Chudnutie sexom
Zadané ženy, najoptimalnejsie ako schudnúť je každý večer povinný sex minimálne hodinu-dve. Okrem toho, že je to iný druh športu, prináša to aj veľa zážitkov.
Kašlite na kalorické tabuľky, diéty. Mne sa to podarilo, po 3 deťoch, pred prvým dieťaťom som mala 173cm, 62kg, po druhom 69kg a po treťom sme sa pustili naplno do toho a mám 55 kg po polroku. Do toho!❤️
Tak my slobodne sme asi odsúdené na večnú tucnotu 😳🥺😂😂😂
a pre zvysok sveta🙂
Zaujíma ma, to mu ešte stojí? Keď 2h do teba vkuse búši?
@karhu ja som sa s takou váhou (a výškou) cítila super. Len teda po rokoch a po deťoch už je to číslo trochu iné... Ale stále si myslím, že tých 55-58kg by mi stačilo mať. Len nemám dosť silnú vôľu 😀 alebo sme večer moc rýchli 😀 😀 😀
Ale ja tu nič nedeklarujem. To ty sa tu vychvalujes, tak ci je vôbec cim😉
@viestta oprskala som si tel vodou,ďakujem akože 🤣😁👍
A koho trápi tvoj sexuálny život? :D sama sa tu len strápňuješ. Ak sa chceš chváliť, že máš šundu vyjadzenú jak dialnica D1, tak navštív pokec. Tam to isto ocenia.
V poriadku. Zas nejaká oná mi netrha žily tak, že by som od závisti spávať nemohla
Podarilo sa ti urobiť zo seba šaša,preto ťa anonymita a tá postava tiež asi nevyzerá tak topkovo 😉. Čiže okrem sexu baby, aj smiech pomáha na brušné svaly 😊😆👍.
🙄
Neurážam ťa, božechráň. Sama si tu na smiech,čiže všetky chudneme s tebou a aj bez sexu 😉😁...🤗
Autorka ty si teda riadna trapka 👍
😊
A veď šašo baví a mňa bavíš maximálne 😁🤪

Opatrovatelku