Chcem schudnúť 8 kilogramov. Kto sa pridá?
Ahojte,potrebujem schudnut 8 kil takze ak sa niektora z Vas chce pridat,budem rada 😉
@petribela ja musim totalne davat pozor a hodinky ked tomchcem dodrziavat... Ja som jedla raz za den... Rano... A mala pri vyske 170 cm 47 kilo....a to mi znicilo metabolizmus totalne... Tiez mam pomale spalovanie a preto si ho chcem rozhybat🙂 A to je super ze mas ost pohybu... Ja by om sla aj von behat ale. Ved om nic nerobila 6 meoacov musim zacat pomaly preto som zacala na pase🙂
@lubuska22 nech sa páči: http://www.urybicky.cz/2008/07/tvarohova-zebra/ 🙂 ešte sme ju nechutnali....tak neviem aká je, dúfam, že bude dobrá, lebo vyzerá dobre 🙂
Cau baby.Tak ja som dala dole za ten tyzden len pol kila ☹
baby, hanbim sa akurat som stlacila 2 cukriky 😖
😀
@henikav ja si myslím,že toí nieje také strašné,ved aj ja si dám sem tam nejakú čokoladku ,koláčik,ale sa snažím pomenej sladkeho.my sme napríklad včera grilovali asom si dala slaninku. 😅 ale umna velky pokrok som prestala večer jest ašup 1kg za tyžden fuč,k tomu cvičím s detmi lebo mame predpísané cviky z rehabilitácii na fitlopte atak tak si aj ja s nimi každy den zacvičím ,myslim,že keby som mala sama tak necvičím ale ked deti musia asom snimi tak aj ja si zacvičím.
henikav poslemti mojich dvoch certikov ja nemam cas prinich pribrat vecne su v pohybe,som po dvoch porodoch a satnik somnemusela menit.
čaute kočeny, no ja som mala perný víkend, včera mužova oslava - doobeda som nejedla nič - ale poobede z každého trošku - no nedaj si, a dnes u nás jarmok - šalát a rezeň - to musí byť 😀 , ale večer už nič, a 30 minút som si zabehla.....zajtra sa už polepším 😉
tak ja som tie cukriky odcinila, cele poobede sme sa blaznili v bazene a plavali
cavte zeny... tak ja hlasim stratu 2kg ... cize teraz mam 73,5... cely vikend som jedla len ovocie a zeleninu a pila strasne vela vody a caju... 😀 ale som necvicila som si dala pauzu... este budem pokracovat, zatial vobec necitim hlad... povazujem to za taku ocistu organizmu ...mozno este dva dni vydrzim 🙂
ahojte.....u nás nikomu nechutí jesť, takže my schudneme všetci......pravdepodobne zajtra nás čaká pohreb.....venujte prosím modlitbu nášmu kamarátovi 😢
@kikaneu to mi je lito co sa stalo kamaratovy? 😒
@zuzik1983 podla mna sexy postavu 😉 na tvojom mieste som spokojna 🙂
@zumbadance tak to ja ani nahodou.mam strasne boky a stehna
@lubuska22 som sa sekla, to bruho je 94, som si dobre ubrala 😀
bože baby, aj ja by som mala so sebou neičo robiť
jaaaaaa ja chcem uz ma 18 mesiacov po porode ale postavu mam ako budha
☹
ahojte zeny 😉 citim sa skvele,lahsie a mam viac energie.zvykla som si jest viac zeleniny a veceru mam lahku a sytu,odporucam celozrne suchare su fajn s paprikou,vajickom,alebo tvarohovou natierkou 🙂
@misha666 chvalim,super 😎
@zumbadance ďakujem, mal autonehodu 😢
Ello ja som sa chystala dnes behat ale maly mal zlu noc tak som spala:( ale vecer to dam....

ahojte.co ste vecerali..?ja jogurt a paradajku.poradte co jest vecer... 🙂