Chcem schudnúť 8 kilogramov. Kto sa pridá?
Ahojte,potrebujem schudnut 8 kil takze ak sa niektora z Vas chce pridat,budem rada 😉
@anika159
zo steviou som si užila,,,treba ju vedieť používať, pretože je oveľa sladšia ako cukor,,ja som prešla na brezový....tak som rada, že sa tak stravuješ,,,,ja som si zvykala ťažko, bolo to niečo nové začať sa úplne inak stravovať, ale robím to pre seba,,potom som aj otehotnela,,vlastne som sa zároveň detoxikovala,,momentálne mám bezproblémové tehotenstvo,,bábatko sa má dobre:o
anika159 tak mozno si mozeme troska nadhodit tie kila ktore chceme schudnut a potom sa uspokojime s tym co zhodime 🙂
moukuska tak nejako to upresnime, brucho cez pupok a stehna si mozeme merat tak, ze sa postavis pred zrkadlo aby si sa lepsie videla ak sa da, das si ruku vedla tela a kde ti konci palec pri nohe tak tam si to budeme merat je to podla mna v pohode mierka ze, sa snad skorej trafime na to iste mieso, cez prsia normalne moze byt? 🙂
SA MI PACI AKO SA TO TU ROZBEHLO SOM VDACNA ZAKLADATELKE PRISPEVKU 🙂 🙂 uz to len zrealizovat
Babulky aj ja sa pridam.....maly ma 3,5 roka a ja stale 7kg navyse......zacala som rano pol litra caju a ovocie, na obed zelenina s masom a vecer to iste no a po piatej uz nejem a o siedmej chodim behat🙂 dufam, ze sa to pohne dolu🙂
@trish31 dobra tema, aj ja by rada zhodila, hoci mne staci takych 5 kil, meriam 170, vazim 60 kg, som dva mesiace po druhom porode, povodna vaha bola 55 kg..no teraz mam vnutorne stehna akesi plnsie, suchaju sa mi, neznasam to a neviem ako to zhodit a potom mam aj brusko, ale to este neriesim, vraj este priskoro...necitala som vsetky prispevky,tak ak niekto ma nejake super cviky, rada by som ich pouzila aj ja nasebe🙂)))
no a este kojim, takze od jedlda sa nemozem postit a to som vlastne ani nikdy nerobila, teda okrem piatkov ked som bola stredoskolacka a vysokoskolacka🙂))
@anika159
ja som to držala rok,,ale stále my išli kilá dolu vedela som to regulovať,,,,neviem či tomu veríš,,,ale treba spoznať svoje telo a dokázať ho ovládať,,,ja som sa to naučila som sa tešila,,,uvidím po pôrode ako my to pôjde....No ale predsa my ženy sme čarodejnice:o dokážeme zázraky:o
@petribela ja sa tak stravujem uz asi 3 roky🙂 ja sa hlavne musim hybat ked sa nehybem ani takato strava mi nepomaha chudnut... Som sedem tyzdnov po porode a mam teraz 67 kil minimalne 10 musi istdole🙂a ked pojde viac budem len rada... Len ten skvrcok mi vela ist behat nedovoli.. Hihihi ty mas vyodu ze nejes mliecn vyrobky... Ja by som sa zabila bez nich a viem ze tie mi robia ajvacsiu sarapatu🙂
@petribela tiež mám problémy so žalúdočnou kyselinou, viem že je to zo sladkého ovocia, jogurtov a kusnuté mám maximálne makovník asi raz za 2týždne, mlieko nekonzumujem vôbec .. kávu som nahradila inkou, lenže bez cukru to nie je ono, ešte tam mierne zlyhávam 🙂 som bezná za cviklou, cviklová šťava zmiešaná s jablkovou či mkvovou je moja mňamka 🙂
dá sa aj sama od seba zistiť, či mám v tele veľa vody, alebo mám ísť k niekomu na meranie?
@trish31 ja som vtedy vsetko jedla aj čokoládu aj slaninku, ale nikdy som sa nenajedla do sýta. po piatej som vôbec nejedla a pečivo len na ranajky . zo začiatku som aj cvičila a to tri mesiace kazdý den hodinku. a takto som za pol roka schudla 15 kg. viem ze toto u mna fungovalo pred 10 rokmi. neviem či to zvládnem teraz, hlavne kvôli tomu, ze mám oveľa menej času na seba...budem musiet 😉
No aj mne by sa zislo este dakych 5 kg... 🙂 schudla som uz 8 kg...ale este 5
8kg je pre mna tak akurat...co poviete na tu mliecnu dietu? Ta sa mi asi najviac pozdava...Asi skusim tie dva tyzdne, uvidim, co sa bude diat a ci vydrzim...nikdy som diety nepotrebovala, ale teraz uz musim. Po porode som mala 59, tto bola moja normalna vaha, teraz mam 67!!!
@anika159 praveze ked som neobmedzovala stravu, a cvicila, tak to neslo dole vobec, tak som zacala inak jest a uvidim, vazit a merat sa budem az v pondelok.cvicim asi 2,5tyzdna.my tiez mame malu obyvacku, ale je umiestneny tak, ze nezavadzia 😉
@beruska1311 to sme na tom poddobne, mavala som 58kg, teraz asi pol roka dozadu mi zistili poruchu stitnej zlazy a pribrala som na 70kg, takze bola by som rada, keby som zhodila aspon na 60, ale rada by som na 54kg
@zuzik1983 to je vzdy tak 🙂 ja som maniak na zdravu stravu a cvicenie...ale ked som bola 2 v 1 a este v 6 mesiaci sa na pol 7 rano trepala do posilky moj drahy uz karavo na mna pozeral🙂) tak uz len cakam kedy budem moct zase chodit... Moja strava je totiz prototypom spravneho stravovania 🙂 a 54 chcem aj ja i ked 49 by som bola radsej🙂
je po 9 tej hodine a uz mam vlci hlad 😖 te paradajky na obed nebol dobry napad 😒 mlieko bez cukru,je dobre?ked ja pred spanim musim nieco teple pit najradsej som mala kakavko,to som vyskrtla a musim nieco vymysliet 😉 drzim palce vsetkym zenam ktore chudnu a maju chut na mnamku 😀 aby si zvolili co najmenej kaloricku veceru 🙂

@anika159
steviu som používala prášok ale nakydala som si ho veľa a bolo to horké,radšej som sa dala na brezový cukor:o...steviu musíš vedieť používať.Tak to je super, keď sa tak stravuješ mne išli hneď kilá dole, lebo na začiatku som bola v strese, čo si budem variť išla som do neznáma, ale postupne som si zvykla a som rada, že som urobila niečo pre seba.