Cambridge diéta
Ahojte má niektorá z Vás skúsenosti s dietou cambridge ? chcela by som ju vyskúšať
@bubu37 ... ona je totalne vsade ..... uplne ......

@evittam kedze s cd skusenosti nemas..tema je cambridge diet,tak neviem ci som v pohode,ale netusim co tu robis..ak sa mylim,prepac..moj posledny prispevok na tvoju adresu,maj sa dobre
Dievcence, kaslime na yo, este nam to tu bloknu😉
A naozaj @evittam, ked nemas k trme, nechaj to tak😉
ahojte dievčatá, skúsili ste už niektoré tú náhradu CD, teda Nutrifood....ja mám dnes prvý deň... dva koktaily za sebou, ale teda žiadna sláva...už mi to tak neberie ako CD....a dokonca musím zavolať poradkyni, lebo na niektorých koktailoch je písané, že sa majú miešať s nízkotuč.mliekom nie s vodou...mala som čokoládový a veru s vodou bol taký čudesný 😒...neviete mi niektorá poradiť ?? 🙂
@mirus1205 ja som sa na to pýtala, a povedala ze samozrejme miešať s vodou, nie s mliekom. Neviem preco je to v navode. Mýslim že mlieko by porušilo ketozu 🙂
@nienna no ani mne sa to veru nejako nezdá s tým mliekom, ale ten čokoládový bol ozaj taký nejaký vodový..s mliekom by bol určite lepší 🙂..ale asi aj kalorickejšíí...... no škoda, čokoládové koktaily boli moje obľúbené a čokomätu tú som zbožňovala - tú som mala dnes na obed a bola tak nejak čudne hustá, skoro ma z nej natiahlo 😠...no uvidím čo ma čaká s ďaľšími sáčkami ......
Vsetky shakey sa zarabaju s vodou,s mliekom je to tam pisane len aby to malo viac kalorii,lebo vraj to riesila WHO ze je to maly kaloricky prijem,tak to tam dali s mliekom a hotovo.to mi povedala ta moja poradkyna.
@simonka1490 No škoda 🙂...a ďakujem za info...
😅
@kiristinka1 Ďakujem za infoš 🙂
@kiristinka1 ano je to presne tak,aj mne to hovorila poradkyna
@mirus1205 to mas aj na polievkach,ze pridaj lyzicu oleja.ale nepridavaj ak chces aby to nebolo kalorickejsie.
@nienna a ako je to kaloricky? Nemaju tycinky viac kalorii?
@mucilienka mam len koktejly a polievky...myslela si, ze ci tycinky od cambridge a od nutrifood nemaju roznu kaloricku hodnotu?
@nienna ano, ja som ich videla zatial len na obrazku. Myslim tie nutrifood
@mucilienka myslim, ze kaloricky to je to iste, kedze tiez sa beru len 3 sacky denne...ale neviem isto
Inak na tie nutrifood shake-i mam tip. Treba ich zarobit a nechat stat chvilu. Potom su tip top huste hehe. Ja tycinky neznaaaaasam a tak isto polievku su pre mna na grcku s prepacenim.
@nienna a mozno by to pomohlo aj cokoladovemu. Tie som neskusala este takto.
@veronika1037 presne su riedke tie kokteily,tycinky hnusne,cd boli výborné a polievky nutri akoby normalne... Mam pocit ze cd bola chutnejšia..... Celkovo vsetko od cd,toto mi pripada len taka napodobenina
@tamichloe a popritom mi hovorila poradkyna ona robi aj cambridge, ze nutrifood si chutnejsie jedla. Tak som zvedava ake budu hlavne jedla, ktore dostanem po 2 tyzdnoch.
Baby a neskusali ste niektora ketodietu,ze ako je ta chutovo??..rozmyslam,ze si odtial objednam ten basic shake..nutrifood celkovo-shakei sa nedaju s cd porovnat,tycinky maju len 35g a tym padom menej kalorii.za mna su vsak urcite lepsie nutrifood jedla a polievky.
@kiristinka1 napis @jarhal ona ju mala.....ketodiet......mna odradza to že dostanes ochutene tabletky a tie si pridavas do napojov...no najlepšie idu dole kg z cd
kocky a nupo?

@kiristinka1 Ja som nikde nenapísala, že ste sprosté.....to si napísala sama.....
Ja som tu už skončila. Nie nedržala som práve CD - ale mám svoje skúsenosti a preto som len napísala svoj názor - to je všetko. Pekný deň a ešte raz veľa šťastia všetkým.