icon

Pôrod v novembri 2011

zuzkaqt
28. feb 2011

Ahojte tehulky,
tak túto diskusiu zakladám🙂 a prajem nám príjemné písanie a vymienanie informácii o naších rastúcich bruškách a uzlíkov v nich 🙂 😀 a dobojujeme to do koncaaaaa 😉 😀

eviiinka
11. nov 2011

baby ako si zmenim stav vo sovjom fotobloku ? mam tam stale ze som v 41 tt.

danka89
11. nov 2011

@trinka
@eviiinka
@dominika_sk
@veronika1417
Srdečne vám maminky gratulujem k drobčekom 🙂 Prajem vela, vela zdravíčka a skoré zotavenie 🙂

stellamiapiccola
11. nov 2011

ahoj dievčatá @dominika_sk Blahoželám tak som rada, že je to za tebou, je úplne svetový 🙂 😉 a všetkým ďalším maminkám blahoželám nech ste zdravučké a vela mliečka

dianka3
11. nov 2011

@eviiinka klikni si na svoj profil a daj tehotenstvo a rodina a tam je stav ze snazime sa otehotniet,potom cakame babo a este take nieco ako neplanujeme v buducnosti tak na to klikni 🙂

dianka3
11. nov 2011

@lenka1108 awoj lienka tak ako si nakoniec rodila? ja sekciou,kedze mala naliehala nozickou 😒

joni
11. nov 2011

takze dnes som mala byt prijata do nemocnice, ale mala som dobre prietoky aj pasy boli ok a na porod to nevyzera takze sa mam hlasit v pondelok, a to bude asi 10den a spravia mi zatazovy test. Tak som taaaaak rada ze som tam nemusela ostat a ze maly je v poriadku, hadam sa to spusti aj samo cez vikend 😉

martinelka
11. nov 2011

@woman04 mne bolo dobre do 40. tyzdna, ale teraz v 42. uz to dobre nie je neviem sa hybat poriadne a boli ma cely podvozok ked sa hybem nic prijemne na tom nevidim...

zuzka051
11. nov 2011

@milek no leni asi sme na tom rovnako,neviem či sa tam nestretneme alebo mi drž fleka ked pojdeš skor 🙂

blackrose
11. nov 2011

ahojte baby, ja uz druhy den placem (ach tie hormony) dnes sme uz mali ist domov, do poslednej chvile som verila, ale malinka ma zltacku a povedali, ze skor ako v nedelu ma nepustia! Uz je mi tu strasne dlho, uz sa chcem normalne osprchovat doma, lahnut si na svoju postel a Lucinku dat doma do jej postielky.
Vcera mi ju zobrali na noc pod svetlo a ja som sa rozrevala ako male dieta... ako keby mi ju ukradli 😢
a dnes mi oznamili, ze nejdeme domov a revem uz asi 2 hodiny... 😢
je to hroza, ja viem, ze je lepsie byt v nemocnici, ked ma zltacku, ale ked mne je to neskutocne luto a tie hormony robia vazne divy!!! Do teraz som bola stale neskutocne stastna a teraz toto!
Mm sa uz tesil, vraj nam aj pripravil doma privitanie, uz ma v aute nalozenu autosedacku a vecicky pre nas... aaaaaaaaaaaaaach, uz nech je nedelaaaaa

blackrose
11. nov 2011

@dominika_sk tebe zo srdiecka blahozelaaaam a prajem vam rychle zotavenie a neboj, vsetko bude v poriadku a malinky je aj bude zdravucky 🙂 je krasny 🙂

blackrose
11. nov 2011

@lianka7 takze Veronika porodila az vcera? Tak potom to nebola ona, co som tu videla taku babu, dobre ze som ju neoslovila 😀
a nevies ci rodila nakoniec v BA? ak ano, tak vraj tu bolo vcera strasne vela cisarakov a porodov, moj porodnik vravel, ze hrozne tazky den co sa tykalo aj pripadov (skore porody apod)...
@veronika1417 tak teda blahozelaaaaaaaaam a prajem vela zdravicka a rychle zotavenie!!

liat
11. nov 2011

@harper asi to nevysvetlime, cim viac chcem aby išla von, tak tým je to horšie. Od dnes myslim pozitivne 😀

afra
11. nov 2011

@liat ja mam podobny problem :D ja len cakam na nejaky naznak bolesti alebo na hlienovu zatku a stale nic...na porazenie :D

anulicek
11. nov 2011

@blackrose Je lepsie, ak Ti malinku "ustrazia" v nemocnici... Veeelmi si sa tesila domkov, ale je to pre nu lepsie.. Takze slzicky "vypnut", tesit sa, ze Vas pustia zdrave a uz o dva dni 🙂 .. jupiii....
Co ja by som dala za to, keby ma delili dva dni od prichodu domkov... 🙂 Drzkajte sa.

