icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

harper
10. nov 2011

@veronika1417 blahozelam, si ma teda pockala 🙂

lenica81
10. nov 2011

@trinka gratulujem, konecne ta nenatahovala... 😵 😉 vela zdravicka prajem...
@lenka1108 ☹ drzim palce, nech to co najskor prejde... 😔
@joni @charlottte ja som na poradni dnes opat stretla jednu babu, mala termin min. pondelok a stale nic... a ma prist az v stredu, ak dovtedy nic... 🙄
@dena aj tebe rychle uzdravenie, liec sa... i ked nie je velmi ani cim, co... ☹
@mymimi tak gratulujem k dobrej produkcii a papkacovi, on si to potom bude regulovat... 😉
@janulkan to sa utrasie... moj tiez spal casto len vonku a to som sa nachodila jak blba... sa mi kamoska cudovala, co robim tak dlho vonku... no slapala som... ani zastavit som nemohla... 😀

dominka757
10. nov 2011

@kaia pripajam sa k spokojnej cakatelke 😀 akurat ze mam 14 dni do terminu 😵

disala
10. nov 2011

Ahojte dnes som umyla všetky okná,ale ešte stále nič,kedy sa to už rozbehne. 😒

hajatanufus
10. nov 2011

@lenka1108 ahoj som rada ze ti maleho nosia aspon na kojenie na prsniky je dobre si davat studene obklady ja ked som porodila prvu dceru tak som mala jeden prsnik zapaleny a kazali mi davat studene obklady a neskor som si davala aj tvaroh ale tie obklady urcite zaberu davaj si to medzi kojenim drzim palce a verim ze uz ti bude len a len lepsie si statocna zena drz sa 🙂
@veronika 1417 gratulujem a prajem rychle zotavenie vela zdravicka a mliecka

zuzka051
10. nov 2011

ahojte babenky,dnes mi volala nejaka pani,že som sa zaregistrovala na do súťaže o kočík,no ten som nevyhrala ale že som vyhrala odber pupočníkovek krvi ,že oni to zaplatia za mna a ja len budem platiť ten ročný poplatok 58 €.no neviem či tomu mám veriť,ako mi zaručia že to za mna zaplatia.nevolali aj Vám?teraz neviem čo spraviť či to je len nejaký podvod alebo čo neviem....zajtra mi má volať a mám jej povedať ako som sa rozhodla.poradte čo mám robiť, či to mám odmietnuť?asi to bude nejaka kravina čo?

a gratulujem všetkým maminkám 🙂

lenica81
10. nov 2011

@joni ja tomu v brusku povedala, ze ked nie 11., 13., tak teda 20teho beriem... 😀
@lady511 haha, to aka rada, ze konika... 😀
@karap sa premozes a ti chlapici nic... tststs... 😉 ale v nedelu je 13teho, to jej nevadi... 😕 😅

kvietok73
10. nov 2011

Ahojte kočky 🙂
dnes sme zase boli u lekára a vyhlásil, že malá sa schováva ako nejaký vzácny poklad :D deň po termíne, pené prirovnanie ... 🙂 no to je síce pekné, ale už by sa aj pomaly mohla ukázať....lebo že vraj v pondelok popremýšľame o hospitalizácií...ja tiež na nemocnice dvakrát nie som a aj tak, tiež nie som opuchnutá, nič ma netrápi, spím ako drevo a ešte aj tlak mám ukážkový...no načo si ma tam chcú zobrať? dúfam, že sobota, alebo nedeľa to istí...
držím Vám všetkým palce... 🙂
PS: ani mne sa ten dátum /11.11/ nepáči, tak dúfam, že malej sa nebude tiež...

janap24
10. nov 2011

@zlamal.i sranda niekto ma bolesti a krcek nepovoli, ja zas som otvorena nemam bolesti..nemozme to nejak skombinovat 😀

majoslava
10. nov 2011

@mysti aj môj to robil 🙂 nenechaj ho dlhšie ako 10 min. na jednej bradavke lebo ti môžu popraskať... ja striedam a tiež odspí... ked už nechce papať a vybrať bradavku a hrá sa s nou tak mu ju rýchlo vyberiem a dám cumlík... nechcel ho stále ho vypľúval ale už si zvykol...
ked sa nenapapá dosť a je hladný skôr ako by mal papať tak mu dám čajík... nedám mu skôr papať ako má... tak sa naučil papať každé 3 hod. a papá veľa lebo vie, že nedostane skôr...

