Je ok mať 170 cm a 68 kg?
Myslite ze je ok mat 170 cm a 68kg?
@sebastianmichal - Žena pri výške 170 vyzerá chudo s váhou 55kg a 60 od toho nieje ďaleko takže tam si už musela vyzerať štíhlo. To je ako keby som ja šiel na 80kg.
Ja meriam 168cm a vážim 55kg a cítim sa super.Pred obomi porodmi som mala cca61-62kg.
@janulka1802 nevyznám sa do toho kolko má vážiť novorodeniatko ale to je asi váha toho + nejaká ochranná vrstva čo sa vytvorí. Veľa žien je takých že aj 3 deti majú a furt sú chudé. Máš dobrú kombináciu už nepriber. Keď sa mi podarí vrátiť na 80 už si to budem vážiť keďže som pribral prvý krát. Ja som bol väčšinou celý život pred tým chudý tak som ani nerátal s tým že priberiem.
@prispievatel lenze ona tam mala aj nazvyš kožu este, kedze to bolo fotene pred operaciou a tu ovisajucu kozu len tak lahko nezakryjes ...
@prispievatel nežartuj, je úplný nezmysel porovnávať muža so ženou, máme úplný iný pomer tuku a svalov
A toto ma bude zaujímať, pri akej tučnote sa koža tak natiahne že už to ostane vysieť a treba na operáciu? Aká je vlastne elasticída kože? Ženy by to vedeli lebo pri tehotenstve sa to riadne natiahne ale niektorým sa to po tehotenstve stiahne. Viem že do istej miery je koža elastická ale od istej hranice už nie. A keď napríklad schudnem bude mi vysieť koža? Teraz som zhruba takýto tučný:
@prispievatel nie som odborník, ale toto by sa malo v pohode stiahnuť, toto nie je žiadny extrém
Však to že ja si vravím že som tučný a mám velký bachor ale ľudia v extrémnych premenách sú čo oproti mne? Ja som 120kg nikdy nedosiahol, aspoň nepamätám že by som mal.
@prispievatel no ľuďom v extrémnych premenach visí poriadne brucho už pred schudnutím, takze tam je prirodzené, že koža ostane visieť aj po schudnutí. Z tvojej foto sa mi nezdá, že ti visí koža, ale chudnutie by som určite kombinovaná s cvičením. Tehotenstvo je úplne iné, nakoľko nárast bruška nesúvisí s tukom, preto sa dokáže stiahnuť- teda ako u koho, pri ženách, ktoré mali nadváhu aj pred tým, tak nie. Ja som mala napríklad brucho po tehotenstve akoby som ani nikdy nerodila. Je to aj genetikou.
@prispievatel ono ešte veľmi závisí, či sa bavíme o oblečenej postave alebo postave v plavkách. Ja osobne si neviem predstaviť mať 60kg pri 170cm. Mám 177cm, pred tehotenstvom som mala 59kg, nebola som vôbec vychudnutá, ale napríklad mať ešte také 3kg navyše, v plavkách by som sa už necítila dobre, lebo by mi vadil každý nežiadúci záhyb navyše. Každý má tie limity inde.
Ja mám 170 cm necelých a vážila som najviac 67, to som si pripadala nejako moc, pri 65 to bolo tak akurát, teraz mám len 60 a kosť a koža 😁 take malé rozdiely, ale veľa to spraví
@amelie2017 tuk a sadlo je to isté 😀
Záleží od toho ako sa cítiš ty ale podľa mňa pri tejto výške to máš ok .ja mám 156cm a momentálne po pôrode ešte 64 ešte mám čo dať dole ale naj čo som sa cítila keď som mala 55 ale keď som schudla po prvej dcére na 52 bola som pre všetkých ževraj chudá .ono niekto má ťažšie kosti a na váhe im to nahodí .ak to pošli foto bez tváre a hneď budeš vedieť na čom si
@prispievatel na foto s Babettou nie si chudy,si akurat stihly. Neviem,preco nam stihlym ludom podsuvaju,ze sme chudy,vychudnuti. Sme normalni,to len ludia s nadvahou z nas robia mrciny. Mozno preto,ze oni su ako gule.
@basska_b no ja mam 170 cm a 53 kil a ja nie som kost a koza,takze ty urcite vychudnuta nie si.
@mariska1989 ach, uz druha. Citala si komentare aj dalej? Ze som sa normalne ludsky pomylila? Chcela som napisat sadlo a svaly
@amelie2017 pardoooon nevšimla som si že píšeš že si sa pomýlila 😀... Poznám človek má na myslí niečo iné a niečo iné napíše 😂
Ja mám 170cm a 58kg🙂
Od posledneho prispevku som schudla 3kg hehe super ide to dole ked moc chceš. A nieco pre to robiš. Do vianoc by som chcela mat tak 59kg
maidi a ja do leta 2021 medzi 70-80 čo je aj podľa BMI to čo mám mať. Aj ja idem dole tak po 3 kilách priemerne.
Podla toho ako sa citis. Ja mam 175cm a ked som mala 60kg som.sa citila naozaj zle,vsetko som obliekla,to bolo super,ale tlacilo ma sediet aj na gauci. Nekomfort. Musela som pribrat,nebola som to ja proste 🙂 Vyzeralo to sice super a kazdy to obdivoval,ale vlastne nebolo co.

Ja mamv170 a 67 uz som schudla 10kg no teraz mi kazdy hovori ze som velmi chuda ked som este davno mala 60kg tak mi ani neverili ze tolko moze vazit taze u kazdeho je to ine