icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

adky
29. okt 2010

@yennn oj,to s Madarkou je uz otrepane,ja som len trpla aby Gigi nepoprela ze ju zabila-chvalabohu,nestalo sa tak 😀

dadulienka2404
29. okt 2010

@adky robim s tym a este som neskusila kedze nemam balicek vies??ale chcela som vediet ci funguje tak ako aj ty a vyskusat ho...

adky
29. okt 2010

@dadulienka2404 ale pozor! emulips nezaberie kazdemu,je tam to riziko...niekomu zaberie lacnejsi emulips ale niekomu len emulips slim .....kazda sme ina a kazda z nas ma iny metabolizmus

dadulienka2404
29. okt 2010

ano to viem lespie je aj to aj to

sssimi
29. okt 2010

@yennn no dúfam, že sa odvďačí, lebo tu kazím priemer 😒 Sarah má strašne soplíky a kašle ako starý hrniec. Ešte som ju chorú nemala, ale zvláda to excelentne.

erika0802
29. okt 2010

@yennn ano moja dakujem tak ta poprosim...aby som mala od pondelka do pondelka..dakujem mooc

debbie
29. okt 2010

ahojte babulky ako sa vam dnes darilo????? No ja som sa držala aj fitko bolo len tu vodu bude pijem veeeľa alebo malo neviem si najsť stred 😖
vianoce .... no ja si dam s každeho za náprstok aby sa nepovedalo ... nie veľa ved mi nebudeme večerať neskoro kôli malej a tak stihnem vytroviť.... a možno bude s....x tak popálime dačo s tatíkom 😀 😀 😀

adky
29. okt 2010

@debbie ja si tiez neviem najst stred v piti :( dnes mam v sebe len 1,3 litra tekutin (pocitam tam aj polievku 😀 )
heeej,ja tiez budem palit vianocne jedlo v posteli 😀 😀

debbie
29. okt 2010

@adky tak to je správna cesta hihihi dzobnuť si trošku ale hned vydať daku energy 😀 😀 😀

yennn
29. okt 2010

@sssimi wow za celu dobu je prvykrat chora? Tak to mate super, my uz mame za sebou X soplov a teplota tiez uz bola ☹

yennn
29. okt 2010

@debbie ja si v piti robim ciarky, viem ze na obed (alebo po nom) mam mat /////+/////+///// 😀 tak dohanam, a po obede detto 🙂

yennn
29. okt 2010

@debbie ja som dnes trosku nestastna, nepodarilo sa mi nic naplanovat na veceru a moj drahy mi na obed necakane spapal polievku, ktoru som mala pripravenu ze ju budem vecerat. A k veceri som sa dostala az takmer o osmej a od unavy a stresu ma nic lepsie nenapadlo nez 1 celozrnna zemla s 2 platkami 30% eidamu, bez masla. Proti mojmu presvedceniu uz vecer nejest chleboviny 😢
Rano sa vazim a neviem preco, tentokrat mam vyslovene pocit, ci som nepribrala. Dostala som mrchu, neviem aky to ma suvis, ale citim sa dnes nejak tlsto, tak neviem ci vas tento tyzden nesklamem 😖

yennn
29. okt 2010

@erika0802 no dobre teda, tak sa mozes do pondelka flakat 😉 Ale teda, aby sme boli ferovi, tak ta poprosim mi v pondelok nahlasit tvoju pondelnajsiu vahu, dobre? 😉 Ak bude ubytok, napisem ti do predchadzajuceho tyzdna terajsiu vahu a ubytok do pondelka. Ale ak bude nebodaj viac, kvoli oslavam, tak ti prepisem zaciatocnu vahu. Chapeme sa? Nie? Nevadi, v pondelok sa odvaz, ako kazda kocka tu, oukej? 😀

sssimi
29. okt 2010

@yennn ja som malú kojila do skoro 14tich mesiacov. A okrem 6tej choroby v 9tich mesiacoch chorá nebola.

nanika
30. okt 2010

Dobre ranko dievcence. Dnes si treba laskavo uvedomit, ze v pondelok mame mesiac za sebou a ine ako minusy sa neocakavaju, takze ziadne vikendove prezieranie sa 🙂

adky
30. okt 2010

@debbie toto je najlepsi sposob ako palit energiu 😀

yennn
30. okt 2010

@adky @nanika @vejula @liana81 @sssimi @pink_lady @tinika @missy97231 @smarti @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @michele11 @katusradus @bubinko83 @zuzuh @debbie @moon1979 @ivca17 @lusia_99 @maya30 @lilithka26