janap24
10. nov 2011

Hopsame si s dcerkou na fit loptach 😀 mozno to pomoze teeda aspon mne 😅 Kedze manzel sa velmi do sexu nehrnie ze ked sme vydrzali tolko tak ze to radsej nechame na maleho , no uvidime mozno zmeni nazor 😀

harper
10. nov 2011

@zuzka051 mne tiez volali, ale ze ci nechcem ulozit pupocnikovu krv, tak som jej povedala ze ak tak do tej ich databazy mozem darovat ale nie pre moje ucely.

charlottte
10. nov 2011

ach baby závidím tým ktoré to už majú za sebou a majú svoje pokladíky doma...aj my už chcemeeeee ☹

janap24
10. nov 2011

@zuzka051 Mne nik nevolal ale to asi preto, ze sme sa rozhodli uskladnit pre svoje ucely. Ale pocula som ze darovat uz do verejneho registra mozu len ak sa narodia deticky viac ako 4 kila.

harper
10. nov 2011

dnes pri monitore, prva veta sestricky - studentky : "Nemate tam dve?" sa mi zda ze @lolinkamaminka bola zvedava, ze aky je postup v takom pripade, som sa pytala, tak sa natiahne este jedna sonda a naraz sa natocia obidve babatka. 🙂 Alebo to bol niekto iny, koho to zaujimalo?

janulkan
10. nov 2011

@lenica81 no a prave som aj pozerala ze je spln, takze asi aj to bude v tom 😀 snad sa to najblizsie dni ukludni...ale je zaujimave ako take babatko vnima, doma ho mozem hojdat, nosit aj 2h a zaciti cerstvy vzduch a spi 😀 mal sa radsej v lete narodit 🙂

zuzka051
10. nov 2011

@harper dik teda no asi to odmietnem sak neviem čo je to za kravinu.

liat
10. nov 2011

@zuzka051 ahoj volali aj mne, presne to co tebe, ja som im napokon povedala nech neobtazuju, pretoze ja som sa zaregistrovala na sutaz kocika a nie odber pupoč.krvi. je to blbosst

zlamal.i
10. nov 2011

@janap24 jasne daj mi krcek 😉

zlamal.i
10. nov 2011

@janap24 ak si dobre pamatam tak si chcela ist rodit do BJ,ako si sa rozhodla?

lenica81
10. nov 2011

@janap24 fakt to potesi... 🙄 mal iste straaaaaaaaaaasne dolezitu vec na robote...
@kaia a ty neprovokuj... 😀
@veronika1417 super, gratulka, vela zdravicka a mliecka prajem... 😵 krasne miery...

woman04
10. nov 2011

@luppita ..super...veľmi sa tešíííím s tebou...všetko bude ok..mňa objednal na utorok.... 🙂

lenica81
10. nov 2011

@janulkan joj, ved ked si spomeniem na tie metelice... ale bolo tak krasne kludne, ked som kocikovala... 😵 a vonku malo ludi...

woman04
10. nov 2011

@dena
@henrieta44 ..skoré uzdravenie..ja mám vždy večer zdurené dutiny a neviem dýchať,ale nie je to nádcha..nič iné mi klop klop nie je..potom to z ničoho nič zas prejde...

eviiinka
10. nov 2011

tak pridavam foto nasej lasky ...

hajatanufus
10. nov 2011

@eviiinka nadherne babatko aj ja uz chceeem este raz gratulujem a prajem vsetko najlepsie 🙂

lady511
10. nov 2011

@janap24 to s tým skombinovaním by som brala ja mám kontrakcie ale som len na 3cm a viac ani za nič ☹ a mm je dalko odcestovaný takže ani sex ani nič...porazí ma

luppita
10. nov 2011

@zuzka051 moja mamina sa do tej sutaze zaregistrovala aby kocik pre nas vyhrala a tiez jej volali, ona sa toho hned chytila... a ze mi to zaplati (lebo ona vraj vyhrala len niaku zlavu na to, ale celkom slusnu) a bla bla bla, uz aj poslali zmuvu, ale este som to necitala, zajtra to kuknem u mamci, ze o com to je a ci to naozaj zafinancuju 😝

anicka87
10. nov 2011

Baby ja chcem uz rodiiiiiit!!! Uz si nohy necitim tak sa kazdy den prechadzam, beham po schodoch /susedia si uz musia mysliet ze som mierne mesuge/ nalievam sa tym cajom z ostruziny, ananas mi lezie aj usami, muza uhanam kazdy den, clapocem sa vo vani horucej a viete co? Hov.o z toho!!! 🙄 Ako ho mam odtial vydymit? Ja rozhodne nepatrim medzi spokojne cakatelky, som jak hroch, ledva vstanem z postele a ta moja kacacia chodza...och

eviiinka
10. nov 2011

@hajatanufus dakujem krasne 🙂 neboj, za chvilu ho mas 🙂 🙂