icon

Išli by ste šoférovať auto s technickými problémami?

1. sep 2026

Ahojte,

v prvom rade chcem napísať, že nič sa nedeje, všetko sme vyriešili, nikto sa na nikoho nehnevá ani sa neháda.

Len ma zaujíma, či sa tiež zvyknete zľaknúť a zaseknúť.

Celá story:
Kamoši nám požičali apartmán s autom pri mori.
Hneď nás upozornili, že na aute je niečo v neporiadku, už bolo v servise, ale myslia, že to neurobili dobre a poprosili muža, keďže je šikovný, či by to nevyriešil, čo sme jasné, že sľúbili, že vybavíme v pohode.
No a keď sme prišli, tak auto niečo s brzdami a ďalšie tri štyri problémy. Skúšal to muž urobiť, ale teda zhodli sme sa, že toto bez servisu nepôjde. Ja som požičala na zvyšok pobytu pre nás auto. No a neuvedomila som si to, ale auto som požičala na mužove meno. No a muž, že teda do servisu 10km mám ísť tým ja, lebo to druhé auto je na jeho meno, aby nebol problém. A v tom som sa ja sekla, lebo to pokazené auto je automat, čo som ja nikdy nešoférovala a plus okrem problémov s radením sa občas zablokovali brzdy, čiže sa prehrievali, nonstop svietilo brzdové svetlo a občas motor skratka neťahal. Išla som potom s tým požičaným v pohode. Jazdím 30 rokov, odjazdím dodávku aj všetky možné autá bez problémov. Požičiavam často v zahraničí, takže mi nerobia problém rôzne autá.
Muž pokrútil hlavou a nerozumel, prečo mám problém, ale ja som tam tých problémov videla viac.

No a zaujíma ma, či máte kočky občas taký stav, že si neveríte a seknete sa...

Strana
z2
tiezjedna
2. sep 2026
@anonym_autor

@tiezjedna asi je to fakt nezrozumiteľné.
Auto som požičala až keď sme vedeli, že hento je pokazené a nebudeme ho vedieť používať. Neviem prečo som ho rovno nedala na seba, to mi došlo až pri preberaní.
Takže ja som s tým požičaným autom vôbec nemala právo jazdiť. A s tým pokazeným som nechcela. Nakoniec som to riskla s tým požičaným.

@anonym_autor teraz už tomu rozumiem. Ale stále nechápem, prečo ste s tým ich autom išli vy do servisu. Veď to si mohli ošéfovať oni a nie vás tým zaťažovať...

autor
2. sep 2026
@tiezjedna

@anonym_autor teraz už tomu rozumiem. Ale stále nechápem, prečo ste s tým ich autom išli vy do servisu. Veď to si mohli ošéfovať oni a nie vás tým zaťažovať...

@tiezjedna oni sú na Slovensku. My tu, tak sme to vyriešili.

tiezjedna
2. sep 2026
@anonym_autor

@tiezjedna oni sú na Slovensku. My tu, tak sme to vyriešili.

@anonym_autor ja som to pochopila. Len ja to mám asi inak, ja by som s tým nikoho neotravovala 🙂 Ale pekné od vás, že ste to zariadili👍

autor
2. sep 2026
@tiezjedna

@anonym_autor ja som to pochopila. Len ja to mám asi inak, ja by som s tým nikoho neotravovala 🙂 Ale pekné od vás, že ste to zariadili👍

@tiezjedna niečo za niečo. Sme kamoši, pomáhame si. Oni sem potom niekoho asi pošlú pre to auto, tak by malo byť pojazdné na prevoz. Ak vieme pomôcť, pomôžeme.

tiezjedna
2. sep 2026
@anonym_autor

@tiezjedna niečo za niečo. Sme kamoši, pomáhame si. Oni sem potom niekoho asi pošlú pre to auto, tak by malo byť pojazdné na prevoz. Ak vieme pomôcť, pomôžeme.

@anonym_autor pokiaľ takto fungujete, tak je to úplne v poriadku a super👍

Strana
z2