icon

Detox podľa Mačingovej

janielikk
24. sep 2013

Dievčatá, nechce niekto vyskúšať tento detox?
Ja som už dvakrát dala po 4 dni a potom skutek utek.
Keď som v tom sama, rýchlo strácam motiváciu.
Pridajte sa niekto, vycapím sem aj jedálniček.

chirabell
23. apr 2015

Ahojte....macingovej detox som drzala pred rokom a pol a pomohol nastartovat metabolizmus....teraz by som chcela opat ale mam doma 4mesacne babo a kojime sa tak sa trochubojim ci mi tu zeleninu bude tolerovat a ci nebude ubyt mliecka....je tuniekto kto drzal tento detox pocas kojenia? Mam par otazok...

susanne6
23. apr 2015

@annaella a kde nájdem tie info o krvných skupinách? ja som 0

susanne6
23. apr 2015

@pata31 aj mna hrozne už poobede bolela hlava, tú kávu som si dala 😒 😒

pata31
23. apr 2015

@susanne6 a caro si neskusala?

susanne6
23. apr 2015

@pata31 práve som to čítala na jej stránke... 🙂 tak zajtra kúpim a skúsim aj podľa krvnej skupiny by mi mala vyhovovať. A ešte jedna vec, nemohla by som si ten šalát robiť zo surovej cvikly ???

pata31
23. apr 2015

@susanne6 juj, surová cvikla je silná, by ta prečistilo riadne...a mne by to teda ani nechutilo 😝

nevestienka
24. apr 2015

@chirabell Ahoj, ja som 3,5 mesiaca po pôrode. Začala som cvičiť už pred dvoma mesiacmi a mačingovú som držala posledný mesiac pred koncom tehotenstva a začala som pred dvoma týždnami a kojím tiež. Dcérka mi znáša veľmi dobre všetku zeleninu a brokolicu som si nedávala len dve tri lyžičky max. (aj muz moj drží detox take od neho som sipotom dala trosku lebo som bola zvedava, co mala na to. ale nič sa nestalo) a nahradila som iným jedlom v ten den. napr. cvikla, lúsky, mrkva. to je jedno. Mlieka mam habadej.

dada1252
24. apr 2015

ahojte,, minulý rok som to tiež držala a schudla som 5 kg,,, potom som rok stála na rovnakej váhe, tak som si ju dala znovu, ja som včera začala 3 týždeň detoxu,,, ja som si už skoro všetky recepty prispôsobila,,, raňajky som si mixovala ( jablko s mrkovou) lepšie mi to chutilo,,, mrkvový perkelt mi moc nechutil s tou sójovou omáčkou, tak som si uvarila len mrkvu a na to som si dala syr,,, tak mi to viac schutilo,,, nebojte sa si to trošku prispôsobiť,,, na tom nič nie je,,, hlavné je, že dokážete vydržať,,

susanne6
24. apr 2015

@notebook hm, som 0 ☹

susanne6
24. apr 2015

@pata31 práveže ja som si doteraz robila šalát len zo surovej cvikly a pohoda, tak si myslím,že by v tom nemal byť až taký rozdiel, či??? myslí si niekto niečo iné ???

chirabell
24. apr 2015

@nevestienka dakujem si ma trochu viac namotivovala....idem teda do toho aj ja...ja som s cvicenim musela pockat bo som po sekcii a navyse som mala poporodne komplikacie ale uz je vsetkook tak hura do zhadzovania kil 🙂

chirabell
24. apr 2015

@susanne6 ak ti surova cvikla nerobi problem na chut a travenie tak z vyzivoveho hladiska by to nemal byt problem...sterilizovana ano

joda
25. apr 2015

@lienocka292 Mam knihy iba od antonie obidve a tam su nejake recepty.A podstete uz som sa aj naucila co sa s cim moze kombinovat a co nie

gastankaa
25. apr 2015

Ani neviem,ako prisiel vecer a nestihla son si spravit veceru,navyse nue som vobec hladna a coskoro pojdem spat.Ja viem,nie je dobre vynechat jedlo,no myslim,ze by asi bolo horsie najest sa a ist spat.Stava sa vam,ze nemate hlad alebo preskocite nejaky chod?

