icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

chichua
7. apr 2016

@mykaellle tiez neviem ako to budem robit, nakolko ja nezjem dva chody naraz a este takeho mnozstva

skuncik
7. apr 2016

@chichua no nic jako take, ale pri cisteni techto organu se evidentne cistily az moc, nebo nespravne a pak to malo za nasledok ten muj kozny problem, vzhladom na to, ze ekzemy jsou s tim uzko propojene...jen jsem chtela varovat podobne pripady....

rikin
7. apr 2016

@martinabreza Mne ten mrkvový perkelt chutí aj brokolica mňááám , tá cuketa taká mastná a ako blato nebyť syra úplne by bolo ,že bléé a cvikl. šalát na silu jem ..

rikin
7. apr 2016

@chichua ani cviklu ani cuketu ,tieti chody jem na silu a po cukete mi bolo aj blbo...a ani tie struky do mňa nejako nejdú ☹ pritom som zvykla robiť ako prílohu k jedlu ..

linibini
7. apr 2016

@rikin ja som rovnako chuťovo ako ty, cviklu keď zacítim, tak to je zleééé :(, ale ostatné môže byť, mne ten cviklový šalát lepšie išiel, keď som to trošku ohriala

rikin
7. apr 2016

@linibini stále sa vopred tak povzbudzujem,že teraz to bude lepšie ,ale aj dnes keď som si pripravila šalát ,tak znovu som ho jedla na silu,vyskúšam nabudúce ohriať ako píšeš a pritom zaváranú cviklu zbožňujeeeem.... a tie struky ako ?pre mňa je to také čudné a pritom čisté len na masielku som zvykla bežne chystať ako prílohu k jedlu..

pperlicka
7. apr 2016

ja sa odhodlavam uz asi tri mesiace ze to skusim.. ale nejak ma do toho neni..nejake rady ako sa prinutit? haha

linibini
7. apr 2016

@rikin fazuľové struky v pohode, všetko mi to chutí až teda na tú cviklu 😝

rikin
7. apr 2016

mám tento oli.olej ,ale nejako mi nechutí..

rikin
7. apr 2016

@pperlicka ja som zdolávala asi rok a nakoniec sme sa s kámoškou dohodli,že do toho pôjdeme spolu,tak sme teraz začali..

pperlicka
7. apr 2016

a kde najdem komplet recepty? su tu niekde? ci to musim tu knihu kupit len ? aj to sa odhodlavam ju ist kupit neviem kolko :D haha uz je najvyssi cas teraz pred letom

cathuska
7. apr 2016

@chichua cauko. tak chutil ti dnes ten borsc? mne vcera velmi chutil. mnam.
dnes ta brokolica na obed a hras.pol.na veceru sa dalo. akurat zajtra mame zas ranajky mrkef grrr a cvikla vecer tak ale bojujeme. ideme vpred🙂. dame to. mam -3.5 kg comu sa velmi tesiim ze sa to pohlo po roku konecne zas dole...

cathuska
7. apr 2016

@rikin ked mozem poradit. velmi dobry olej je gianna olivovy z billy. nema tu klasicku.prilis olive vonu a chut. ten panensky co si dala foto ani mne nechuti. nemusi tu byt panensky.

cathuska
7. apr 2016

@kamilkak supeeer. gratulujem k prvym ubytkom. to.potesi a motivuje co?;)

cathuska
7. apr 2016

@linibini mozno.raz sa mi to stalo...ale inac v pohode. ani nafukovanie sa nekonalo...inac tieto stavy prejdu za chvilu ak ich mas telo do zvykne🙂

cathuska
7. apr 2016

@mykaellle veru 4.tyzden je uz bohatsi na jedlo..ale tak uvarime mensie mnozstva🙂

chichua
7. apr 2016

@cathuska borc no nieco strasne 😂.a je ako pre 5 clennu rodinu a to som ho robila z mensieho mnozstva...ale hraskova bola v pohode.mozno mi aj chutila 😁

betina1984
7. apr 2016

Cavky. Ja uz pomaly s detoxom koncim. Po troch tyzdnoch bolo dole 6,5 kg a miery zo 109-107-125 na 104-98-118, teraz je dole zatial 7,4 kg. uvidim v pondelok rano 🙂

rikin
7. apr 2016

@cathuska ďakujem za radu

linibini
7. apr 2016

@betina1984 paráda 🙂 super motivácia

betina1984
7. apr 2016

@linibini dakujem

dankako
7. apr 2016

@betina1984 ahojky, prosim ta ako budes pokracovat, ja tento tyzden koncim...

betina1984
7. apr 2016

@dankako aj ja koncim. Pokracujem delenou stravou. Niektore jedla z detoxu milujem, mrkvovy perkelt, hraskovu polievku atd.tak ich budem robievat aj dalej.

cathuska
7. apr 2016

@chichua nechutil ti borsc? No tak sa ale prekonavame co? 🙂
hraskova je fajna, tiez mi chuti.
rozmyslam ze zajtra urobim nie mrkvovy perkelt, ale ze nastruham mrkvu a syr zmiesam to a skusim si to opiect ako placicky, uvidim, ci to bude drzat pokope 🙂

cathuska
7. apr 2016

@rikin urcite budes spokojna s tym olejom, je vyborny 🙂

lenkahanka
7. apr 2016

ahojte, chcem sa spytat, ktore ste v druhom tyzdni, 7.den su na obed kuracie karbonatky, uz ste rozmyslali z akeho mnozstva masa to budete robit? a nemate nejaky tip, ako to inak urobit, ked nemam mlyncek na maso? z mleteho masa doma nic nerobievame...
dnes som nevydrzala a som sa odvazila, -2kg po 9 dnoch, potesilo 🙂

cathuska
7. apr 2016

@betina1984 delena je super.
na tej som schudla 10 kg a aj sa pekne na nej da drzat vaha 🙂

cathuska
7. apr 2016

@lenkahanka ja si to kuracie hodim na kusky narezane do robota na sekacik nastavec a posekam to tak, tiez nemam doma mlyncek,
a tak na jednu porciu jedno kuracie prso pouzijem asi.
inac v masiarni nam pomelu ked povieme, ked pomelu pliecko,pomelu aj kuracinu asi 🙂

cathuska
7. apr 2016

@betina1984 inac uzasny ubytok mas 🙂 gratulko

betina1984
7. apr 2016

@cathuska dakujem. Ja uz tiez drzala delenu stravu. Na strednej skole a bolo to ok. Ten ubytok je vyssi lebo som zacinala z takmer 100 kg