Detox podľa Mačingovej
Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.
@cathuska ahoj keď si už spomenula tie fazulove struky... kupujes ich mrazené? Či odkiaľ?
tak mile damy , 2.den za mnou 🙂
Fazulove struky aké? Mrazené? A odkiaľ kupujete? Dik 🙂
@janina1007 Mozu byť mrazené v lidli ich maju aj žlté dokonca 😉
ahojte...cim by som mohla nahradit med v tomto detoxe? neznesiem ani len jeho vonu, strasne ma napina a nie ho este jest....myslite ze by mohol byt javorovy sirup? alebo co ine?
ahojte, poprosím link na knihu Najedzte sa do štíhlosti, ak viete, poprosím .
@zuzvoj003
nech sa paci, maju 4 kusy na sklade.
http://www.gorila.sk/product/546495?gclid=CjwKE...
Aha prave pozeram, ze to je druha kniha pokracovanie , pockaj pozriem este ci najdem tu co mame my, kde je ta 28micka detox
@janina1007 ahoj, normalne tie mrazene struky kupujem, 😵
@janina1007
ja ich kupujem v potravinach Klas, ale maju v kazdych urcite, v mraziarenskom boxe kuk, pri hrasku, spenate zelenine to maju urcite.. 🙂
@zuzvoj003
taaak tu je ta kniha co mame my 🙂 rychlo objednajjjjjj
Baby,som rozhonutá od zajtra ísť na to.....mam 158cm a 63 kg.....potrebujem 10kg zhodiť
@cathuska - vdaka za podporu , dnes 3/28 - uspesne za mnou . Pred pol hodinkou som mala hrozne krce po bruchu...
je to moj 3.detox , pri tych dvoch predchadzajucich som nepila vobec citronovu vodu a boli uspesne , teraz ju pijem s citronom - prevarenu , presne ako to ma byt , dufajme , ze to dam 😉
Tak babule odhodlala som sa už konečne aj ja a od dnes začínam tak mi držte palce .😋
@lada22 aj ja začínam
Takze po detoxe -3,5 kg a -6 cm na bruchu. 🙂 nie je to az tak moc ale ja som spokojna.ten pocit je neopisatelny.citim SA ozaj dobre.drzim vam palce baby.date to.pokracujem delenou 😉 😉
Dievčatá, ja som dnes 7/28, takú chrípku som dostala.. idem však podľa Mačingovej ďalej.. len tri litre vody nevypijem, bolí ma hrdlo, tak to nahrádzam čajmi.. zatiaľ pozorujem zmenu, že mám viac energie, už som nejako "prestavená," takže ma nelákajú ani horalky.. no uvidíme.. ale teším sa na nový týždeň (ten mi začína zajtra), lebo raňajok mám už po krk. Chce to zmenu. A chýbajú mi banány..
@martinabreza aj ja som dnes začala 🙂, mňam brokolica
@martinabreza ja mám brokolicu rada a chutilo celé 🙂 aj s cesnakom, šalát som si tiež už vyrobila, tak oddychuje v chladničke, tiež držím palce, aspoň mám parťáčku 😉
@linibini ja mám už cviklu uvarenú ale dokopy som to nedala ešte idem von a keď prídem v bruchu mám iné tornádo.Super aspoň ma budeš ťahať dopredu až to nevzdám

@mykaellle inac v ramci tych jedal ked mi ostane tak to normalne dojem v priebehu dna. To by asi uz po mrazeni nebolo take chutne, tie struky ak su uz uvarene,