Je 70 kg pri výške 173 cm ideálna hmotnosť?
Je 70kg na 173cm veľa?
@mandzula pri fotke Tvojej trénerky, sa mi len potvrdzuje, že vnímanie ľudského tela (aspoň u mňa) nespočíva v delení na tučné a chudé ale zdravo vyzerajúce a nezdravo vyzerajúce.
Tvoja trénerka pôsobí zdravo, je to telo, ktoré sa hýbe, športuje, zjavne je dobre živené... Aj chudé (chrdé) telo môže pôsobiť zle-nezdravo... Viem o čom píšem, lebo pri svojej výške(174cm) som dosiahla váhu 51kg. A dnes viem, že to.bolo fakt zlé 😔 podarilo sa mi pribrať a to predovšetkým svalstvo a teda je to lepšie (zdravšie). Či už má podľa niekoho nohy ako valce a ruky ako zápasník, to už je otázka osobných preferencií... Ale jednoznačne pôsobí zdravo, silno, sebavedomo a plná života... 👍
@mischy00 tak nemyslim ze autorka ma tolko svalov, inak by sa na MK nepytala ale vedela by
@sweet20 to si vazne spokojna? ale si vysportovana, ci? obvod pasu mas dobry? lebo ja mam skoro rovnake miery ako ty a hrozne sa citim, slon v porcelane, aj mi to bolo povedane od druhych
@queendixie baby co mate cca tu vysku a hmotnost, ake mate miery pasu?
Ja netusim aky mozem mat pomer tuku a svalov, preto sa pytam
@jankalukasova a taka aj je, zenska plna pozitivnej energie, ktoru nepocujes somrat.
ja mam o 5 cm viac a 10 kg viac tak moje info ti nepomoze :D
ak chces vediet o sebe viac skus inbody meranie
@autorka...ak chceš byť iba štíhla tak by si mala mat okolo 62-63kg....ok, budeš vyzerať stihlo ale telo nebude mať taky pekný tvar ako keby silovo cvičíš. Nebudeš mať také pekné držanie tela, zadok, ruky kde sa netrasie spodný sval, budeš proste len chudá a vysoká. Ak ti to stačí, tak to potom hmotnosť ako som písala vyššie 🙂
@mandzula ešte dodám... Keďže sama veľmi veľa športujem... Vidím nie len "zdravé telo" ale vidím to množstvo práce a driny vo fitku, v kuchyni... Napriek tomu, že sama by som až taká svalnatá byť nechcela, ju obdivujem za disciplínu, výdrž, sebazaprenie a všetko to ťažké, čo tento spôsob života prináša.
Nie je postava ako postava, obzvlast u zeny, ktora moze mat prsia A aj Ea dalsie tuky
autorka za mňa máš veľa... ale tak sú muži ktorým sa takéto ženy páčia.... aj mm hovorí že stačí aby mala krvný obeh...
@queendixie ano velmi som spokojna, pas mam stihly... proste mne je tak dobre.. podelila som sa len o to ako to mam ja
Ja mam 170 cm, 55 kg. Miery mam 90, 64, 90. Keď som šla rodiť, mala som 73 kg..mne to príde veľa kg...
Podľa mňa je to dosť. Predpokladám, že asi necvičíš, nie je ta hmota tvorená svalovinou, inak by si sa to asi nepýtala. Ja mám teda 165cm a váhu 64-66 kíl a cítim sa veľmi zle, som na seba neskutočne nahnevaná, že som to nechala zájsť až tak ďaleko. Najlepšie som sa cítila s 53 kilami. Ale keby sa opýtaš môjho muža, tak ti povie ze teraz mám najlepšiu postavu za celý život a nemám sa vracať do pôvodnej veľkosti. Takže toto je vysoko individuálne. Hlavne je aby si sa ty vo svojom tele cítila dobre. Na ničom inom nezáleží
Úplná pohoda. Pri takýchto mierach veľkosť 36/38.
Samozrejme, je to veľa, pokiaľ nie si masa svalov, ale asi nie, keď sa pýtaš.
Ja mam cca take miery, nosim velk.36, ale spokojna nie som, chcem dat dole este 10 kil
@mandzula mne osobne sa tá postava, čo si pridala, páči, okrem bicepsov a ani ten pekáč buchiet na žene ee, ale chápem. Ide o nejakú trénerku fitness, pred súťažou alebo tak. Nohy jednoznačne sa mi páčia viac takéto vypracované ako úplne tenké tyčky rovnako hrubé od stehien k lýtkam, nad ktorými tu mnohé ženy ochkajú. Ak by som si mohla vybrať bez vlastného pričinenia, tak určite tie svalnaté. To telo ozaj pôsobí zdravo, pevne, nie tenko ako potiahnutá kostra bez svalov.
@janulka1802 pre mna je fascinujuca jej premena - bola to rozkvedlana celulitidova gula, no ked sa dala dokopy so svojim sucasnym partnerom, trenerom, urobil z nej za par rokov toto. Neverila som vlastnym ociam, ked som ju videla. A to ma vyse 40. Je za tym neskutocna drina a disciplina, u nej este aj obrovska pokora.
U mňa ideál 174cm, 68 kilov.
Mám 172 a vážim 67 čiže ako sa ty cítiš ja furt riešim ešte do 65
Necvicis, svaly to nebudu, mudra tiez nebudes.. nechapem taketo pripevky bez fotky, nevidis sa na fotke/v zrkadle? Hadam kazda vidime, ci nam trcia faldy alebo kosti.. 🙄
U mňa ako vravím furt ešte brucho ostatné by sa už aj dalo čiže makám mám 172 a 66 pomaly cvičím každý deň veľa chodím aspoň každý deň tých 16tisic krokov ak čas dovolí aj anaerobne proste fičím co to da
@queendixie ale neni kg ako kg... ak mas svaly tak aj pri 72kg budes stihla,ak svaly nulove,tak budes mat tuku az az
Autorka, podla mna to je v pohode. Ja mam 175 cm a 70 kg. Považujem sa za relatívne štíhlu, resp. normálnu postavu, typ presýpacie hodiny. Úzky pas a širšie boky a stehná, mne sa to páči, vyzerá to tak zensky...

@queendixie nerobim si srandu, preco by som si robila..