Poplatky u gynekológov
Je poplatok 100 eur u gynekologa v Ba vela?
100e fu.. Podľa mňa je to dosť... Ja platím u mojej gyn len raz ročne 25e za onkocytologiu(pretože chcem ja, keby si dám bežný ster tak neplatim)... Pomimo preventívnej - sono 10e ak treba a sterilné nástroje 2 e.. A ma to tam veľmi pekne
Vau zeny..to co tu citam 😯 nie som sice z ba,ale teda mam dobreho gynekologa,aj si ho celkom chvalia,ale platila som u neho jediny raz-2€ za priepustku pre manzela..2x tehotenstvo,pravidelne preventivky,aj problem som riesila..vzdy vsetko ok,navyse ma sam svoju vlastnu budovu,myslim celkom fajn zariadenu,cakaren/ordinacia vsetko taky normal...ale zas mozno som ja nenarocna 🤷♀️
Ak si kazde vysetrenie musis platit extra, a toto je len poplatok za nic, z pohladu pacienta, tak potom sa mi to zda strasne vela.
No dosť.Teraz som bola po roku na preventivke a platila som 32 za sono a jednorazové zrkadla
Ja bývam v BA a chodím tiež k súkromnej. Ročný poplatok platím 70eur, som u nej asi 4 roky a po celú dobu ho ani raz nezdvihla, pritom teraz by mala na to plné právo keďže všetko šlo hore aj energie.
Keby si pýtala aj tých 100e ako platíš ty, tak by to pre mňa veľa nebolo, pre to aká je. V tehotenstve som jej nič navyše nemusela ani raz platiť. Dávala mi zadarmo aj fotky zo sona. Prišla raz kvôli mne do ambulancie v deň kedy nemala ordinovať. Volá mi keď mám zlé výsledky. E recept mám hneď napísaný. Objednajú ma na ďalšie vyšetrenia ak treba. Atď...atď.. Je skvelá.
Takže ty si musíš sama odpovedať, či je 100 eur veľa na základe toho, čo tvoja gynekologička ponúka
Nikdy nič som neplatila
To nemaju zmluvy s poistovnami ci co? V zivote som nic u gynekologicky neplatila
Chodim v BA, neplatim nic pausalne, iba jednorazove skla tusim 1€ pri stere a pocas tehotenstva je 120€ na cele tehotenstvo, kazda poradna ultrazvuk +2x morfologicky.
Gyn dostava mesacnu kapitaciu.
Rocny poplatok 100e za vysetrenie 1x rocne je sialene. Ale zas su aj vyssie.
Na Bezrucke vysledky mailom 35euro🙈
Inak sa mi páči,ako sa píše,že ideš raz ročne.... to je nejaká 100per istota,že sa nič nestane... žiadne zápaly,problémy. Dobre . Podľa mňa 100eur na rok v ba nie je veľa.
Skús MUDr. Matúš Chuda. Skúsený a príjemný lekar a krásna moderna ambulancia. Malé doplatky pri extra odberoch a ockovani inak žiadne ročne poplatky (asi zatiaľ). A doktor je fakt príjemný a profi
Platím 70€, pritom chodím len raz do roka na preventívku a keďže má zmluvy s poisťovňami má to preplatene. Pride mi to dosť.
@luccija ano,preplacaju,staci povedat ze ho chcete sestrickam 🙂
@andreagajewska ja k nemu chodim, ale tam sa plati napr. aj za ultrazvuk zdola aj za skla. ale doktor je fakt super, tak ja si rada priplatim.
@vespertine čo nemáme pochopiť? My co nie sme z BA napr platime 30 eur za to ze sme mimo rajónu a nemáme v BA tb. Platíme v podstate za všetko. Je to proste tak. Hotovo.
Ja som platila iba vstupny poplatok,to bolo tusim 20 alebo 30€ a teraz si pri preventivke priplacam 30€ za rozsirenu cytologiu.Som po porode a za cele tehotenstvo som platila asi tak 20€ za ultrazvuk navyse a 5€ za fotku
Je to vela ak tam chodis 1x rocne. Mala som v ba na trnavke (drab) a ziadny rocny poplatok nemal. Presla som inde podotykam do sukromnej polikliniky v pezinku a ziadny rocny poplatok nema.
@2006_1211 ku komu chodíte ak sa smiem spýtať. Ja chodím k Baranovi a ročne 40€ platím
@lenkaviki48 jacekova
@2006_1211 nepoznám pani doktorku. Ordináciu má v nemocnici?
@lenkaviki48 ano
BA - rocny poplatok 50-60e, pridem na objednany cas,necakam, krasne prostredie, vybavenie. super pristup, velmi mila doktorka aj sestricka. predtym som chodila zadarmo ale platila som za odbery, cytologiu a pod. aj ked som bola objednana, cakala som aj 2h navyse. na odbery som musela ist niekam na druhy koniec mesta, lebo oni odbery nerobili...a vybavenie ako z minuleho storocia... velmi som teraz spokojna
3,50 za objednanie na čas, 1,5€ skla v tehotenstve som neplatila nijake vyšetrenie a sono bolo na každej poradni.. platila som 7€ za muža pri mne ak bol zvedavý a 7€ za určenie pohlavia - divne ale asi istý zárobok 😂, či by vrátil keby sa mýlil 😏😁 15€ 3D obrázok, prvu fotku na začiatku zdarma obyčajné sono a na dverach som čítala 5€ na žiadosť ale už keď sme pýtali tak povedal, že v tom týždni vyššom sa zle robia pekne obrázky že bábo je už veľké

@euka210 moja mama na strednom slovensku tiez nikdy nic neplatila a ma vynikajuceho gynekologa. Bratislava to je stat v state 🙂