Chcem schudnúť 8 kilogramov. Kto sa pridá?
Ahojte,potrebujem schudnut 8 kil takze ak sa niektora z Vas chce pridat,budem rada 😉
no idem sa pochváliť,zo všetkého som schudla 2cm amám o 2kg menej 🙂
ja sa pridávam 🙂 pred tehotenstvom som mala 48-50kg. z porodnice som prišla z 54kg domov a po 14mesiacoch mám 60kg 😖 😒 takže šup šup kilogramíky dole 🙂
nečítala som všetky, takže baby ako chudnete?? ja som kupila aj bežiaci pás, no môžem max 10min behať lebo ma potom rana po cisárskom bolí..
@evina57 no to máš približne ako ja len ja som mala pred tehotenstvom 52kg askončila som so 60kg teraz mam 58 po mesiaci chudnutia,ale ide to dole pomaličky .najhoršie to je večer nejesť,lebo som bola zviknutá ,že ked deti zaspali tak som otvorila keksíky 😀 acvičím s detmi predpísané cviky od rehabilitačnej sestry.
Ahojte kočky ;) rada sa pridam ;) po porode som mala 82 kg, teraz mam 73,5 kg a 168 cm, upravila som stravu (zdrave ranajky, desiata ovocie, obed delena strava a na veceru jogurt alebo melon) sliapem kazdy vecer na stacionari, no teraz stagnujem a este by som sa chcela dostat na min. 68 kg..... Poradte co by som mohla pripojit.... ;) Som odhodlana a verim, ze to pojde dole ;) ale drzim nam vsetkym palce ;)
ahojte zienky!dnes zhresim idem si upiect makovnik 🙂 tak sa tesim.pondelok sa zmeriam kolko som kde schudla. 😉
tak ja som sa cely tyzden drzala, ale dnes sme boli na oslave a ja som tiez zhresila, no to sa proste neda odolat, ked je plny stol dobrot.zajtra sa meram a vazim a som zvedava, ako som dopadla za tento tyzden 😝
ahojte, aj ja sa pridavam, len dufam, ze ma optimizmus tak lahko neprejde 🙂
po porode som mala dlhu dobu 75kg pri vyske 167cm. uz som sa nemohla na seba pozerat, nic som poriadne nemohla obliect. tak som sa snazila jest menej a castejsie, a vecer uz nepapat. este som kojila, preto som nechcela velmi vela cvicit, ale po 3 mesiacoch sa mi podari schudnut 10kg. sama som nechapala, ako sa mi to podarilo. no potom som zase stale na mieste. v sobotu idem na svadbu, preto som mala motivaciu nieco so sebou zase robit. 2 tyzdne som drzala jednu dietu a hoci som schudla len 2,5kg aj tak lepsie ako nic.
chcem zacat jest zdravsie, a zbytocne sa neprejedat. mojim najvacsim prehreskom je sladke. niekedy mam obdobie, ze musim stale do seba nieco tlacit a tlacit. a potom sa to uz rychlo odrazi aj na vahe.
ako casto sa vazite? lebo ja skoro kazdy den 😀 a potom len zbytocne nervy mam, ked je rucicka vyssie.
čaaaaute 🙂 tak váha ukazuje len o 200 gramov menej po víkende, ale zmerala som sa.....síce nie v piatok, presne po týždni, ale až dnes......a zopár cm ubudlo spod pŕs (vraj 6, ale to sa mi nezdá nejako, ktovie či som merala v rovnakej výške ako minule) z pásu 3 cm a z bokov tiež 3 🙂 tak sa vytešujem 🙂
ahojte, tak to vyzera,ze aj u mna utlm akosi skoncil a vyzera to tak,ze sa chudnutie znova rozbieha. tak dufam,ze je to pravda 🙂
@misha666 Ahoj. Uzasne sa Ti podarilo schudnut. Blahozelam. Chcela by som sa Ta spytat kolko krat si cvicila za tyzden a ako dlho (napr. 30min) a ci si nejake jedlo obmedzila alebo kedy si naposledy papala alebo ci si kombinovala napr. mliecne vyrobky s chlebom resp. dodrziavala nejake principy. Velmi pekne dakujem. 🙂
@lucky14 ahoj...preposlem ti prispevok ktory som sem uz davala 🙂 hlavne pravidlo ktore treba dodrziavat je ze po 15tej ziadne sacharidy { zemiaky, ryza,mucne vyrobky,sladkosti ,POZOR ani ovocie atd...} po 15tej hodine uz len bielkoviny{maso ,syry,ryby, atd. TREBA RANAJKOVAT prevahu by mali mat taktiez bielkoviny, na ranajky by malo byt aj ovocie, kludne moze byt aj celozrnny chlebik , ale pozor nie "tmave" pecivo pofarbene karamelom ... je potrebne vidiet tam zrna obed nie je dobre ked sa miesaju bielkoviny a sacharidy, cize nemali by sme jest rezen a zemiaky, ale rezen so zeleninou , alebo zemiaky so zeleninou, bielkoviny s bielkovinami sa mozu miesat, cize kludne si mozeme dat rezen so syrom a sunkou, ale najlepsie robeny na prirodno nie vyprazany, aj ked mne to delenie potravin sem tam ujde ... desiata a olovrant moze byt ovocie alebo zelenina ale kludne aj nejaky lahky sacharid napr. nejaky druh orechov alebo susene ovocie.... vecera uz len bielkoviny so zeleninou....zeny veeeeeeeeela zeleniny veeeeeeeela a kazdy den cvicit, ak sa neda kazdy den tak minimalne 4x do tt... pozor po cviceni je potrebne si dat aspon zeleninovy salat cca po pol hodine az hodine...alebo pohar mlieka najlepsie nizkotucne ale ja pijem polotucne VELA PIT PIT PIT cistu vodu a caje bilinkove, a citrooooon do cistej vody je tiez fajn.... ja vypijem minimalne 3l denne a pri cviceni este 1,5l ... a cvicim minimalne 5x do tt ...hodinu - hodinu a pol... striedam kardio (beh,zumba,orbitrek) s posilkou... 😉 vela zdaru prajem... maximalny denny prijem potravy sa snazim drzat na 5000-5500kj 🙂 mam na to aplikaciu v iPhone...kde si zapisujem co a kolko jem a mi vyhodi nutricne hodnoty...
