Išli by ste šoférovať auto s technickými problémami?
Ahojte,
v prvom rade chcem napísať, že nič sa nedeje, všetko sme vyriešili, nikto sa na nikoho nehnevá ani sa neháda.
Len ma zaujíma, či sa tiež zvyknete zľaknúť a zaseknúť.
Celá story:
Kamoši nám požičali apartmán s autom pri mori.
Hneď nás upozornili, že na aute je niečo v neporiadku, už bolo v servise, ale myslia, že to neurobili dobre a poprosili muža, keďže je šikovný, či by to nevyriešil, čo sme jasné, že sľúbili, že vybavíme v pohode.
No a keď sme prišli, tak auto niečo s brzdami a ďalšie tri štyri problémy. Skúšal to muž urobiť, ale teda zhodli sme sa, že toto bez servisu nepôjde. Ja som požičala na zvyšok pobytu pre nás auto. No a neuvedomila som si to, ale auto som požičala na mužove meno. No a muž, že teda do servisu 10km mám ísť tým ja, lebo to druhé auto je na jeho meno, aby nebol problém. A v tom som sa ja sekla, lebo to pokazené auto je automat, čo som ja nikdy nešoférovala a plus okrem problémov s radením sa občas zablokovali brzdy, čiže sa prehrievali, nonstop svietilo brzdové svetlo a občas motor skratka neťahal. Išla som potom s tým požičaným v pohode. Jazdím 30 rokov, odjazdím dodávku aj všetky možné autá bez problémov. Požičiavam často v zahraničí, takže mi nerobia problém rôzne autá.
Muž pokrútil hlavou a nerozumel, prečo mám problém, ale ja som tam tých problémov videla viac.
No a zaujíma ma, či máte kočky občas taký stav, že si neveríte a seknete sa...
@anonym_autor teraz už tomu rozumiem. Ale stále nechápem, prečo ste s tým ich autom išli vy do servisu. Veď to si mohli ošéfovať oni a nie vás tým zaťažovať...
@tiezjedna oni sú na Slovensku. My tu, tak sme to vyriešili.
@anonym_autor ja som to pochopila. Len ja to mám asi inak, ja by som s tým nikoho neotravovala 🙂 Ale pekné od vás, že ste to zariadili👍
@tiezjedna niečo za niečo. Sme kamoši, pomáhame si. Oni sem potom niekoho asi pošlú pre to auto, tak by malo byť pojazdné na prevoz. Ak vieme pomôcť, pomôžeme.

@tiezjedna asi je to fakt nezrozumiteľné.
Auto som požičala až keď sme vedeli, že hento je pokazené a nebudeme ho vedieť používať. Neviem prečo som ho rovno nedala na seba, to mi došlo až pri preberaní.
Takže ja som s tým požičaným autom vôbec nemala právo jazdiť. A s tým pokazeným som nechcela. Nakoniec som to riskla s tým požičaným.
@anonym_autor teraz už tomu rozumiem. Ale stále nechápem, prečo ste s tým ich autom išli vy do servisu. Veď to si mohli ošéfovať oni a nie vás tým zaťažovať...