma to nebaví tam furt behať dám to vytrhnúť ☹

tinkatinulka
autor
20. feb 2013

@vafinka
@olivia31
pocas stimulky je podla mna lepsie mat klud od prace a stresov
baby dnes som cvicila 1x Mojžišovej cviky,uha dali mi zabrat..keby to tu niekto naokolo precvicoval tak idem hned..ale nasla som na nete ukazky a pokyny..ubližiť neubližim..ale super relax

olivia31
20. feb 2013

@vafinka no a ešte si pred pn zoberiem dovolenku aby som si povybavovala potrebné veci .....no jasné bude v spojení a možno už budeš v práci. 😉

vafinka
20. feb 2013

@olivia31 chudinka moja, juuuj, tak to ti nezavidim taketo starosti, inak ja mam v ranke po nemocke este kus stehu a neviem ako si ho vyberiem, uz asi nijak, ked mi vrch prerastol kozou 😒 😒 😒 😒

vafinka
20. feb 2013

@olivia31 no ja by som sa potesila, byt uz konecne v praci 😀 😀 😀

olivia31
20. feb 2013

@tinkatinulka ja začínam u fyzioterapeuta v stredu to to cvičiť no idem už aj doma skúšať a zajtra som sa objednala na masáž juchú už sa teším. To bude relax.

olivia31
20. feb 2013

@vafinka Už som tu bola so porobkať poriadok v kuchyni a ešte pozbieram prádlo a relax pred telkou zajtra bude ťažký deň do práce potom rýchlo odbehnúť k zubárovi a potom ak budem schopná späť do práce a poobede na masáž ma dosť bolí chrbát 😒

vafinka
20. feb 2013

@olivia31 no ani sa ti necudujem, ze ta boli chrabat, aj mna by bolel na tvojom mieste. a masaz, aj jaaaa

tinkatinulka
autor
20. feb 2013

@olivia31 sme sa nejak podobne naladili, ja chcem piatok ist na masaz k fyzioterapeutke

olivia31
20. feb 2013

@tinkatinulka ja som bola už aj minulí týždeň a mi ponaprávala chrbticu aj ma to bolelo

olivia31
21. feb 2013

Ahojte držte mi palce idem k tomu zubárovi bojím prajem pekný deň pozeram že u nás je riadna kosa ...idem Ahojte

tinkatinulka
autor
21. feb 2013

@olivia31 aj u nas mrzlo riadne, ja som dsa zase zobudila s nadchou..fnuk

vafinka
21. feb 2013

@olivia31 olivka moja, drzim ti palcoky a to vsetky co mam, bodaj by nebolelo, myslim na teba 🙂 🙂 🙂 🙂 .

vafinka
21. feb 2013

@tinkatinulka juj, aj u nas mrzlo ako das, tu je vcul -13,3, , take teplo. inac aj mne sa dnes v noci snivalo o tom, ze som rodila v trencine a narodilo sa mi dievcatko. 😀 😀 😀 😀 , len som mala s malou iny problem, nevedela som ju obliect, tak som ju stale nosila v deke zabalenu. och to som ja ale za mater 😀

tinkatinulka
autor
21. feb 2013

@vafinka aha no krasa a bola to ta deko odomna 🙂???

vafinka
21. feb 2013

@tinkatinulka dost mozne, chuda male, vlacila som to ako koca, ze mi neni hanby 😀

tinkatinulka
autor
21. feb 2013

@vafinka neboj budes dobra mama, už sa u teba v hlavičke kombinuje privela myšlienok ohladom materstva..ale ja to chapem..ved som taka ista