Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@tinkatinulka ale akus ju iba taku cvicnu, ale ako na obrazku 😀 😀 😀 😀 , ja ta nenatahujem, ja verim , ze mas sikovne packy, inak sa mi asi pokazil mobil. klepne maaaaa
@vafinka dam ti moj Hello kitty ??? 😀 😀 😀
@tinkatinulka rob si kozy, 😀 😀 😀 😀 , ked pride muzik domov, ta kmu ho dam, nech ho skusi nastartovat, inac uz fakt poleti von oknom a rovno do dajakeho bobku 😀 😀 😀
@vafinka ake bobky tam mas? u nas su od psa 🙂
@tinkatinulka aj psie a aj kuracie, vyber si, no ja idem asi upiect kolacik pre muzika, tak som sa teda rozhodla, ze idem nan, ochhh. moc sa mi nechce. ......... ale co by som nespravila pre neho??
@tinkatinulka v tom kuracom to lepsie splechne, 😀 juj, take mam nervy na ten mobil. poleti ale isto.
@vafinka chapem ja soom ten Kitty skoro o zem slahla po pol roku
@vafinka Nie ja budem testovat bud v nedelu alebo sa necham prekvapit az v utorok na odbere krvi. Ale mala som problemy tak neviem ci to vyjde. Krvacala som 2 dni ☹
@tinkatinulka
@vafinka Babenky moje, vy ste obe nejake sikovne. Ja som uplny antitalent. Strasne vas obdivujem. Ja uz na zakladke som schytala trojku z vysivania - hamba mi 😅 . Ja nemam trpezlivost na tieto rucne prace.
@vafinka
@tinkatinulka Ahojte kočky zúbok vytrhnutí fňuk bolelo 😢 😝 ale už nebolí masáž super 😀 teraz som došla relax na sedačke sviečky horia a dnes som sa rozhodla že nebudem nič robiť potrebujem načerpať novú energiu
@tinkatinulka To je krasne 🙂 Si sikovna velmi 🙂
@olivia31 No teda, jak ta to tam tryznili ☹ A odskodne za vytrhnutie zubku bolo? 🙂
@lenocka004 no zatiaľ nie ale dúfam, že bude polovička ešte nedorazila.
@olivia31 Tie odskodne milujem 🙂 Je aspon sa naco tesit 🙂
@lenocka004
@tinkatinulka
@vafinka Takže dievčatá aj ja sa pochválim ja som tiež šikuľka musím vám aj ja pofotiť čosi čo som ja ušila 😒 😉 Ale nie vážne tinka ty si riadna šikuľka kedy to stíhaš.?
@tinkatinulka Tinka ty si našla cvičenie podľa mojžišovej na nete ako video ak ano tak kde ? Ja som to našla, ale len také krátke na youtube. 😉
@olivia31 no kedže som mala volno tak som strikovala..aj teraz strikujem pre vafo osmičkovu capicu
@olivia31 na fertility.sk
@olivia31 na to belenie po vytrhnutí su super varené klinčeky 🙂
Kočky videli ste v spravam na Markize-hniezdo záchrany v ZA dievcatko tesne po porode doma..bože ako tot može matka spraviť, vzdať sa svojho dietatka..normalne som sa rozrevala,ano mohla byt v zlej situacii a dievcatko pojde k niekomu lepsiemu..ale ako takato že na može mať dieťa a my nie??? HROZNE 😢 😢 😢
@tinkatinulka áno keď som to počula hneď som bežala pred telku aj do plaču mi bolo hneď by som si ju zobrala aj meno jej dali pekné Livia chúďatko maličke ....taká žena by už nemala mať viac detí .....presne to isté mne prebehlo hlavou je to nespravodlivé no neurobíme s tým nič je to tak bohužiaľ ...... ☹
@tinkatinulka Skúsim tie klinčeky no už ma to tak nebolí iba keď chcem papuľku viac otvoriť tak ma zabolí ta rana .
@olivia31
zenyyy, tak uz som tu, posluchate???
@tinkatinulka
@lenocka004
@tinkatinulka tinka, a co ciapka, ide to??????
@tinkatinulka videla som to a tiez som revala a tiez ma na padlo ze by som si ju hned sla zobrat!!!!!! fnuk☹
@vafinka sak strikujem ako drak..este par riadkov a dam foto
@strapula27 ved aj ja a hned..ja tam mam este trvalý pobyt..v ZA
@tinkatinulka
@strapula27
@vafinka Dievčatá to sme boli asi viaceré bola zlatučká no a teraz ktovie čo s ňou bude či si ju aj nepríde zobrať má na to šesť týždňov ja by som ju zavrela keby sa tam vrátila a oni jej ju ešte vrátia strašné. ☹

@vafinka cica neboj..ma natahujes že sa vecer do nej pustim..ale mam doma iba bielu vlnu, zvysne som u nasich zabudla..tak skusim malu capicku a povies ci je to to co si chcela..ok?