Od dnes chudneme
Ahojte babule...Dnes bolo vonku tak pekne, dobrá nálada...no pozrela som sa do zrkadla..a zhnusila som sa...na váhe mám 73,9 kg...ide teplo, leto..odhalené šatky...od nového roka vždy začínam chudnúť, skúsila som dukanovku, no nič...vždy som sa vrátila do nezdravého stereotypu..
DNES som si povedala že STOP!!! ..nejdem hladovať, len sa zdravo stravovať, alebo sa neprejedať...a cvičiť...korčule, brušáky... PROSííím, budem velmi rada ak sa niektorá pridáte 🙂 ..popridávame si fotky, recepty a podporíme sa 🙂 ...tak poďte so mnou do toho, nech v tom nie som sama!!! 🙂 ☹
@merry1001 ahoj...http://feminity.zoznam.sk/c/892828/10-dnovy-det... 😉 tento
@ludkabenkova Fuuu, a to si naozaj 10 dni len pila?
musím sa priznať,len päť a medzi tým som pila čistú vodu...na šiesty deň som nabehla na ovocné a zeleninové šťavy a potom postupne,pomaličky ostatné 😉 neboj,dá sa to zvládnuť,najhorší bol druhý deň,potom už pohoda 😉
@ludkabenkova a za tých 5 dní sa Ti o kolko znížila váha?
-4,5kg 🙂 ale mne nešlo o zníženie,ale o naštartovanie organizmu 😉 cítila som sa taká unavená ☹ teraz ma ešte čaká sťahovanie a 2-3 týždne u svokry,ale ked už budeme doma,vo svojom,tak začnem opäť makať na sebe,na znižovaní váhy a na jeseň,možno aj skôr,dám ešte jeden detox,ale už desať dní... 😉
po tyzdnovej navsteve svokry som ochorela a potom som bola PN dalsi tyzden, tak dva tyzdne som pojedla kadeco.. hanbim sa. snad uz nezlyham
Ahojte kocky..mozem ja mat taketo stavy, ked uz sa mi konecne dari chudnut ze sa nato proste totalne vy...em?! :( taka som nastvsna sama na seba ze ani neviem co mam robit..zas cely tyzden v tahu, jedla som vsetko..jela som v noci...ziadne cvicenie..potrebujem pomoc :( ako mam pokracovat?ako sa zas premoct..nechcem to vzdat schudla som doteraz desat kil :(
@monicatko20 sme dve...tiež už druhý týždeň "hreším" kadečím...no nevzdala som sa...je to len zlé obdobie 🙂 ..až vydržím, chcem si dať nejaký detox...len čistá voda a ovocie...nič iné... snáď sa mi telo opäť naštartuje 🙂
@rosa197
@monicatko20 nie ste dve, sme tri 😠 a to mam uz tento stav po 5 kg ☹ no na vode a ovoci neviem, ci by som vydrzala.
@merry1001 asi tak..tiez by som nevydrzala..ale chcelo by to zas niecim nanovo nakopnut...
@rosa197 ja som to tiez nevzdala ale skor zanedbala..jem bars co..vobec si nedavam pozor!Musim sa nejak znovu nakopnut..praveze je to tym teplom..nechce sa mi stat pri sporaku a vyvarat..tak siaham po bars com..a zelenina a ovocie to ma nenasyti :(
@monicatko20 zabudla si sa napisat 22.5 do tabulky 🙂
@monicatko20
@merry1001
@rosa197
Ženy ma neštvite! Hádam nie ste nejaké padavky!!! Tak poďme spraviť si pekne paradajkový šalát s mozarellou, nachystať pol litra vody a šup cvičiť! Chcete aby som vás predbehla a mala menej kíl ako vy? 😀 😀 😀 Hlavu hore a myslite na to aké budete v lete čačané a ako si každý všimne že ste schudli. 😉
Športu zdar!
dievčatá,presne pre toto som si aj ja dala minulý týždeň ten detox 🙂 aby som sa naštartovala 🙂 a pomohlo,nabrala som kopec energie 😉
@ludkabenkova Aký detox si mala?
furt chora... na ranajky 2 jablka. obed spenatove lasagne podla mna boli dost sacharidove z menu, ale co uz... a veceru chcem avokado s uhorkou
@ludkabenkova Ďakujem.
