icon

Zúfalé snažilky po mimotelovom oplodnení

tinkatinulka
20. nov 2012

Roky sme sa tešili na chvílku ked si povieme že je ten správny čas na to aby sme mali naše vytúžené babatko. Snažíme sa už druhý rok a babatko stále nemáme. Našou jedinou šancou, podla lekárov je IVF.19.10 sme boli na ET, 28.10 kolajnice na teste,a 7.11 spontany potrat. Zlomilo nás to oboch. Ďalšie vyšetrenia, lieky, vitamíny a nekonečné natahovanie sa s poistovnou.Náš ciel: následujúce IVF a tehotenstvo bude úspešné. Ako na to?

vafinka
23. feb 2013

@mili78 baby same uvidite ze co, a kazda ked budete cakat mimi, dostanete odo mna taky darcek, takze sa nechajte prekvapkat 😀 😀 ,

vafinka
23. feb 2013

zeny idem makosit aspon este na chvilku, potom neskor sa zas objavim, 😀 😀 😀

olivia31
23. feb 2013

@tinkatinulka No ja zajtra musím dokončiť svadobné šaty a potom sa aj ja pustím do niečoho a pošlem foto ......a zajtra aj ja začínam cvičiť a v stredu už z odborníkom .....vafi ešte si mi neprezradila čo to tvoríš ?!

olivia31
23. feb 2013

@mili78ahoj a kde ste boli na imunologickom? Jej tak to sme sa asi dohodli na tej klobáske 🙂 🙂 🙂 🙂

olivia31
23. feb 2013

@vafinka ty si riadna tajnostkárka tak pekne makaj a už teraz sa teším.....no a ja vám niečo pekné ušijem pre detičky 😲 😀

mili78
23. feb 2013

@olivia31 ... v Blave sme boli 🙂

lenocka004
23. feb 2013

@tinkatinulka No teda, sikulka si velika 🙂

lenocka004
23. feb 2013

@tinkatinulka No teda, to som nevedela ze je to niekde zakazane. ☹ Ono si to vyzaduje neustale kontroly, ako organizmus reaguje na tu liecbu. Preto to asi je dost riskantne pri PCO. Tinka, no jasne ze uz nebudes potrebovat ine centrum lebo ti to teraz vyjde. Velmi nam to vsetkym prajem. Doktori urcite vedia co robia 🙂

tinkatinulka
autor
23. feb 2013

@olivia31 nedrazdi klobasou..také nemozem

vafinka
23. feb 2013

zeny, to je hrozne s vami, vy len na klobasky, och joj, ja chuda strapene co tu medzi takymi neslusnymi??

vafinka
23. feb 2013

@olivia31 oliv, sice to nie je od odbornika ako si ty, to je odo mna ako laika, isto mi to zdrbcis, za esteticke nedostatky, ale to bola moja maxi snaha 😀

tinkatinulka
autor
24. feb 2013

Kocky dnes sa.narodil svagrinej syncek,aj som si poplakala.

olivia31
24. feb 2013

@tinkatinulka Mojko neplač nebojkaj aj nám sa narodí ☹

olivia31
24. feb 2013

@vafinka nebojkaj sa určite to bude pekné a o to viac že to robíš pre niekoho už sa teším na výsledok. 😀 Nobudem to kritizovať. 😉 A čo už máš hotové?

vafinka
24. feb 2013

@tinkatinulka zlatko neboj, do konca roka, sme vsetky tehu, hmmm, neplackaj, aj ja budem tiez coskoro bucar, svagrova caka tiez za 2 mesiace, hmmmm

vafinka
24. feb 2013

@olivia31 ahoj mojko, no uz to mam na 70 percent hotove, len este par detailov a jeto 😀

olivia31
24. feb 2013

@vafinka No teba to riadne chytilo si riadna šikuľka .....pošlem ti jednu klobásku ??? 😀

lenocka004
24. feb 2013

@vafinka Ahoj 🙂, tak to uz ukaz. Som zvedava, stasne.

tinkatinulka
autor
24. feb 2013

@vafinka mi to prislo nespravodlive..my sme zacali snazit ked oni ani spolu nebyvali a o dieti ani slovo..a už maju maleho 😢 😢 😢

tinkatinulka
autor
24. feb 2013

@vafinka posli na mail co si vytvorila..ja už mam obe papucky..dam foto

vafinka
24. feb 2013

@tinkatinulka
@olivia31
@lenocka004 zabky moje, no uz to mam skoro hotove, uz iba zapinanie, a kochaj te sa, pripadne ma aj zdrbcite, takze vnutro biele a na vonkajsej latke su drobne srdiecka, 😀 😀 😀

vafinka
24. feb 2013

@tinkatinulka je to, aj u nas je to tak, niekot rodi ako diva ceresna aj ked nechce a mi sa trapime uz ani neviem ako dlhoooooooooo., ale ja mam zas stastie na uzasneho manzela 😀

vafinka
24. feb 2013

@olivia31 aj dve, a k tomu aj vajcisko dajake 😀 😀 😀 😀 😀

tinkatinulka
autor
24. feb 2013

@vafinka zdrbat ta nemame zaco..ja by som to este ohackovala ale to som ja a moja zavyslost na hackvani teraz..ta srdieckova latka je super a to si sila na stvorcovu perinku 90x90?

vafinka
24. feb 2013

@tinkatinulka nie, na 70*70, som pozerala, a teraz sa take povacsinou robia, tak som spravila z kazdej strany este o 1 cm navyse, aby to nebolo narvate. ja zas az tak neviem hackovat, toto je moja prvotina a ma to aj svoje chyby,

tinkatinulka
autor
24. feb 2013

toto je setik..este tu decku, tu idem skusit dneska ale to bude makacka 🙂

tinkatinulka
autor
24. feb 2013

@vafinka ja som nevedela že su take teraz..sme svagine kupovali na perový vankus tak nam dali v galanterne angín už ušitý a myslela som že je to 90..a možno aj bola 70..čo sa tu človek nenaučí.a kde si kupovala latky???

vafinka
24. feb 2013

@tinkatinulka jejziskove ocka, fakt si sikovnica sikovna, a ja fialovu mozem, tu mam najsamradsej. ja som kupovala v meste latky, bo oproti netu mi to vychadzalo iba o 30 centov vac, tak ti skusim hodit na bazarik, ci sa mi to vobec preda, toto je prvtinka moja, a dam k tomu aj latky na ukazku, ze ak niekto bude mat zaujem, ale iba tak potichunky dufam, ze ano 😀

vafinka
24. feb 2013

@tinkatinulka juj, troska som to prezrela tie vzory, ochhh, nadhera, vcul idem varit, potom sa tu ukazem 😀