icon

Aká bola vaša maximálna váha?

21. aug 2025

Ahojte, moja váha sa vyštverala na hodnotu 71 kg, pri výške 171cm.

V podstate som sa vypapkala.
A to nemyslím mastným a vyprážaným, ani veľkými porciami, ani za to nemôže tehotenstvo. Ale sladkosti - čokoládka, sladký koláčik, tu zákusok, tu cukrík, tu ochutené latté apd.

Začala som na sebe makať, vylúčila som sladkosti, cvičím, ale ide to pomaličky. Ale pôjde to!
Akú maximálnu váhu ste mali vy? Čo bol váš rekord? Ako sa vám to podarilo zhodiť?

luizina
25. aug 2025

@anonym_autor ked neratam tehotenstvo (to som mala 65 kg), tak tri krat za život 62-63 kg pri vyske 164 cm z mojej idealnej vahy 51-54 kg. Prvy krat novy priateľ po 30 tke (rad ma obskakoval a nosil papanie do postele 😅), druhy krat pocas covidu (vsak co budes zavreta doma robit..) a treti krat po 43-44 ke, ked som dostala nove lieky od dr a strasne som začala vyzierat. Dole to slo vzdy nejak samo, tak ze moje "pribrate" obdobia neriesim. Proste mam obdobie, ked sa rozpapkam a potom pride take, ked zas hodne uberiem na vyzierani a porciach. No viem, ze zakazdym ked chcem silou mocou schudnut a stale na to myslim, tak to nejde a ked sa na to "vykaslem" a som v pohode s vahou (predsa len nikdy nebola fakt vysoka), tak sa to rozbehne samo. Vzdy je to o strave, nie co (u mna), ale kolko..

radacak
25. aug 2025

@anonym_autor tak ako ty
172 CM a mala som max 71-72 kg aj počas tehotenstva a aj mimo sa mi to podarilo ale vždy som schudla

autor
25. aug 2025
@radacak

@anonym_autor tak ako ty
172 CM a mala som max 71-72 kg aj počas tehotenstva a aj mimo sa mi to podarilo ale vždy som schudla

@radacak ale tehotenstvo sa neberie do úvahy, je logické že každá počas neho priberie. Maximálna váha na ktorú sa človek dostal mimo gravidity.

btus
25. aug 2025

po maturite som nastúpila do Čokoládovní Orion. Za rok som sa pri výške 158 cm vyžrala na 60 kg. Potom tom som schudla na cca 52 a to som si držala cca stále. V 30-tker som mala cca 49, potom po materskej som schudla na 50 a po nástupe na sedavú prácu ( v 42 rokoch) som pribrala na 56, potom v 47rokoch som schudla na 46 a teraz ( 52 rokov) váha okolo 54. Chcela by som sa dostať na 47-49. Ale nejak sa mi nedarí. :( Pri 46-47kg som sa cítila super. Takže v podstate celý život som okolo váha 52-54 kg, čo zase nie je až také zlé. Ak si odpočítam tých pár extempóre nad 56kg.

vero13
25. aug 2025

Ja mám 168 cm, nikdy som nemala váhu pod 60kg, ale zas nevyzerala nejako pribrato, keď som išla rodiť mala som 82, po porode 73, od januára tohto roku som začala so sebou niečo robiť, stravujem sa zdravo a schudla som zatiaľ 11kil, dufam ešte aspoň 5kg dám dole… doma sme nemali nikdy nejaké zdravé stravovacie návyky preto som proste vždy mala vyššiu váhu, ale našťastie sa mi tuk rozkladá a do brucha a pásu sa mi ukladá až naposledy, moc som chcela za celý život schudnúť pod 58, tak teraz sa mi to snáď podarí

7trisha7
25. aug 2025

Pri 158cm 50kg po tretom porode.. mozno si niekto povie ze haha tak malo.. ale urcite nie, bolo to na mne naozaj vidno, ked som na jednej foto zbadala svoje stehna tak som si povedala ze doost a prestala som zrat sladke na tony😅 sice jem sladke stale ale menej, cvicim kazdy den (uz skoro 2roky), mam 45kg ale hlavne svaly😇 a som maximalne spokojna so sebou💪🏼

mk1111111111
25. aug 2025

Pri 167cm mam 56.5kg. Hroza, vyzeram jak hroch 😤 Vzdy som mala 46-49kg. Menopauza zatial nepusti ani kilecko 🙄

34katka34
25. aug 2025

@anonym_autor počas vysokej škole, som mala pri 180 CM 85-87 kg, potom som schudla na 78, po svadbe na 74 a po 5tich tehotenstvach, mám 63-65kg.Teeaz sa cítim veľmi fajn, nič špeciálne som nedodržiavala.

