Ako upraviť stravu na zníženie hmotnosti?
Ahojte chcem sa spýtať na nejakú diétu čo by ste mi odporučili. Momentálne cvičím 6 krát za týždeň len si neviem správne upraviť stravu.
(Mám 15 rokov, 170cm a momentálne 37,4 kg).
Čo by ešte pomohlo schudnúť???
Ďakujem za rady 😊🫶
@missviolet ty si predpokladám asi vyššia. Ja mám 160cm necelých. Tam by 70kg bolo veľa. Ale stačí že máš o 5cm viac a môže to byť úplne iné samozrejme 🙂
@malamrkvicka Okay ďakujem za radi, Fakt musím pribrať. Mňa len stvalo že mi jeden chalan povedal ze mam schudnúť. Nepoznala som ho bol na skole nový... Ale tak asi naozaj toto není v pohode budem sa snazit pribrať. Otvorili ste mi oči. Uvedomila som si nejaké veci...
Ďakujem 😔❤️
Tak veľa šťastia. Niekedy je priberanie oveľa ťažšie ako chudnutie....
@lenkakravcova tak to ano, mam o 15 cm viac. ale aj autorka uz ma 170 cm, cize podla stavu svalovej hmoty by ani 70kg nemuselo zle vyzerat 🙂
@missviolet 😊🫶
@elenajezova budem sa snazit ďakujem ❤️😊🫶
@missviolet no70 kil by zle teda vyzeralo. Na jej vysku 53-60 kil.
@stanulienkat ja som pri 173 cm a 56kg vyzerala hrozne, prepadnuta tvár,vychudnuta. Ľudia sa na pýtali,či som chorá takže 70kg nie je katastrofa
@nivea777 70 kil je vela. Preboha, ved to je mlada baba, nie stara matrona. Neviem preco su vsetci pisadnuti tucnymi.lydmi. Ja mam 172cm a 54 kil. Nie som vychudnuta. Mam podobne kamosky. Su stihle, nie vychudnute. Teba sa pytali, ci si chora mozno preto, lebo boli sami obezni.
@stanulienkat nemám okolo seba obéznych ľudí,proste som bola vychudnutá dosť.Aj sama som to na sebe videla
@malamrkvicka trochu chuda chces byt ??? Ty už teraz do vychudnutá...treba urcite psychiater
@malamrkvicka dievča ide ti o život. Ak nepriberies - zomrieš. Okamžite začni jesť, prestaň cvičiť a choď za rodičmi, že máš problém. Urgentne potrebujes pomoc. Zo dňa na deň takým ľuďom zlyhajú orgány, srdce a jednoducho sa ráno nezobudis. Musí ti to niekto povedať takto narovinu lebo sladkými recickami ta nedonutia sa najesť. Pochop, že pomaly, ale isto zomieras. Okamžite vyhladaj pomoc.
@stanulienkat preboha to co si napisala? 😂😂 ja mam 171 uz 8 rokov mam 65-65.5kg. Neviem si predstavit schudnut na 54. Co by zo mna zostalo? Kost a koza?a ty si podla mna vychudnuta. Nie stihla.
@autorka aj tebe treba pribrat a poriadne.
@malamrkvicka takze tvoj ciel je odist v 25tke, aby si ostala este na cca dalsich 50 rokov v pamati par ludi navzdy mlada a krasna. A potom sa na teba zabudlo.
Hej?
@malamrkvicka ty nepotrebujes schudnut,tvoja vaha je vlastne podvaha. Ja mam 2x tolko kil ako ty,som sice trochu vyssia,ale za obeznu ani tucnu sa nepovazujem.
@stanulienkat paci sa, tu mam 70kg, foto z fotoknihy odfotena. ak je toto pre teba tucne, tak naozaj dalej diskutovat nemusime. mam 174-175cm.
@malamrkvicka ak toto nie je vymyslená téma urýchlene vyhľadaj psychiatra!!! Mala som pri 172 cm jeden čas 47 kg a to som už bola ozaj len pochodujúca kostra..
@stanulienkat ja keď som mala pri rovnakej výške tvoju váhu vyzerala som otrasne, každý sa ma pýtal či som v poriadku. Aktuálne mám 60 kg a som tak akurát. Veci nosím veľkosť 38. Teda je to prudko individuálne.
@missviolet Nie nie si tučná, ale ani neverím, že tam máš 70 kg. Mám sedemdesiat kilové kamarátky a teda sú také plnoštíhle. Je to úplne jedno, nechápem, že si si dala toľko námahy na nejakú blbú diskusiu. A je rozdiel mať 70 kíl v 15 rokoch, a v 35. 15-ročné dievča nemá čo má 70 kg, ale táto diskusia je aj tak bezpredmetná, pretože toto nie je reálná téma. Nejaký troll si tu počas prázdnin robí srandu, pretože pri tej hmotnosti by to dievča bolo už úplne niekde inde......
@tianna Veď som písala, že tá váha je do 60- 63 kil úplne normálna pri tej výške. Ja som nepísala, že by mala mať 50 kíl, písala som rozpätie.
@malamrkvicka trpis podvýživou. Spamataj sa kým je čas..
@malamrkvicka dala som tam všetky tvoje údaje, vek, výšku a váhu.
@malamrkvicka si podvyživená, ale tvoje telo sa ti nepáči a chceš schudnúť. Dievča, MÁŠ PROBLÉM! 37,4kg na 170cm je málo, začni sa mať trochu rada a navštív psychológa 🙏.
@stanulienkat ja som tak vedela, ze napises, ze neveris. zopakujem, ja mam cistej svalovej hmoty 54-60kg podla toho kolko kolko cvicim (od svojich 15r som nemala pod 54kg svalov, sportovala som vela, chodila som na.merania - prave preto lebo som si myslela, ze asi teda musim byt tucna, ked mam taku vahu a bum vysledky ze mam v priemere o 10kg viac svalov ako zeny mojej vysky), cize viac, nez cely tvoj clovek. tvoj problem, ze nevies, ako utlo vie vyzerat tolko kg svaloviny. pretoze svalovina + cca 3kg kostra plus tuk mi tvoria tych 70kg. ludia ako ty spôsobujú druhym poruchy prijmu potravy, a ze o tom viem svoje. ked som schudla na 66kg stratila som menzes, lebo som mala primalo tuku v tele (siel pod 18%). proste nemozes hodnotit samotne kg bez zhodnotenia percentualneho podielu tuku a svalov v tele. apropo, baby co fakt chodia do fitka a dvihaju aj tazke vahy maju este o 10kg viac nez ja - a maju tehlicky na bruchu
@malamrkvicka Nič nejedz, a keď už budeš odpadavat daj si trošku syru....
Toto podľa mňa není real....
A keď je, navštiv psychológa...ja trpím bulímiou a je mi ľúto že som sa až sem dopracovala...
Moja rada pre teba znie: Daj si šalát a rezeň,
@mikadooo Už sa stalo. Uvedomila som si to a stačí s poucovania a písania. Nechcem Už na to myslieť. Jem Už normálne.
@tianna Už normálne jem.

V profile píšeš, že život je dar. Tak sa tým riaď a neriskuj svoje zdravie a život. Čo na to tvoji rodičia?