icon

Ako reagovať, keď partner chce, aby ste schudli?

13. okt 2024

Ahojte, keď sme sa s priateľom spoznali bola som v top forme, priorita dňa bol pohyb, chodila som cvičiť, držala som stravu, počítala kalórie. Za posledný rok/rok a pol som ale nejako stratila motiváciu to takto držať. Športovať stále športujem (trochu pomenej), no v strave si doprajem hocičo. Psychicky sa cítim dobre, užívam si, že som sa odosobnila od sledovania kalórií a viem bez výčitiek zájsť na zákusok alebo s kolegami na obed bez toho, aby som si nosila jedlo v krabičkách. Taktiež nepoznám pocit hladu, vždy keď mám chuť, tak si proste niečo dám. Side effect, samozrejme som čo to pribrala a najma priateľ z toho nie je nadšený. Nedávno pri posedení si ho kamoši doberali, že si ma poriadne vykŕmil, na čo prišiel s tým, že musím schudnúť na váhu, ktorú som mala, keď sme sa spoznali. Ako by ste reagovali na takúto požiadavku?

betulinka1
13. okt 2024

Za mna mas peknu ženskú postavu a okrem toho mas taky typ postavy, ze nikdy nebudes mat nohy ako sparatka a zadok budes mat vzdy. Musis pochopit, ze kazdemu muzovi sa paci nieco ine. Pokial mu nevyhovujes ty, tak iny ta bude nosit na rukach a milovať kazdy kusok tvojho tela. Cvicit mas pre seba a nie preto, lebo niekto chce. Skontroluj si vahu a vysku a BMi, ci mas v norme. Ale pre seba a nie pre frajera. Za mna je tvoja postava taka, ze nebudes mat ziadny problem najst si ineho frajera, ktory ta bude milovať a nebude ti klásť podmienky.

ukgirls
13. okt 2024

@mamamasama nejde o to co je ci nieje trendy-ale o to co sa komu paci.. niekto ma rad chide zeny-ine pevnejsie .. niekto ma rad zadky iny cecky a niekto to berie rad radom ... neexistuje nic take -teraz je sexy toto...

bluka2
13. okt 2024

Podľa mňa nejde ani o to, čo je trendy, ani o priateľa, len čisto o zdravie. Autorka, povedz bmi teda, podľa mňa bude zrejme na začiatku nadváhy alebo v tom okoli, nie?

olimuc
13. okt 2024

Nemyslim si, ze potrebujes schudnut…. inac by som skor riesila, ci mam priatela kopnut do zadku ku koncu tyzdna alebo mesiaca … to, ze si stale pocitala kalorie svedci o tom, ze nieco nebolo v poriadku - je nieco ine ak ich pocita niekto, kto potrebuje schudnut kvoli nadvahe a ine ked ma 40 kg aj s botami …

pe_mi
13. okt 2024

Každému sa páči niečo iné.
Tiež by som nebola spokojná, keby manžel priberie.
Aj ja som pribrala 22kil odkedy sme spoznali.
No pekne mi to liezlo na nervy a aj manžel nebol spokojný.
Len ťažko,keď sa názorovo nestretnete.
A ty sa cítiš dobre , len jemu to nevyhovuje.
Keď si to otočiš, raz to nie je pre druhú stranu príťažlivé, nerozkažeš mu.
Vôbec ti nekazem ,že okamžite schudnúť,lebo sa to nepáči partnerovi.ale pochop aj ty jeho, nie je to pre neho už príťažlivé
Tak jedine ísť od seba.tiez ho neprinutiš,aby bol z toho rád, keď sa mu to nepáči

ina2405
13. okt 2024

@mamamasama to je tiež o vkuse, cvičím silovo a postava sa mi páči súmernejšia - štíhly pás a primerane široké ramená aj boky. Ale viem, že veľa mladých dievčat chce mať teraz presne takúto postavu a každý máme inú genetickú výbavu.

mamamasama
13. okt 2024

@ukgirls
Povedz mi koľko máš rokov bez toho, aby si mi povedala koľko máš rokov 😅 Hovorim hlavne o fitness komunite. V inej sa našťastie nepohybujem.