Jajaaaj teoriu viem zhruba aj ja ale neviem sa donutit stale vizieram len sladke ale som zo seba zhnusena sama zo seba a zdeptana
@jana6531 zmenu predovšetkým musíš chcieť. Ak to vnútorne tak necítiš, tak v tom prípade máš slabú vôľu, pretože nie si o tom presvedčená že robíš správne. Začiatky sú ťažké ale dá sa to zvládnuť. Ak máš pocit že potrebuješ podporu resp. aby ťa niekto hnal vpred, tak si nájdi vo svojom okolí nejakú parťáčku s ktorou budeš riešiť nielen stravu a šport, ale aj psychické rozpoloženie. Aby ťa niekto občas nakopol keď budeš cítiť že zlyhávaš. Ťažko sa mi radí, pretože ja mám obrovskú vôľu a odhodlanie a ak sa do niečoho pustím tak bojujem ako lev. Pred polrokom mi endokrinologička na kontrole povedala, že mám byť šťastná že mám len 90 kíl, lebo s mojou diagnózou sa mám proste zmieriť s tým že už nikdy neschudnem. Od vtedy som krvopotne dala dole takmer 11 kg a plánujem ešte ďalšie zhodiť. Som zvedavá ako sa lekárka zatvári keď ma uvidí o mesiac na kontrole! Dokážem celému svetu že to ide aj napriek tomu čo tvrdia lekári! Ak si zdravá, buď rada....o to ľahšie ti váha pôjde dole ak sa budeš snažiť. Keby si cvičila toľko čo ja a jedla tak ako ja, mala by si dole nie 11kg ako ja ale oveľa viac, pretože zdravým ľuďom ktorí nemajú narušený metabolizmus to ide oveľa rýchlejšie. Takže v prvom rade porozmýšľaj, či skutočne chceš urobiť zmenu vo svojom živote. To nie je len o vôli, to je aj o odhodlaní a pevnej viere v seba samú a presvedčení že robíš správnu vec pre svoje telo a zdravie.
🙂 Ahoj tak je sem chodím len sporadicky, ale väčšinou sa nakopnúť, dobiť batérie, počítať si, že aj vy kočky ste len ľudia.....Ja to beriem asi takto sú ľudia kt. sa nakopnú a idú až k vytúženej hmotnosti s menšími prehreškami.Tými sa mi štandardné hriešnice motivujeme a je to super, že sú medzi nami takéto kočky 😀 .Potom sme tu taká skupina, ktorá je naučená na klasické stravovanie, sladkosti či slané mlsky a iné kalorické bomby.Máme obdobia kedy to ide skvele, všetko dodržiavame a zas obdobia kedy sa nám darí menej a potom obdobia, kedy sa nedarí vôbec.A nedarí sa nám preto, aby sme zas dokázali vstať z toho blata a rozhodl sa opäť bojovať.Nám hmotnosť kolíše, chudneme pomenej...., ale nevzdávajme sa baby, sme silné ženy... Tak zas vstanme, zdvihnime hlavu a ideme do toho!!!Toto si poviem po každom zlyhaní, pozriem si albumy, kde sa kočkám podarili obrovské zmeny, pozriem si recepty s varením a fičím.....Zjem niekedy sladké?Samozrejme.Nestíham, alebo sa vyhováram , že nemám čas cvičiť - pravdaže, ale verím že aj keď pomalými krôčkami sa učím sebadisciplíne, nevzdávam sa a verím že to čo môžno niekto dosiahne za pol roka, tak mne sa podarí s vypätím síl, ale podarí za rok...Takže kočky nevzdávajte to, kto chce motiváciu si nájde a že začínate tento rok už 21 krát, čo tam po tom podstatné je sa nevzdať, tak hor sa na to 🙂 😉 😀
@jaruska6 veľmi pekne si to napísala 😉 takéto slová potrebuje,aby sme nezabudli,že v tom nie sme samé 🙂
@jana6531 ahoj. no ja som pred pár dňami hodila na MK moju "spoved" ako som priberala a chudla - aj ked tu je to chudnutie po porode:
https://www.modrykonik.sk/blog/katussska24/albu...
postupne budem v mojom blogu a v albume pridavat nove foto -info, tipy, co sa u mna ujalo, co funguje....tiez mam nacitanej teorie habadeeeej....ale medzi prvymi momentmi chudnutia musi byt motivacia a jasny ciel..chudnutie zacina v hlave a nie ej to len fraza. Musis si uvedomit, ze TY si panom svojho tela, svojej postavy...u niekoho to ide pomalsie, tazsie - metabolizmus, zdravot.komplikacie atd - ale pokial si zdrava a normalne fungujuca ludska bytost, tak to das 🙂 skor ci neskor 🙂
dnes som pridala foto -este daaavno pred tehu ked som bola prakticky "nie tlsta" povedzme 😅 ochabnute svalstvo, v "hlave" som mala akurat " raz zacme chudnut a formovat si telo" - "zajtra zacnem.." a stale som si hovorila, ved mam cas,....dnes nie som unavena.....ja to aj tak nezvladnem, nie som ten typ.....ja nedokazem zit bez sladkosti a pizze.....atd atd atd a potom som aj tak "pekne" vyzerala 🙂

@ludkabenkova AHoj, aky detox si mala?