Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@mili78
@tinkatinulka
@vafinka Dievčatá nepozerajte žiadne kočíky to nieje dobré 😒 ........Poslušne hlásim, že dnes mrcha dorazila a o pár dní začínam bojím bojím bojím ☹ No a ešte aby som to tu polhodinu naštudovala čo píšete idem na to . 😉
@tinkatinulka tinka toto bol on, len som nevedela nazov 😀
@vafinka kraaasny
@olivia31 to je nasa choroba ako sa odventilovat od starosti..ja niesom poverciva v tomto..šak po tom všetkom 😒
@tinkatinulka ja ti verím no ja to budem riešiť až po keď budem už tehuľka dúfam, že to de už čoskoro
@olivia31
@tinkatinulka babizne, ved ake mame heslo??? to sa podari, urcite, kazdej jednej co sme tu, isto, iste. verte mi, 😀 😀 😀 😀
@tinkatinulka
@vafinka dnes som bola u zubára a namiesto toho aby ma prešla bolesť zub ma rozbolel viac musela som si vybrať vložku a zajtra tam idem znova odhodlaná si ho dať vytrhnúť chodím tam od decembra a stále ma bolí bude to môj druhí zub čo pôjde do koša ☹
@tinkatinulka ja začínam u fyzioterapeuta v stredu to to cvičiť no idem už aj doma skúšať a zajtra som sa objednala na masáž juchú už sa teším. To bude relax.
@olivia31 sme sa nejak podobne naladili, ja chcem piatok ist na masaz k fyzioterapeutke
@tinkatinulka ja som bola už aj minulí týždeň a mi ponaprávala chrbticu aj ma to bolelo
Ahojte držte mi palce idem k tomu zubárovi bojím prajem pekný deň pozeram že u nás je riadna kosa ...idem Ahojte
@olivia31 aj u nas mrzlo riadne, ja som dsa zase zobudila s nadchou..fnuk
@tinkatinulka juj, aj u nas mrzlo ako das, tu je vcul -13,3, , take teplo. inac aj mne sa dnes v noci snivalo o tom, ze som rodila v trencine a narodilo sa mi dievcatko. 😀 😀 😀 😀 , len som mala s malou iny problem, nevedela som ju obliect, tak som ju stale nosila v deke zabalenu. och to som ja ale za mater 😀
@vafinka aha no krasa a bola to ta deko odomna 🙂???
@tinkatinulka dost mozne, chuda male, vlacila som to ako koca, ze mi neni hanby 😀
@vafinka neboj budes dobra mama, už sa u teba v hlavičke kombinuje privela myšlienok ohladom materstva..ale ja to chapem..ved som taka ista

@tinkatinulka ale poviem ti, ze ten bebecar, je fakt ale fakt krasny, asi 5 razi som sa na neho kukala, no je proste dokonaly 😀