anonym_95ba96
25. aug 2025
@anonym_e405c7

@anonym_fbd4cc mrzí ma, že máš starosti s váhou...
Pri takejto nadváhe, by som Ti odporučila vyhľadať pomoc odborníkov, skutočných odborníkov - nie také tie "výživové poradkyne" ala Herbalife a pod. Je pravdepodobné, že budeš potrebovať aj psychológa, lebo pri takejto nadváhe, je tam skrytý i nejaký psychický - emočný problém. Prajem veľa síl, začať a vytrvať v pozitívnej životnej zmene!

@anonym_e405c7 a kde su taki akoze skutocni odbornici ? :D

anonym_39eeda
25. aug 2025

Pri 165 som mala najviac 107 teraz mám 102,5 začala som sa lepšie stravovať a hýbať tak uvidíme..chcela by som mať tak 75 kedysi som toľko mávala a cítila som sa fajn nosila som veľkosť m/l , ale ja som nikdy nebola štíhla ani ako dieťa pre to sa pri 75 cítim fajn aj keď je to stále nadváha 😬

295anicka
25. aug 2025

@anonym_autor výška 170 a moje maximum je 72 kg na konci tehotenstva, po prvom náročnom roku som mala 55 kg, a podarilo sa mi pribrať. Teraz si drzim váhu do 60 kg

anonym_95ba96
25. aug 2025

😂 nehnevajte sa, je ked tu citam ako sa niekto vyzerie na 60-70kg tak mam dost.. nie nie ste vyzrate, ked budete mat 90-100-120 kil, vtedy budete vyzrate. Skor ako vahu si pozrite ako vyzerate v zrkadle, ci by napr. viac svalov neprosteplo aj na ukor par kg viac na rucicke vah a netreba zacat riadne cvicit (okrem vahy, aj telo sa podakuje neskor). Lebo drzat si 45-50-55kil nedokazete cely zivot na strave...
Ja som mala pred rokmi 170/82-84kg a nosila som oblecenie max 40/M, vrch viac kedze 110cm cez prsia nepusti:D, hovori to o mne ze som sa vypapkala? nie. len som to krava nevedela a jedine co som spravila si pokazila kravinami metabolizmus
Ak niekto vyzera ako hroch pri mojej vyske s 56kilami tak to nema v hlavicke v poriadku

radacak
25. aug 2025
@anonym_autor

@radacak ale tehotenstvo sa neberie do úvahy, je logické že každá počas neho priberie. Maximálna váha na ktorú sa človek dostal mimo gravidity.

@anonym_autor ale tiež tak isto
To bol môj strop ,ako píšem..aj mimo trhu som sa dostala jeden čas na takú váhu ale schudla som

nikoletta1712
25. aug 2025
@anonym_95ba96

😂 nehnevajte sa, je ked tu citam ako sa niekto vyzerie na 60-70kg tak mam dost.. nie nie ste vyzrate, ked budete mat 90-100-120 kil, vtedy budete vyzrate. Skor ako vahu si pozrite ako vyzerate v zrkadle, ci by napr. viac svalov neprosteplo aj na ukor par kg viac na rucicke vah a netreba zacat riadne cvicit (okrem vahy, aj telo sa podakuje neskor). Lebo drzat si 45-50-55kil nedokazete cely zivot na strave...
Ja som mala pred rokmi 170/82-84kg a nosila som oblecenie max 40/M, vrch viac kedze 110cm cez prsia nepusti:D, hovori to o mne ze som sa vypapkala? nie. len som to krava nevedela a jedine co som spravila si pokazila kravinami metabolizmus
Ak niekto vyzera ako hroch pri mojej vyske s 56kilami tak to nema v hlavicke v poriadku

@anonym_95ba96 Ja kebyže mám veľkosť M pri mojej výške 165 cm, tak by som ani medzi ľudí nešla…Zas si nešteklime ušká, že váha 60-70 kg pri výške 165 cm je skvelá!

ivik4
25. aug 2025

Pri vyske 158cm som raz mala 54kg ( brala som vtedy novu antikoncepciu ) . Vyzerala som ako pampuch . Ja mam bezne 51- 52kg a je to na MNA kvazi dokonala vaha, nikde ziadny tuk, pekne zenske bohy, velmi stihli pas. Ked som mala menej tak som zas vyzerala ako male decko. Na kazdom ukaze Ta vaha inak

anonym_b02d66
25. aug 2025

Pride mi to tu ako diskusia anorekticiek,ktore sa stazuju ze pribrali 2kila 🤣 sorry,ale spravy vyzrala som sa na 55kil alebo na 60kg pri 170cm 🤣🤣🤣 niektore ste az smiesne

karlamon
25. aug 2025
@nyusika

@anonym_8082f1 kilo je vzdy iba kilo...nech sa na to pozeras z akehokolvek uhla 😀