ivik4
13. okt 2024

Ved a niesi ty Ta ktora minule dala fotku v satach s kamoskou a mala brucho ako keby sla rodit ? Len pribeh bol napisany inak.
Tie tvoje fotky zvysne vyzeraju ako ta zenska na inej foto.
Kazdopadne je to jedno ale isto by som nezacala zas jest podla tabuliek a co ja viem co len skrz chlapa keby sa citim dobre

ina2405
13. okt 2024

@mamamasama hlavne zarezané veci v zadku sú trendy 😬

faasx
Odpoveď bola odstránená
autor
13. okt 2024

@bluka2 a je to BMI až také doležité? Myslím si, že mám aj trochu svalov, takže to nemusí byť najpresnejšie. Každopádne podľa neho mám nadváhu, 25,9

zuzubb007
13. okt 2024

Záleží akú máš výšku a koľko kilo, úprimne podľa mňa si veľká akože zadok riadny, koľko si pribrala 20 kíl či 2 kila to je rozdiel? A áno chápem aj druhú stranu, keď sa dakomu páčia chudé ženy chce takú mat, ak si zo sebou spokojna kopni priateľa do riti

lucia13022023
13. okt 2024

Nikdy by som sa neznizila na toľko, aby som hodnotila postavu druhej ženy a komentovala jej telo ako príšerne.
Máš super postavu, samozrejme dá sa popracovať na všetkom, ale v globále ju máš peknú. Zadok topka, ale to neocenia ľudia ktori sa nehybu vo fitness svete, pre nich toto bude vždy vyzraty, tučný zadok.
Ak si ty spokojná, nemenila by som. Aj ja som si prešla rôznymi zmenami vyzoru odkedy som s mojim mužom, ale ze by sme sa kvôli tomu rozchadzali...

adri97
13. okt 2024

Ja by som sa skúsila pozrieť možno trochu do budúcnosti. Plánujete mať niekedy deti? Ak áno, v tom prípade je dosť dôležité či mu nebudú vadiť vtedy tie kilá navyše. A že sa môže celá postava zmeniť. Ja som bola vždy strašne chudá, doberali si ma za to. Keď sme s manželom začali spolu chodiť, mala som veľmi dobrú kondíciu cvičila som. Lenže potom prišlo 1.dieťa, kedy som sa na pôvodnú váhu dostala rýchlo, ale už vzhľad postavy hlavne brucha nebol a nikdy nebude rovnaký. Prišlo 2.dieťa a mám síce 1kg navyše ako pred deťmi, ale proste už veľa riflí neoblečiem a začínam sa cítiť nepríjemne v tej veľkosti ako pred deťmi. Hoci je to len 1kg. A tu nastáva moja otázka: bude či nebude mu toto vadiť? Môj muž je našťastie z tých, čo sú normálni a uvedomujú si, čo to pre telo znamená porodiť 2 deti. Nemusí to však hneď znamenať, že ťa chce ponižovať alebo niečo také, príťažlivosť tam musí byť jednoducho, preto by som sa sústredila aj týmto smerom, že ako to bude vnímať. To by u mňa zavážilo, že čo si o ňom budem myslieť hoci ste ešte bezdetní. 🙂

mondolina
13. okt 2024

pre mňa je toto veľa kg a nie nechcela by som tak vyzerať.
priateľovi sa to asi tiež nepáči a preto to povedal. hlavne keď priberáš stále.
koľko si za ten rok pribrala?

luciaruz
13. okt 2024

Ked uz, to sa hovori medzi styrmi ocami! Povedat to medzi kamosmi to je vrchol. Si neuvedomil, te ta tym ponizil??? Velmi vazne by som sa s nim porozprávala.

zuzubb007
13. okt 2024

@luciaruz nepovedal to on, ale jeho kamoši, že má vykrmenu frajerku

mondolina
13. okt 2024

@luciaruz
jemu to povedali kamoši, že si to všimli.

nikkix
13. okt 2024

Keby mam tvoju postavu, tak sa nesiem ako pávica po meste. Ja tiež nie som modelka ale je vidieť ze mam 3 deti. A som samozivitelka, čiže času je ozaj malo. Podľa mňa je tvoj priateľ nespokojný lebo ma iný typ a už mu nesedis keď si pribrala. Mne robil toto iste aj moj exmanzel q teraz ma takú úplne vyziabnutu a je spokojný. Ja mu to nezavidim, len ma nemusel zhadzovať. Teraz je môj súčasný úplne spokojný a ja tiež.

