Chcem schudnúť 8 kilogramov. Kto sa pridá?
Ahojte,potrebujem schudnut 8 kil takze ak sa niektora z Vas chce pridat,budem rada 😉
@lubuska22 cez brucho?ufff..no to bude 😒
@anika159
tak to cvičenie je pre mńa úmor,,radšej budem betónovať:o..chodila som do posilky..keď som zišla z bežiacich pásov točilo sa všetko so mnou,,najradšej som bola na bicykli,,ani steper ma nebavil.ja mám radšej plávanie, korčulovanie na ľade to milujem:o..asi aj pri tom zostanem
dobre ranko, ranajky pohankove vlocky s nastruhanym jablkom, posypane skoricou a mletymi vlasskymi orechami, zaliate sojovym kakaom, mnaaam 😝 😀 a vecer pojdem na bicykel, roky som nebicyklovala dufam, ze to v zdravi prezijem 😉
@petribela to je o zvyku🙂 22 rokov som pohyb neznasala cvicenie ani za nic... A potom vo mne nieco preplo a neviem si predstavit zeby som sa nehybala teraz🙂
J anajky jogurt a jablko a kedze dodrziavam 3 hodinov casove odstupy zachvíu si dam desiatu opat jablkos malym som od pol 6 hore🙂
@75janka kludne zaloz temu chcem schudnut 20 kil, ja sa v tom "chcem" pridam, ale dalej to nedotiahnem 😒 maximalne jeden den
Som strasne pohodlna, hybat sa mi nechce navyse, dost som ulietana povinnostami cele dni a hladovat uz vobec nie. Pri mojich hladnych chlapoch sa to ani neda, ked sa v kuse napchavaju dobrotami myslim tymi kalorickymi, ktore by som akoze nemala, no im urobim opekanu slaninku, vajicko.... a ja si mam dat jablko??? Len pri pomysleni na to mi je do placu 😀 😀 😀 😀
@75janka janka ja od teba vela nautekam 75,5kg 😉 takze v pohode...ale ja som uz schudla 17kg za pol roka... ale este chcem ty 10 🙂
inak ahojte baby.... vcera na veceru som mala huby s vajickami....a celu noc som preryhala 🙄 inak boli to normalne dubaky... proste mi nesadli... nesla som ani k dolymu uz je to fajn... len sa musim trosku detoxikovat....tak som nasadila niekolkodnovu "hladovku" voda a zelenina a bylinkove caje... uvidim do kedy to vydrzim aspon sa trochu precistim... 🙂 snad aj to nejake kilecko pojde dole... 🙂
@henikav ja uz ich nechcem spat ani nahodou...ked sa rano postavim na vahu a mam o pol kila viac tak hend dam cez den prisnejsi jedalnicek ....proste uz nikdy nechcem vazit 92kg 😠 chcem zist na 65kg a toto si budem udrziavat... lebo mne nepasuje byt velmi chuda lebo mam sirsiu stavbu kosti🙂
@zumbadance dobreee to bude neboj 🙂
@misha666 verim ti, ani ja sa necitim dobre, dokonca lekar ked ma videl na kazdorocnej prehliadke, 2x preveroval ci ma pred sebou dobry spis. Takze s tym budem musiet nieco robit. Fakt musim tych 20 kil zhodit, alebo aspon 15, trpi tym srdce, ja sa ledva hybem, iba fucim ani nehovorim ze sa neviem normalne obliect, prisla som do stadia, ked mi uz nesadne ani kazde oblecko xl a to som nosila M. Plna skrina krasneho oblecenia, co lutujem vyhodit a vsetko mi je male, nemam co nosit. Topanky takisto, aj najmensi opatok ma zabija, takze ideme na to?? Takze realne, 20 asi dole nedam, ale 15 do konca roka by mohlo byt realne, teraz mam asi 80 😖
@misha666 vážne? ono, možno niektoré žalúdky zvládnu všeličo 🙂 môj oco s nimi tiež nemá problém.....a ja iba keď sú v kombinácii s vajíčkom, to mi je z nich zle aj po raňajkách a nieto ešte po večeri 😉 inak, včera som tu bola len ráno mrknúť a teraz som kdesi zahliadla, že tabuľka....čo to za tabuľka? nevieš o tom niečo?
@henikav ja sa citim teraz skvele hoci mam tych 75,5 ale oproti tomu co som mala pretym som happy... ale este 10musim dat 🙂 urobim pre to vsetko 🙂 jasne ideme do toho...ja teraz detoxikujem po vcerajsej nehode tak pocitam ze nieco mi zide dole... a potom normalny zdravy kedalnicek...aky som mala doteraz... ja mam teraz taky problem ze sa mi tato vaha uz nehybe uz mesiac a to pritom som zacala viac cvicit a menej jest...jeden kamarat ked ma videl mi povedal...ze mam pekne tvarovanu poastavu ze ja teraz uz naberam svaly preto mi vaha stoji....ale ja svaly este nechcem 😠
ahojte babule 🙂 mozem sa pridat? Mam 70kg a uz 6kg som schudla od porodu ale nejak to ostalo stat...co robite pre chudnutie? Ja by som chcela mat aspon tych 63kg ako pred tehu....je mi jasne ze mojich povodnych 55kg ako pred tehotenstvami sa uz v zivote nedostanem, ale cim blizsie by to slo tym budem radsej 🙂
@misha666
myslim ze kazde stratene kilo nam len prospeje, my sme teraz na dovolenke, takze to asi velmi neustrazim, ale hned po dovolenke sa na to vrhnem, chcela by som na tych 65 kil, na menej v mojom veku uz asi nezidem, ale aj to bude obrovsky pokrok
@ingulik ja som si kupila elypticky bicykel, pretoze pri zvysenej vahe vraj nie je dobre behat, aby sa ti neznicili klby. No a mne jedine co zabralo bola "moja delena strava. Moja, lebo som sa vobec nedrzala nejakych predpisov, len som vynechala chlieb, cestoviny, zemiaky, ryzu a sladkosti. Jedla som ovocie, zeleninu, tvrde syry, nemastne maso, pila som len vodu(trosku som podvadzala tu ochutenu) ale vzdy lepsie ako colu a ine presladene napoje a mlieko, z mlieka mam vzdy dojem ze som najedena, samozrejme som bravala to odtucnene. No a do kavy sladidlo
@janamama ja som dala slovo hladovka do uvodzoviek... pretoze nebudem hladovat celkom...budem jest zeleninu ovocie a pit vodu a caje par dni mozno dva tri... neviem co je na tom smiesne...a ja som sa nepriotravila, lebo z jedlych hub sa priotravit neda jedine keby som na nich vypila flasu voddky... proste mi nesadli ...ved to sa stava ze nejake jedlo nesadne nemusia to byt len huby ☹
aku dietu planujete drzat vy, pripadne, co mate odskusane co funguje?
no ja som zatal vynechala sladkosti a maslo, chlieb len celozrnny a nejem po 17.30....kedze kojim zas moc dietovat nemozem...a jedla som bielu redkvicku, vraj je super na chudnutie a pitie zeleneho caju tiez, smla je ze uz bielu redkev nemozem ani vidiet, prejedla som sa jej 😝
Baby objavila som super chipsy dietne,kupite ich v Bille,su s morskou solou a riasami a su supeeeeeeeeeeeeeeeeer 😉

mne ten tuk už asi tlači na mozog - prosíííím tá tabulka sa kde nachádza??