atima
11. nov 2011

takže ani dnes si ma tam nenechali no 16. november to isti rano o šiestej mam prisť nalačno 🙂, aspon že som trocha bližšie k cieľu. Tie posledne dni su fakt na psychiku. 😠

lianka7
11. nov 2011

@blackrose Ano moja,porodila az vcera sekciou na Kramaroch,takze vtedy to asi nebola ona 😉 Mrzi ma,ze vas este nepustaju,ale asi vedia preco...viem,ze je to pre teba tazke,ale maj chvilku strpenia,uz to dlho nepotrva a bude domka aj so svojou laskou..a to ze places je prirodzene,vela hormonalnych zmien,kludne si poplac,ulavi sa ti.Si maminka krasnej dcerky-mysli na to a my budeme na teba!Drz sa moja 😉

blackrose
11. nov 2011

@anulicek @lianka7 dakujem vam baby 🙂 je to hlavne strasny naval hormonov a oni si so mnou robia co chcu...
ale tak snad tu aspon stretnem Veroniku a budem rada, ze som tu zostala o tie dva dni...
idem teraz nakojit malinku na novorodenecke, tak so popytam na Melinku 😉

tasiko
11. nov 2011

@harper,aj ja chcem byť v tabuľke 😅 😅 Sára mala 47 cm a 2800 pôrod sekciou a mám 25r ďakujem ..

harper
11. nov 2011

@tasiko jasne, nie je problem, hned ta tam hodim 🙂

harper
11. nov 2011

@tasiko este mi povedz datumy, kedy si mala tp a kedy si rodila, nech to nemusim pocitat 🙂

lady511
11. nov 2011

baby myslít že je normálne aby som prenášala 2tt????zdá sa mi to vela aj ked mi už známe spomínali že je to možné.... ☹ len nechcem aby sa jej niečo stalo ked tam bude tak dlho po termíne...no uvidím čo mi povie doki v poradni dnes a potom napíšem.. 🙂

harper
11. nov 2011

@lady511 niekde som citala ze tehotenstvo moze trvat max 42tt, takze asi to je normalne, myslim ze dnes ti uz doktor da termin na prijem do nemocnice. Neboj, dom si tam nepostavi, raz urcite vyjde von 😉 No skratka asi jej je u teba dobre 🙂

andrejkag
11. nov 2011

Ahoooojte tak my sme už doma 😵 😵 7.11.2011 o 13:10 sa nám narodila Sonička s 3600g a 49 cm

všetkým mamičkáááám blahoželám, zatial som nečítala ktoré sú to ale možno sa mi to podarí dočítať časom 🙂

zrzulienka
11. nov 2011

baby prosím poraďte! Od 34 tt som sa začala otvárať a mala som nariadený kľudový režim a zákaz kúpania. Už som v 40 tt a vyskúšané asi všetky "zaručené babské recepty" (často inšpirované vami 😝 ) a nie a nie malú dostať von. Som strašne opuchnutá, už to až bolí. Myslíte si, že je dobrý nápad dávať si teraz horúcu vaňu (na to jediné som sa ešte neodhodlala), keďže som už kúsok otvorená??? Nemôžem dostať nejakú infekciu alebo čo??? Lekárky sa opýtať nemôžem lebo vkuse má dovolenku alebo nerobí 😠

anicka87
11. nov 2011

@andrejkag velka gratulacia 🙂

anicka87
11. nov 2011

@zrzulienka ja sa ho tiez snazim odtial dostat a nic a vies co? vanu davam kazdy den a nic... tak hadam u teba zafunguje. 😉

andrejkag
11. nov 2011

žienky ešte mi poradte čo si mám dať som taka unavená nedokážem spať včera sme prišli domov a ja som si myslela že sa doma lepšie vyspím ale nedalo sa, v noci my bolo zle od žaludky strašne ma nadvihovalo asi nervy ☹ taka rozklepana som a pritom malička je zlatučka papa a spinka

tasiko
11. nov 2011

@harper ahoj jasné 🙂 rodila som 25.10. a termín som mala 26.10.

betina1984
11. nov 2011

@lady511 ja som bola prenášaná 13 dní a sestra 10 dní, takže je to možné...🙂. Moja dcéra bola 7 dní...

harper
11. nov 2011

@tasiko ok, ako chces, ale to nie si velmi novebmrovka 🙂