mameha7
13. okt 2024

Podľa mňa je ten zadok dokonalý. Nájdi si chlapa, čo to ocení. Sama mám takého doma, nakoľko mám tiež väčší zadok a boky. A takých muzov zaťažených na väčšie brazílske zadky je kopec, fakt!

dadis
13. okt 2024

Radsej byt v miernej nadvahe, cvivit, jest zdravo bez vycitiek, ako byt uplne vystresovana z obmedzeni. Nikdy nebude typ prirodzene stihlej zeny, ale jej telo je zdrave, vysportovane. Vymenila by som priatela. Vidiet aj tu podla nazorov vo fore, kazdemu sa paci nieco ine. Jemu mozno super stihle zeny, inemu sa bude pacit autorka, tak ako mne.

trema
13. okt 2024

co to znamena, ze "musís schudnúť na váhu, ktorú si mala, keď ste sa spoznali"? ked neschudnes, co sa stane?

pe_mi
13. okt 2024

Ženy ,vám by nevadilo,keby sa spoznate s mužom a má 80kilov,áno pači sa vám.a priberie po rokoch o 30kilov ,tak by vám to akože nevadilo?za predpokladu samozrejme ,že sa vám to nepáči.
Aj vy by ste mali pripomienku k nemu,že sa vám to nepáči a nie je to príťažlivé pre vás.on by vám povedal, vieš ale ja som spokojný, nejdem to meniť.tak by ste čučali a boli radi?asi nie

Treba ísť od seba,keď ste názorovo v tomto není kompatibilní

buberova
13. okt 2024

Podľa mňa vyzeráš v norme.. možno sa len bojí kde sa to priberanie zastaví tak to chce nejak riešiť teraz keď je to ešte ok ako potom keď by si nebodaj mala 120kg..

kristiii
13. okt 2024

Pozri, väčšina z nás má nejaký typ, ktorý sa mu páči. Tvoj muž očividne preferuje štíhle ženy a aj preto si ťa vybral. Ty si behom roka pribrala (nevieme koľko, na túto otázku si neodpovedala), lebo nemáš motiváciu? Toto som celkom nepochopila.

lenkakravcova
13. okt 2024

Ako povedzme si pravdu. Dosť veľká časť mužov si vyberá ženu podľa vzhľadu - tak aby sa im páčila. Rovnako ženy si vyberajú podľa toho či je muž schopný a vie niečo zarobiť. A tak keď žena priberie alebo muž zijde s platom na polovicu, nadšená tá protistrana nebude.. samozrejme vždy iné je to keď je to kvôli chorobe. Ale ak je človek zdravý a len sa spustil a prestal sa snažiť tak ako predtým lebo "už má niekoho uloveneho", tak je to smutné samé o sebe.

stanulienkat
13. okt 2024

@manzanillaa tvar možno OK, ale všimni si, že tie legíny tvarujú postavu, tým pádom aj zadok. V inych veciach tak nemusi vyzerat. A leginy su jej o tri čísla menšie,má ich v pase úplne zarezané, idú prasknúť. Takže tvar možno ok (v tvarovacich leginach) , ale o par cisel menší. Ale ked je spokojna, nech neriesi. Som prekvapena, kolkym ludom sa zda nadvaha u mladej, nerodiacej zeny ok. To znamena, ze tie, co ju chvalili, su samy obezne. Rátajte s tým, že keď bude tehotná, tak ešte priberie. A nie, nehejtujem- pýtala sa na názor. Toto je čistý môj názor. Ja by som sa sama sebe nepáčila s takým zadkom veľkým a stehnami. A môžete sa tváriť že je to móda, ale proste štíhla baba je vždy pekná. Ak má takúto postavu 50-nička OK, ale mladá baba nie. Zas len moj nazor.

bluka2
13. okt 2024
stanulienkat
13. okt 2024

@bluka2 to nechcela citat. Chcela pocut ine.😁

bluka2
13. okt 2024

@stanulienkat ja si myslím, že nemusí schudnúť až tak veľa, aby sa dostala do normy a znížila tieto rizika, preto sa to úsilie určite oplatí