@nyusika absolútne nesúhlasím.. Je rozdiel mať kg svalu navyše a kg tuku.. Mala som v živote skúsenosť pri mojej výške 175cm s váhou okolo 55kg, úplne slabá, bez energie.. Potom prišlo 97kg totálny extrém, únava, faldy, katastrofa samá slanina.. Neskor aktívny šport po 7 rokoch váha 75-80kg a veru nikdy mi nebolo lepšie 👌 ale teda pracovala som na svaloch 😊 akt. tehotná, čiže nekomentujem 🤣

nyusika
25. aug 2025
@karlamon

@nyusika absolútne nesúhlasím.. Je rozdiel mať kg svalu navyše a kg tuku.. Mala som v živote skúsenosť pri mojej výške 175cm s váhou okolo 55kg, úplne slabá, bez energie.. Potom prišlo 97kg totálny extrém, únava, faldy, katastrofa samá slanina.. Neskor aktívny šport po 7 rokoch váha 75-80kg a veru nikdy mi nebolo lepšie 👌 ale teda pracovala som na svaloch 😊 akt. tehotná, čiže nekomentujem 🤣

@karlamon co nesuhlasis ?
ja oisem ze jedno kilo cohokolvek ma rovnaku vahu, ako jedno kil niecoho ineho.
(nie je kilo ako kilo - kilo je vzdy iba kilo. bodla)

citame s porozumenim, nepisem o tom, ako co ako vyzera a aky je objem porovnavacich vzoriek

oblecenie99
25. aug 2025

Teraz, pri 167 cm mám 68 kg a je to zle 😐 vždy som mala okolo 50 kg, tak si to vieš predstaviť. Mám 5 mesiacov po pôrode, a zostala mi cukrovka, tak to ide ťažšie 🙁

snowflakenel
25. aug 2025

Pri vyske 170 som mala najviac 72 pred porodom. Teraz rok a pol po porode mam 55. Rodila som ako 41 rocna.
Najmenej som mala.50 ked som behavala, no zoatarla mi vtedy tvar.

lalilla
25. aug 2025

Podla mna vaha v tehotenstve je uplne bezpredmetna. Je jasne ze pri tehotenstve zena priberie.
Ja vyska 168 max vaha 96kg

karolina196
25. aug 2025

Pri výške 164cm som sa z 50kg vypapkala na 65kg.To bolo hrozné.Už nikdy viac.Bolo to dávno pradávno a už by som tak nechcela skončiť.Momentálne mám 52kg,ale chcela by som sa spevniť a začať cviciť.Ja si neviem predstaviť tých,ktorí sa vypapkajú aj +50kg.Mňa by už nepustil môj zlý pocit.

mima73
25. aug 2025

pri výške 165cm to bolo 74kíl 😀 cítila som sa ako tak fajn,až kým som sa nedala do plaviek,v ktorých som sa cítila zle. Teraz mám 69kg ale chcem ísť ešte aspon 5 kíl dole a bude to ok. Zase nieje váha ako váha,mne ľudia tipujú tak 62kg. Záleží,ako sa to na tele rozloží. 😃

nattholla
25. aug 2025

@anonym_autor mám 165 cm a najviac 75 kg za bežného stavu 🙂 počas vysokej (a covidu súčasne) poviem, ale úprimne že nikto mi toľko neveril, mám taký typ postavy že sa to nejako rovnomerne rozložilo a najmä mám veľké prsia a boky ale štíhly pás. čiže ja nesúhlasím s výrokom čo tu padol "kilo ako kilo" .. každopádne necítila som sa už dobre 🙂 do svadby som schudla na 62 asi 4 mesiace pred a potom do nej som pribrala na 64 kg čo považujem pri mojej postave za ideálnu váhu (aj keď podľa komentárov tu by som bola zrejme už tučko, ale proste ja som pri takej váhe bola veľmi štíhla 🙂 ) potom zase covid a naspäť na 75 tam som otehotnela. Po tehotenstve mi asi rok sa držalo 80 a potom som schudla naspäť na 75 a zase som otehotnela. Snáď keď bude po deťoch kľudnejšie sa vrátim na 65 🙂 dlhodobo som si myslela ze je pre mna ideal 58, ale nebola to pravda.. bolo to už extrémne a nie zdravé
držím palce každej tu, hlavne nech sa dobre cítite..

