Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení
Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?
@strapula27 ved aj ty a bude dobre..asi na to aby si ostala tehotna musi byt ten správny cas a aj miesto, myslím že RF je to miesto najlepšie širokodaleko ešte ten čas 🙂
po dnešnej nahanačke mestom som dnes pracu vzdala a vegetim, teda štikujem..kočky už mi z toho šibe šak to je už droga 😀
@strapula27 No tak to mi je ľúto ☹ ☹ ☹ ....dievčatá budem to tu musieť ja nejako rozbehnúť budem sa musieť posnažiť už sa psychicky pripravujem .......
@tinkatinulka nepreháňaj to ....dúfam, že nebudeš v telke predrogovala sa štrikovaním 😀 😀 😀
@strapula27 Ahoj, no mas uplne rovnaky postoj k tomuto ako aj ja. Tiez sme sa rozhodli absolvovat len jedno IVF s tymi KETkami a potom to nechat na osud. My ak to nevyjde chceme tiez cestovat po svete a uplne zmenit zmysel zivota. Tak sa mozete s mm k nam potom pridat. 🙂
@lenocka004 baby vy ste ako moj drahy, stale sniva o Kube.. 😎
@olivia31 ved my sa spoliehame na teba že to tu konečne prelomíš a uhážeš nám ako sa to robí 🙂 a ty budeš mať vlastne vklad až možno na začiatku apríla nie?
@tinkatinulka ahooj, no ja som prisla tiez z mesta, matrosk nakupeny, 😀 😀 😀 , a zas som sa pred domom vyrypala. ale naporiadok, 😀 😀 😀
@tinkatinulka Moje, no ja musim mat nieco na co sa mozem tesit ked to nevyjde. ☹ Ta Kuba nie je zly napad 🙂 . Ja zas snivam o Kamcatke. Mozete sa s mm tiez pridat 🙂
Ale zatial radsej nech nam to vyjde vsetkym. Ved si to zasluzime, nie? 🙂
@vafinka A co si pekneho nakupila? 🙂
@lenocka004 hmm, kuba, moze byt, kupila som krasne latky, a vysledok uvidite neskor. 😀 😀 😀 😀 , ja tuzim po karibiku, a tak skromne po ostrove Mauricius, alebo vsetko to, kde je krasny biely piesok, a priezracna voda, a co tam nesmie chybat???? no predsa jaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vafinka ty pocuj musis otehotniet v lete lebo by si si hned hubu natrela ked ti bude zle prvy trimester 🙂 inak štrikujem cuuuuruzovu capis
@tinkatinulka pocuj, keby som mala este stehy, tak su dnesnym dnom potrhane, este mi muzik vravel, davaj si pozor, ani to nestihol dopovedat. 😀 😀 😀 😀 , a nohy po autom, no to nedokazes, iba ja, tak mam lavy bok obrazenyy. potesi, inac som uz nakupila krasny matros 😀 😀 😀 , a ako ti ide moja ciapka??? ja ti kupim vlnu a poslem ti ju, 😀
@vafinka No teda, mozeme si vytvorit cestovatelsky klub 🙂 , uz mame nejake mozne varianty, kde sa pozriet. Mauricius moze byt. 🙂 Wau tak to som zvedava co vytvoris. To vam vsetkym babam zavidim ake ste sikovne, mne rucne praca absolutne nejdu 😠 .
@lenocka004 ale, ked budem mat hotovo, potom chval. ja som najsikovnejsia na papulniaky, to mi ide 😀 , ja uz mam vybrane miesto, ze kam by som sla v lete, ale ma to jeden hacik, musim sa najprv zamestnat. a ak sa mi podari, tak smer chorvatsko na S. Filip i Jakov 😀 😀 😀
@vafinka 🙂
@vafinka odfotim spolu obe ked dokoncim tuto ruzovu..oki inak moja spoluziacka z gympla sa v aprili vydáva na Mauriciu 🙂
@tinkatinulka to fakt??? ja umrem, aj jaaaaa, bysom si este jednu svadbu spravila. 😀 😀 😀 , som zvedava ,teda naozaj, ze aka je ta ciapka 😀 😀 , sikovnica jedna 😀
@tinkatinulka
@lenocka004
@olivia31 zeny, tak kde ste???????
@tinkatinulka no ja neviem či viem ako sa to robí asi ani nie kedže nám to už sedem rôčkov nejak nefakčí 😀 .....no tak ja sa budem snažiť to tu odštartovať tím správnym smerom 😲 ......
@tinkatinulka jeeeej, krasna 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@vafinka dakujem, ide o tu vzorku, dnes ide drahy prec tak mam kreativnu sobotu 🙂
Kočky neviete mi poradit ako sa volaju injekcie do davate tesne pred OPU aby nepraskli foliky skor???Nedalo mi to spat.Dakujem
@tinkatinulka orgalutran
@lenocka004 presne,aj my sme si museli dat nejaky zmysel,aby nas to nezlozilo, nechceme proste absolvovat toho 8,9 krat a roky budu utekat a nakoniec zistime ze sme ani nezili..mozno pre niekoho je to nepredstavitelne tak rychlo to vzdat,ale my sme sa tak rozhodli a citime ze je to tak spravne...tak ak nam to nahodou nevyjde,ohlasim sa a ideme na Kamcatku??🙂!

@tinkatinulka urcite budu🙂 budes od teraz pekne pozitivne mysliet a podari sa🙂)