icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

cathuska
2. apr 2016

@mykaellle inac v ramci tych jedal ked mi ostane tak to normalne dojem v priebehu dna. To by asi uz po mrazeni nebolo take chutne, tie struky ak su uz uvarene,

janina1007
2. apr 2016

@cathuska ahoj keď si už spomenula tie fazulove struky... kupujes ich mrazené? Či odkiaľ?

kamilkak
2. apr 2016

tak mile damy , 2.den za mnou 🙂

adzino
3. apr 2016

@chichua
@cathuska no zajtra rano SA vazim a meriam.citim ze som schudla.a inak SA citim velmi dobre.prestala mi moja vecna unava a travenie super.ja som mala velke problemy s travenim ved uz nemam zlcnik 😉 😉 zajtra si dam konecne ryzu ta mi chybala. 😀

janina1007
3. apr 2016

Fazulove struky aké? Mrazené? A odkiaľ kupujete? Dik 🙂

michhaela
3. apr 2016

@janina1007 Mozu byť mrazené v lidli ich maju aj žlté dokonca 😉

nikinka9
3. apr 2016

ahojte...cim by som mohla nahradit med v tomto detoxe? neznesiem ani len jeho vonu, strasne ma napina a nie ho este jest....myslite ze by mohol byt javorovy sirup? alebo co ine?

adzino
3. apr 2016

@nikinka9 javorovy sirup som si aj ja obcas dala ked mi isiel med hore krkom.je tak isto velmi zdravy.

zuzvoj003
3. apr 2016

ahojte, poprosím link na knihu Najedzte sa do štíhlosti, ak viete, poprosím .

cathuska
3. apr 2016

@adzino juj 😵 parada!
inac, presne, aj ja sa citim super, ta energia a dobry pocit ..
fakt stoji za to tych 28 dni vydrzat, 😉
tesim sa na tvoje info o strate vahy..
ono toto fakt funguje, uplne citim uz teraz volnejsie oblecenie a to je 5/28 dnes bolo 😎

cathuska
3. apr 2016

@nikinka9 ja si davam steviu a chuti mi aj v mrkve aj v jogurte 😵
Dosiel mi med a super je stevia.

cathuska
3. apr 2016

@zuzvoj003
nech sa paci, maju 4 kusy na sklade.

http://www.gorila.sk/product/546495?gclid=CjwKE...

Aha prave pozeram, ze to je druha kniha pokracovanie , pockaj pozriem este ci najdem tu co mame my, kde je ta 28micka detox

cathuska
3. apr 2016

@janina1007 ahoj, normalne tie mrazene struky kupujem, 😵

cathuska
3. apr 2016

@janina1007
ja ich kupujem v potravinach Klas, ale maju v kazdych urcite, v mraziarenskom boxe kuk, pri hrasku, spenate zelenine to maju urcite.. 🙂

cathuska
3. apr 2016

@kamilkak gratulko, uz to bude len lepsie 🙂 zaludok sa scvrkne nastavi sa telo a ide to lahsie kazdym dalsim dnom 😵

cathuska
3. apr 2016

@zuzvoj003
taaak tu je ta kniha co mame my 🙂 rychlo objednajjjjjj

http://www.ipark.sk/239264-najedzte-sa-do-stihl...

lada22
3. apr 2016

Baby,som rozhonutá od zajtra ísť na to.....mam 158cm a 63 kg.....potrebujem 10kg zhodiť

kamilkak
3. apr 2016

@cathuska - vdaka za podporu , dnes 3/28 - uspesne za mnou . Pred pol hodinkou som mala hrozne krce po bruchu...
je to moj 3.detox , pri tych dvoch predchadzajucich som nepila vobec citronovu vodu a boli uspesne , teraz ju pijem s citronom - prevarenu , presne ako to ma byt , dufajme , ze to dam 😉

martinabreza
4. apr 2016

Tak babule odhodlala som sa už konečne aj ja a od dnes začínam tak mi držte palce .😋

martinabreza
4. apr 2016

@lada22 aj ja začínam

adzino
4. apr 2016

Takze po detoxe -3,5 kg a -6 cm na bruchu. 🙂 nie je to az tak moc ale ja som spokojna.ten pocit je neopisatelny.citim SA ozaj dobre.drzim vam palce baby.date to.pokracujem delenou 😉 😉

mykaellle
4. apr 2016

Dievčatá, ja som dnes 7/28, takú chrípku som dostala.. idem však podľa Mačingovej ďalej.. len tri litre vody nevypijem, bolí ma hrdlo, tak to nahrádzam čajmi.. zatiaľ pozorujem zmenu, že mám viac energie, už som nejako "prestavená," takže ma nelákajú ani horalky.. no uvidíme.. ale teším sa na nový týždeň (ten mi začína zajtra), lebo raňajok mám už po krk. Chce to zmenu. A chýbajú mi banány..

linibini
4. apr 2016

@martinabreza aj ja som dnes začala 🙂, mňam brokolica

martinabreza
4. apr 2016

@linibini
@linibini najlepší bol ten syr nemusím brokolicu ale zjedla som to no čo ma teší je večera na tú sa teším držím ti palce dúfam že to dáme

chichua
4. apr 2016

@mykaellle skore uzdravenie prajem 🙂. aj ja mam chut na banany.stale po nich poskulujem. a to som sa docitala, ze pre moju krvnu skupinu nie su vhodne.inak mi nic z jedla nechyba.

mykaellle
4. apr 2016

@chichua ďakujem 🙂 ale za dva dni už môžeme.. ty si tiež 7. deň?

chichua
4. apr 2016

@mykaellle ja som od deň pozadu.tesim sa hl.na zmenu vo ranajkach.

mykaellle
4. apr 2016

@chichua to hej, lebo tá mrkef.. mne to chutilo pár dní, ale dnes som rada, že mám zajtrajšok už niečo iné.. ale aspoň ma to naučilo raňajkovať 🙂

linibini
4. apr 2016

@martinabreza ja mám brokolicu rada a chutilo celé 🙂 aj s cesnakom, šalát som si tiež už vyrobila, tak oddychuje v chladničke, tiež držím palce, aspoň mám parťáčku 😉

martinabreza
4. apr 2016

@linibini ja mám už cviklu uvarenú ale dokopy som to nedala ešte idem von a keď prídem v bruchu mám iné tornádo.Super aspoň ma budeš ťahať dopredu až to nevzdám