icon

Chcem schudnúť 8 kilogramov. Kto sa pridá?

trish31
23. júl 2012

Ahojte,potrebujem schudnut 8 kil takze ak sa niektora z Vas chce pridat,budem rada 😉

zumbadance
8. aug 2012

ahoj 🙂 dnes som sa merala a neslo dole nic 😠 ☹ a pritom vazne robim co mozem 😠 schudla som v pase 5 cm,a tento tyzden nic..potrebujem este par cm ubrat hlavne z brucha 😝 nevzdavam to,musim viac pridat pohyb,stravu mam ok. 😎

barchee
9. aug 2012

@misha666 dikes, pozriem 😉
@monikatalka no ja by som sa chcela dostať o tých 20 kíl dole dostať, takže na 65 😝 spravím pre to fakt všetko 😀 ako tak kukám, máme rovnako staré detičky ;)

inak baby, včera som bola na tom jumpingu a dnes ráno váha o 600 g menej ako včera, som kukala jak puk 😀 začína mi fajná svalovica 😵 po cvičení som si doma hneď dala proteín a neskôr troška zeleninový šalát s bielym jogurtom...neska sa asi na orbitrek nepostavím, bo som rada, že chodím 😀 odporúčam ten jumping, fakt, je to makačka jak hovado 😉

zuzik1983
9. aug 2012

tak babule, ja uz s vami chudnut nebudem, dnes som si nasla //.tak vam drzim palce, nech to ide co najrychlejsie dole 🙂

misha666
9. aug 2012

@zuzik1983 blahozelam,,, najkrasi dovod preco prestat chudnut... ale pozor... zdravo jedz aj ked nechudnes...pomozes aj sebe aj svojmu babu...drzim palce nech je vsetko tak ako mabyt 😉

ematko29
9. aug 2012

@zuzik1983 aj ja sa pripájam agratulujem,želám veľa zdravia a aby ste krásne rástli .

zuzik1983
9. aug 2012

@misha666 dakujem, ved to aj planujem, zdravo jest nadalej, zdravou stravou predsa babatku uskodit nemozem
@ematko29 dakujem

henikav
9. aug 2012

@zuzik1983 srdecne blahozelam, co tam po chudnuti // je ovela dolezitejsie 😉 Drzim palce, nech je vsetko OK, aby si mala dobre tehotenstvo a lahky porod 😵

zuzik1983
9. aug 2012

@henikav dakujem, bodaj by to tak bolo 🙂

zumbadance
9. aug 2012

ahoj 🙂 co jest na veceru ked mam vlci hlad.. 😖 mozem mlieko..?jogurt?alebo ovsenu kasu... 🙂

henikav
9. aug 2012

@zumbadance mlieko 😉

monikatalka
9. aug 2012

@barchee drzim palce, isto to pojde dole ;) u mna sa vyskytli zaludocne potiaze, takze uz druhy den necvicim.... ;( tak uvidime

zumbadance
9. aug 2012

t
@henikav tak fajn 🙂 niekde som citala ze ani mlieko neni dobre,ze aj tam su cukry 😀 piste co veceriate baby,cez den nemam problem jem zeleninu aj ovocie a pecivo,ale vecer je kriticky cas 😖

adulikka
9. aug 2012

@zumbadance práveže ja zas čítala ,že mlieko je dobré na chudnutie ...pozrite link

http://wanda.atlas.sk/schudnite-len-z-mlieka/we...

kikaneu
10. aug 2012

@zumbadance večer? mrkva, uhorka.....nakrájať a chrúmať.....miesto chipsov, tyčiniek alebo sladkého 🙂

kikaneu
10. aug 2012

čaute baby, ja sa už vyše týždňa držím na rovnakej váhe, no zatiaľ z toho paniku nemám.....ale budem na seba prísnejšia.....takže na raňajky mám mištičku hrozna a melónu dnes 🙂 a pomeriam sa potom neskôr, lebo včera som zabudla 😅

barchee
10. aug 2012

@zumbadance ja mám proteín pre tento prípad 😀 vypijem a je po hlade 😝

zumbadance
10. aug 2012

@barchee aky protein,a za 🙂 😝 syti tez..?

lucky14
10. aug 2012

@barchee Ahoj. Prosim podel sa s nami s tym s ktorym proteinom mas taku dobru skusenost ze ked ho vypijes je po hlade? Dakujem. 🙂 Topiaci sa aj slamky chytaaaa!!!

anka06
10. aug 2012

ahojte ja mam dobru skusenost s Emulpsom.su to kvapky....nize by som chcela zarobit ale chcem aby ste sa citili tak dobre ako aj ja..

barchee
10. aug 2012

@zumbadance @lucky14 ten, čo mám ja, vám pošlem do IP, nech nerobím reklamu, ale je samozrejme viac druhov, mne tento odporučil kamoš - jeho je tá stránka aj obchod, on sám ho pije. Ja si dávam na raňajky a potom ako kvázi druhú večeru, keď ma chytá hlad o tej 22...lebo zväčša večeriam o tej 19 nejakú ľahkú zeleninovú večeru a ak nejdem skôsr spať, tak ma samozrejme chytá hlad 😀 sú rôzne typy a druhy tých proteínov, sú aj špeciálne pre ženy také loose weight -dáva sa to vlastne 2x ako náhrada jedla. Ja to mám na raňajky, lebo neviem raňajkovať, nechutí mi ráno jesť, takto ma to zasýti na tie 2 hodinky a desiatu už si dám ovocie. Obsahuje potrebné bielkoviny bez zbytočných tukov a cukrov. Tento konkrétne neobsahuje sacharidy ale je sladký, takže zaženie 2 v 1 😀 ale keď ho dopijem, skúsim kuknúť niečo iné na oskúšanie 😉

lucky14
10. aug 2012

@barchee Dakujem pekne. 🙂

lubuska22
10. aug 2012

tak neviem baby aj sa pokracuje v nasej tabulke? ci kasleme na to a budeme sa merat napr. raz za mesiac alebo to uplne zrusime

zumbadance
10. aug 2012

sorry ze som zabudla na tabulku..kde mam meter..? 😀 rano tu budes mat moje miery 😕

zumbadance
11. aug 2012

miery poslane 😉

zeta123
12. aug 2012

jaj baby...mne to chudnutie nejde...pri malom si nenajdem čas na cvičenie. ked mám chvílku casu, tak musím upratovat, varit a večer padnem do postele ako mrtva. ako to mám robit??ako to robíte vy?

zumbadance
12. aug 2012

@zeta123 pohybu mas dost!uprav si stravu podla nobiho up date,po 15 ziadne cukry,ryza,zemiaky,,pozrri si to ako nato,mne sa to paci.vecer jem zelenu paradajky,alebo mlieko. 🙂 😉

zeta123
13. aug 2012

@zumbadance dakujem za radu. asi skúsim ten Norbi update, síce je to dost drahé

zumbadance
13. aug 2012

@zeta123 preco drahe?nechapem 😝

zeta123
13. aug 2012

chleba za 2 eury nie je drahé?

zumbadance
13. aug 2012

co..na co kupujes chlebik za 2 eury.?zarobia pekne na tebe.. 😀 daj si celozrny suchar a basta. 😎