Nanika Dnes o 08:44 napísala:
Dobre ranko dievcence. Dnes si treba laskavo uvedomit, ze v pondelok mame mesiac za sebou a ine ako minusy sa neocakavaju, takze ziadne vikendove prezieranie sa 🙂

yennn
30. okt 2010

@adky @nanika @vejula @liana81 @sssimi @pink_lady @tinika @missy97231 @smarti @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @michele11 @katusradus @bubinko83 @zuzuh @debbie @moon1979 @ivca17 @lusia_99 @maya30 @lilithka26

Dievcata a este jednu vec - kedze v pondelok bude mesiac, poprosim vas tie, ktore ste sa na zaciatku aj pomerali, aby ste mi okrem svojej (minusovej 😀 ) vahy nahlasili aj svoje nove (tiez minusove 😀 ) miery: prsia (dufam ze nie minusove 😝 ), pas, zadok, stehno.... alebo co chcete 🙂
Nezabudnite ma v tej sprave "oslovit" aby mi ziadne udaje v tej zaplave informacii neusli 😉

lilithka26
autor
30. okt 2010

@yennn 😢 + urcite nebude, no dufam ze aspon kilo pustilo. Lebo potvora este neprisla 😠 Ale pri pečení torty som ani nevylizovala misy 😝 . Dnes si dam z tortičky, lebo moja laska ma dnes ročik 😀
yennn ty si ostrihaná 🙂

katkav
30. okt 2010

@lilithka26 vsetko najlepsie prajeme Natalke 😉

nanika
30. okt 2010

@yennn kocka ;)

adky
30. okt 2010

@yennn dobraaa foto 😀
jak dopadlo dnesne vazenie? Vies ze som zvedava 😀 😀

tinika
30. okt 2010

kocky tak ma uz par krat napadlo, čo keby sme nevazili v pondelok ale v piatok? po tyzdni vela z nas naozach schudne ale pride vikend a nejaky ten prehresok a pondelkove vazenie nas potom obera o optimizmus a chut dalej bojovat či len ja mam taky dojem?

nanika
30. okt 2010

no, to ze sa vazime v pondelok ma aspon troska brzdi cez vikend, ked uz motivacia pomaly upada, a vlastne celkovo budem aj tak vazit rovnako v decembri, ci sa odvazim v piatok, ci pondelok, takze mne to takto vyhovuje...

tinika
30. okt 2010

@nanika oki .) mna to len napadlo

debbie
30. okt 2010

ahojteeee idem dočitať

nanika
30. okt 2010

@tinika tak sa odvaz v piatok a hlas to ako pondelok a mas po probleme 🙂

debbie
30. okt 2010

@yennn hned prvé ...krááásna fotečka 😉

debbie
30. okt 2010

@yennn no to že sa cítiš tlsto súvisi s tou mrchou...to ja mam ale taký pocit 20dni v mesiaci a takých 5na to kašlem a 5dní sa cítim sexi 😀 Tak niekedy to že sme unavené a nestíhame papať ....a dame si niečo proti pravidlám sa da odpustiť ...raz za mesiac v tvojom prípade ma teší ideš na 100%už som si myslela že niesi ani človek hihihi ved ako si doteraz bola úúúúžasne ukáznená....žemlička odpustená a ak si celý tt neporušila stravovanie inak, tak to na vahu nebude mať žiaden vliv

debbie
30. okt 2010

@yennn @adky @nanika @vejula @liana81 @sssimi @pink_lady @tinika @missy97231 @smarti @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @michele11 @katusradus @bubinko83 @zuzuh @moon1979 @ivca17 @lusia_99 @maya30 @lilithka26
VÝZVA

Tie čo športujú ....baby víken pred nami tak šup šup nasadiť vyššie tempo pondelok je tu raz dva
Tie čo chcú športovať.... je ten správny čas na vytiahnutie bicykla /yennn 😀 /, točny, a pod.nástrojov, korčule ...a víkend si užite športovíííííííííííí
Tie čo nešportujú ...hlásia krááásne počasie tak šup vytiahnite kočíky a rýchlou chodzou aspom hodinku vyvetrať detičky... 😀

BABY už sa to ukazuje na vahe tie prehrešky a tak skúste to ešte trošku zahladiť , so športom sa to da dobehnuť za dva dni ,,..k vysnívanej vááááhe .... 😀 😀 😀