tomiholjubavi
25. apr 2015

@gastankaa mne sa stava, nie ze nemam hlad..ale ked sa pozriem, ze zas cvikla, alebo mrkva na veceru, tak jednoducho ma prejde chut 😀

tomiholjubavi
25. apr 2015

http://www.dailymale.sk/articles/velky-spotrebi...

baby, toto si precitajte. som sa na tom nasmiala jak hovado 😀 😀 😀

evadek
25. apr 2015

@tomiholjubavi 😀😀😀😀 taaaak a prave som dojedla moravsky kolac a velm dobre sa zasmala..dakujem🙂

gastankaa
26. apr 2015

Dnes posledny den 1. tyzdna,ale mam kriiiiizu.absolutne sa mi nechce varit na obed cvikla a mam hroznu chut na vianocku s jahodovym dzemom!!!! Ale viem,ze ak neschudnem,budem velmi sklamana...tak zas len hrst mandli,Caro a idem radsej von na terasu k spiacemu dietatu..mate vy nejake prehresky?

susanne6
26. apr 2015

ja dnes ešte len 4 deń, ale dá sa. nechutili mu iba tie lusky, cviklu jem surovú, lebo tak som zvyknutá a mrkvový perkelt bol výborný (alebo ja som bola taká hladná?) Ranajky mi nevadia, ale jem ich bez medu a hrozienok, na mna moc sladké. jediné, čo mi chýba je káva ☹ no a čo sa týka tých prehreškov, tak akurát to, že ochutnávam čo varím deťom a keď ich krmim 😖

tomiholjubavi
26. apr 2015

@gastankaa ja mam prehresky kazdy den dva 😀 ako prve 3,5 l vody vypijem iba v pripade, ze sprintujem po pusti, inak bez sance...a druhy prehresok - kazdy den, odjakziva, zacinam velkou salkou cierneho caju s mliekom. prvy den som bola bez toho, ale som sa citila daka nekompletna 😀 tak som to uviedla naspat 😀

mirabelluska
26. apr 2015

@gastankaa ja som tiež dnes posledný deň prvého týždňa, mojim prehreškom je káva, tej sa nevzdam, aj keď je jej menej a oveľa slabšej. Inak všetko ostatné je v pohode, dokonca mi to veľmi chutí. Pitný režim tiež zvládam. Ale mne nejde o chudnutie, chcem sa odnaučiť od sladkostí a zlepšiť migrény.

mirabelluska
26. apr 2015

@susanne6 ja tiež nedavam hrozienka med, to by bolo fuj presladené. Kávu pijem, dve slabé minišáločky denne. Čo je super u mňa, lebo predtým som frčala na 4 kávach.

mirabelluska
26. apr 2015

@tomiholjubavi veru dobre, že si si ten čajík ponechala. veď nie sme stroje, ale krehké ženy chichi. Už aj tak každá z nás spravila obrovský krok dopredu.

susanne6
26. apr 2015

@tomiholjubavi jáj, tak to s tým pitným režimom taky-tak 🙂

susanne6
27. apr 2015

fuj, dnes zase tie lusky 😠

blue99
28. apr 2015
Používateľ blue99 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od blue99.
tomiholjubavi
28. apr 2015

@susanne6 mne lusky ani tak nevadia, ale mrkvovy perkelt mi dviha zaludok uz len pri precitani toho nazvu v tabulke. a dnes ho mame zas na obed 🙄

tomiholjubavi
28. apr 2015

Inak najvacsie sklamanie pre mna bol zatial borsc 🙄 borsc je u nas rodinna tradicia a viem ho navarit aj v polospanku. preto som sa vytesovala a navarila ho v tom najvacsom kastrole aky doma mame. Vsetci ho doma lubia, dokonca aj svokor si pochvaluje a to uz je co povedat 😀 teraz som varila podla knihy a som sklamana. tu sladkastu cviklovu polievku nazyvat borscom je asi ako tvrdit o kakaom omastenom kekse, ze je Sachertorta. 😒 niektore recepty su ozaj otras...a to nas take chutovecky ako cviklova so susenymi slivkami, alebo vajco s bryndzou este len cakaju.