icon

Koľko by som mala schudnúť pri váhe 91-93 kg?

20. okt 2024

Ahojte ženy, koľko by ste mi radili schudnúť? Váha 91-93 ako kedy, myslím že to je podľa cyklu. Cvičiť ma nebaví radšej stravou 😁 ale jasne že je čo spevňovať. 174 cm 30 rokov . Ďakujem. Anonym dúfam nevadí. Foto pridávam do komentárov.

Strana
z2
laurita285
20. okt 2024

@veve889 podľa mňa tie veľkosti nie sú smerodajné, ja som fakt dosť obryňa a v pohode vôjdem do sska... ale nie je S ako S, výrobcovia sú rozni a hlavne teraz je všetko aj oversize.

ss1908
20. okt 2024

@veve889 ono zalezi aj distribucia a percento tuku v tele..tvar postavy.. ja mam 65cm v pase. plus aj cvicim uz dlho takze nieco z vahy mozu byt aj svaly,

majkadu92
20. okt 2024

@veve889 tiež kukám 177, 65 kíl a veľkosť L, teraz mám 58 a sko ani zďaleka ale len kvôli dĺžke lebo všade mám krátke rukávy nohavice kríze vidno takže by som sa pozrela na to sko

missviolet
21. okt 2024

@veve889 tu mam M hore aj dole, 175cm a 76kg. Kludne si skusam Lka, nebranim sa im, ale L nohavice mi doslova zo zadku padaju... proste na postavu mi sedi naj Mko... ked klesnem pod 70kg je to Sko...

cukroska
24. okt 2024

@laurita285 Nebude. Pretože to je akoby optický jklam. Keď je zvyknutá na také telo aj ľudia v jej okolí tak už pri -10kg bude vyzerať inak.A keď dá 20kg bude vyzerať štíhlo.Viem to podľa seba. Niečo iné je keď má človek celý život ultra štíhlu postavu zrazu priberie pár kíl a pripadá si tučný sám sebe a cíti sa zle. Aj okolie si všimne kilá. Ale keď je to naopak človek to nevidí tak. A nie všetkým svedčí mať pri tej výške tak málo kíl. Závisí od postavy. Mne vôbec nepripadá na foto vyše 90kg .Ja si tak predstavujem cez 80kg ženu.

Strana
z2