vero2802
25. aug 2025

Baby, to vy čo tu píšete preboha, ja by som bola šťastná jak blcha keby mám váhu ako väčšina z vás s výškou 172cm 😂 ja som sa po operácii nehýbala a pekne som pribrala na 90kg...no a keď som sa konečne začala aspoň prechádzať tak som sa vypapkala ešte na 98kg (bola som už tehotná a chute aj napriek nevolnostiam atď no ale teda ešte som nevedela a uvedomila som si zo až spätne), prešli 3 mesiace, včera som sa vážila a rovných 100kg 🤦🏼‍♀️ takže som docela zúfalá lebo aspoň raz som chcela mať pekné bruško 😂 ale váha sa aj tak podľa mňa preceňuje...s kamoškou sme rovnako vysoké, rovnako sme vážili, no ja som bola aj tak vždy robustnejšia so svalmi a ona štíhla princezná 😁

angela85
25. aug 2025

Ja som teraz nádherné vyzrata pri 173 CM 75 kg. Ja som nikdy nebola chudá,ale teraz som mohutná. A to som po pôrode schudla na 63 kg. I keď pred tým som mala bežné 65-67. No len 40 na krku, v perimenopauze a spomalená štítna a za 4 roky 10 kg do plusu. Možno výhovorky,ale niekedy som už v koncoch,začnem so sebou niečo robiť a po mesiaci žiadna zmena a dosť ma to demotivuje. Už som skúšala všeličo aj tri mesiace vydržala a ani kg dole, som si vtedy povedala,že aspoň to chvíľu nešlo dolu. A pred tým,keď som držala kt atď tak aj 2 kg hore a pri omnoho nižšom deficite

karlamon
25. aug 2025
@nyusika

@anonym_8082f1 kilo je vzdy iba kilo...nech sa na to pozeras z akehokolvek uhla 😀

@nyusika skôr si prečítaj na čo si reagovala ty..píšeš kilo je vždy kilo na komentár, kde sa spomína to, že je to o stavbe tela a o tom ako sa človek cíti...čím autorka zrejme myslela presne to, čo som písala ja.. Čiže pre mňa nie je kilo slaniny ako kilo svalu prepáč 🤔 niekto sa kilu navyše poteší lebo naberie sval a niekto narieka lebo sa vyžiera 👌

simca06022011
25. aug 2025
@nattholla

@anonym_autor mám 165 cm a najviac 75 kg za bežného stavu 🙂 počas vysokej (a covidu súčasne) poviem, ale úprimne že nikto mi toľko neveril, mám taký typ postavy že sa to nejako rovnomerne rozložilo a najmä mám veľké prsia a boky ale štíhly pás. čiže ja nesúhlasím s výrokom čo tu padol "kilo ako kilo" .. každopádne necítila som sa už dobre 🙂 do svadby som schudla na 62 asi 4 mesiace pred a potom do nej som pribrala na 64 kg čo považujem pri mojej postave za ideálnu váhu (aj keď podľa komentárov tu by som bola zrejme už tučko, ale proste ja som pri takej váhe bola veľmi štíhla 🙂 ) potom zase covid a naspäť na 75 tam som otehotnela. Po tehotenstve mi asi rok sa držalo 80 a potom som schudla naspäť na 75 a zase som otehotnela. Snáď keď bude po deťoch kľudnejšie sa vrátim na 65 🙂 dlhodobo som si myslela ze je pre mna ideal 58, ale nebola to pravda.. bolo to už extrémne a nie zdravé
držím palce každej tu, hlavne nech sa dobre cítite..

@nattholla tiez mi vahu nik neveril :D dokonca ani moj chlap... a to nech sa na mna nehneva 75-80kg zivej vahy musel citit ci som bola z tuku alebo svalov, ale proste nejak mu do nevadilo viditelne. TO az ked ked prislo obdobie necvicenia, a chorob a clovek nafuci ako bublina a vaha sa mi pohla fakt minimalne, tak uz je clovek "tucny" lebo je. Proste tukovy :D

janettdamian
25. aug 2025

Teraz 50+ mám moju najväčšiu váhu 161cm/78kg.

tiika
25. aug 2025

170 cm a 65kg, po pôrode som mala 62 kg a potom na MD/RD som takto nabrala, pritom som ocakavala, že skôr to pôjde smerom nadol 🫣.
Odpovedám na otázku, aka bola moja max váha, nie že je to nejaká extrémna obezita pre tie, ktoré nečítajú pozorne.