ahojte babuľky, ja momentálne vyžieram - aj keď nie tak ako inokedy pri svojich dňoch, ale nedá sa to bez sladkého teraz - veď to poznáte 🙂 , dúfam, že sa to neobjaví späť na váhe, konečne som sa dostala pod tú blbú 80- tku - fuj........všetkým nám strašne držím palce 😉 papa
ahojte baby chcem sa ospravedlnit, ze som nereagovala na vase spravy som chora a nejako sa nedalo na net som rada, ze sa z toho pomaly dostavam takze idem doplnit tabulku ktore ste mi este neposlali miery za minuly tyzden tak cakaaam 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
inak baby nie je tu ziadna trnavacka? chcela by som zacat chodit do fitka neprida sa niektora? 🙂
@misha666 to nejest po 15nastej tie potraviny moje oblubene mnamky,som citala tiez niekde tu ze norbiho up diet ci ako..funguje to. 🙂 uz mam za sebou male cvicenie zvycajne tancujem lebo neviem ako a co mam cvicit 😒 nuz lepsie ako nic.pohyb musi byt. 😎
@lubuska22 aplikacia je robena len pre iPhone cize bohuzial nie 😒 skus si nieco pohladat na nete pre svoj mobil...ale existuje stranka florastranky.sk kde sa to da tiez zapisovat... 😉
@zumbadance no tak to hej...pridem domov z prace o 17 ...manzelovi a malej urobim zemiakovu kasu, ktoru ja milujem a ja si dam cottagecheese s paradajkami 😖
@rianka7 ahoj tak ja mam podobnu vahu po porode ako ty 71kg na vysku 167cm ☹ a tiez sa do nicoho nezmestim,vsetky veci mam na vahu cca 60kg a to po 2 tehotenstvach behom 2rokoch co som mala teda neobleciem ☹ potrebujem a hlavne chcem dat dole aspon 10kg ale pojde to tazko to viem urcite.Deti ma zamestnavaju dost a ked uz mam vecer troska kludu tak sa mi do cvicenia nechce,ale budem sa musiet do toho dokopat a zacat.ach jo ☹ ja sa vazim raz tyzdenne ale skoro nic neubuda aj ked som dost zmensila porcie jedal.
@kisasonka83 ja cvicim ked maly spi, inak by som vobec nestihala, lebo mi da dost zabrat. ale to cvicim iba teraz, kedze sa snazim schudnut, inak sa mi nechce 🙄 ale pri 3 detoch chapem, ze je to narocnejsie. ja som rada, ze si vecer oddychnem. este si len nedavno rodila, takze mozno to pojde postupne dole 🙂
ale ked tu budeme takto sedkat tak tie kila asi dole nepojdu.....ci? 🙂 😝
ahoj baby, kokso keď čítam, že babulky @misha666 @monikatalka , čo ste váhovo tak ja ja asi a ste fajne schudli, mi to dodáva taký dobrý pocit, že aj ja to zvládnem 😀 Po pôrode sa mi váha válala na tých 85 kilách, teraz išli dole prvé 2 kilečká, sa teším 😵 dnes idem prvýkrát na jumping, strašne sa teším 😉
@barchee ja som sa dlho (skoro 3/4 roka) ako ty hovoris valala okolo 82-80, ale v polovici juna som si povedala dost!!!!! Mala som silnu motivaciu, isli sme na svadbu 21.7., chcela som vojst do siat, tak som sa zatala a darilo sa, no zaciatok bol priserny....zvyknut si na novy rezim a do toho zvladnut aj starostlivost o dcerku, ale podarilo sa, treba vydrzat uvod, potom sa to uz rozbehne ;) teraz som 3 tyzdne stagnovala, ale k stacionaru (snazim sa kazdy den vecer 30 min) som pridala raz tyzdenne plavanie, tak verim, ze sa dockam aj mojich vysnivanych min. 68 kg ;) verim, ze nam to pojde spolu lahsie, drzme si palce ;)

@marulka83 Ahoj...ja som tiey od februara zacala... a z 92kg mam teraz 71,5 😵 tiez cvicenie a zdrava strava... mne netrebalo ani trenerku ...ale chcem ist na 61kg tak uz zacinam chodit do posilky s kamosom ktory ma bude trenovat... doteray som cvicila vacsinou kardio : beh ,zumba , orbitrek, a teraz k tomu pridam posilku 🙂 prajem vela zdaru nech to ide este dalej dole 😵 😉
@anka06 prepac ale ja uy takymto zazrakom neverim 🙄 zdrava strava,cvicene, popripade nejaky spalovac tuku... 🙂