icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

kitchima
13. okt 2010

@moon1979 ved ja si to nejak ustrazim 🙂 kojim uz nejaky ten den 😀

marthuska
13. okt 2010

baby, ja si to tu citam, a vobec neviem, ci sa vam dari, nedari, ci jete, nejete, jete vsetko, co vidite... proste ziadna inspiracia. hm. ☹ a nie je to tym, ze nepisete.

yennn
13. okt 2010

@marthuska to je zaujimave, prave som dnes rozmyslala ze sem aj tusim chodi menej kociek. Asi kazda intenzivne chudne 😀
Mne osobne sa dari, pitny rezim dodrziavam, odolavam sladkostiam, papam 5x denne, posledne jedlo okolo 18 - 19 h. Dokonca sa mi do jedalnicka podarilo prepasovat aj nejaku zeleninu (tu som neznasala doteraz).

Tebe ako sa dari? Mas s niecim tazkosti? Stracas nebodaj motivaciu? Dufam ze nie 🙂

yennn
13. okt 2010

@adky @nanika @vejula @liana81 @sssimi @pink_lady @tinika @missy97231 @smarti @bobocka @elvera @dominikuska @mimini @maatkka @michele11 @katusradus @bubinko83 @zuzuh @sammy
******************************************************************************************************************
VYZVA !!!!!!!!!!! 🙂 Baby bola tu staznost, ze tato stranka prestava byt inspirativna. 😎 Takze sup sem s hlaseniami - ako sa vam dari, ci mate rovnaky elan ako minuly tyzden, kto polavil (a preco preboha?! 🙂 ) kto potrebuje poradit. Kto nad cim zvitazil, koho uz pochvalili ze vyzera lepsie nez minuly tyzden ............. 😀
Sup sup 😀 😀 😀
**************************************************************************************************************************

adky
13. okt 2010

@yennn kde bola staznost???????

marthuska
13. okt 2010

@yennn nieeee, ja chudnem a motivacia pribera 😀 super, nie? rano som mala med, ale ten je zdravy. zelenina nie je moja kamoska...

pink_lady
13. okt 2010

@yennn tak ja nejako stagnujem rano som si dala kavu so slahackou a vecer 2 oblozene chlebiky a keksik 😝

katusradus
13. okt 2010

@yennn ahoooj nejak nemám čas sem prispievať ako ty a adky 😉 nooo tak snažím sa právae večeriam biely jogurt a musli

tinika
13. okt 2010

@yennn kto sa stazuje?

smarti
13. okt 2010

Čaute, ja som hrozne tento týždeň poľavila, v pondelok sa určite nepostavím na váhu. Dôvodom sú moje včerajšie narodky a včera doma s našimi oslava, dnes kolegyne z roboty a ešte jedna oslava v nedeľu, ale to prídu sestry a to pre istotu budem robiť zeleninový šalát, tak to hádam bude v pohode.

sssimi
13. okt 2010

Tu nikto nepolavujéééééé. Ja mám po včerajšom cvišení svalovicu jak hovädo, ale zajtra idem cvičiť znova. Takže babule držte sááááá. Ja od kedy sme začali mám k dnešnému dňu dole 0,6kg, takže ideméééééé 😀 😀 😀

yennn
13. okt 2010

@adky @tinika, slovo "staznost" bolo silne, a bolo myslene samozrejme s usmevom, ved kuknite o prispevok dozadu a uvidite 🙂

tinika
13. okt 2010

@sssimi ja som tiez bola včera a zajtra idem s malym plavat a este večer zumbovat
@yennn 🙂

yennn
13. okt 2010

@marthuska med je zdravy, ale vies ze sa z neho pribera, vsak? PS: ja sa medom teraz zivim tiez, lebo som chora a vtedy si ho neodpustim 😎 Ale hned ako vyzdraviem, tak dam medovu odvykacku 😀

@katusradus drzis sa, super 😀

@smarti, nonono! To uz si vravela minuly tyzden, ze sa nepostavis na vahu, ak sa nemylim. 🙂 Davaj si na seba pozor, nie ze mi v pondelok nahlasis 71! A to vies ze my ta nepustime "sa nepostavit na vahu" 🙂 Inak HAPPY BIRTHDAY TO YOU ! 😀 😀 😀 😀 😀
Ja ked som mala zdrav.problemy a musela som drzat nutenu dietu, tak som v sebe objavila taky zvlastny druh sado-masochizmu 😝 ze som pre moju rodinu a znamych vyvarala a vypekala same dobroty, organizovala som stretnutia a na oslavach som sa vyslovene vyřádila, pričom všetci si výborne pochutnali, a nikto si ani nevšimol, že ja som ani len neochutnala 😝 Vieš si predstaviť ten pocit, čo som po tom mala? Ale to chce ozaj motivaciu. Tak drzim ti palce, nech to moc neprezenies 🙂

@sssimi, ideméééééééééééééééééééé 😀

@pink_lady to je iba dnesok, nic sa nedeje, ak zajtra zase nabehnes na svoje predsavzatie 🙂 Inac sa drzis ako? Ved uz si schudla kilo, tak by bola skoda to zahodit! 🙂

yennn
13. okt 2010

@tinika @sssimi super baby, som na vas pysna, ze si dokazete najst cas na zumbu! Uplne vazne 🙂

tinika
13. okt 2010

@yennn aj ja som pysna lebo ked som nemala Paťka tak som si ten čas nenasla 🙂))

sssimi
13. okt 2010

@tinika ja som bola plávať s malou dnes a v pondelok 😉

@yennn kiežby som mohla chodiť stále, ale budúci týždeň mi nemá kto byť s malou, ale potom budem mať 3oj týždňový záťah 😀 Našťastie mi to dobre sedí, že keď bude mamina na poobednej, tak budem mať manžela doma 😀
No skúsim zobrať aj malú zo sebou, ale ak to bude tak ako doma, tak sa mi hneď na začiatku zavesí na nohu a o 10 minút pôjdeme domov.

tinika
13. okt 2010

@sssimi super my chodime len vo stvrtok

sssimi
13. okt 2010

@tinika A koľký kurz chodíte?

tinika
13. okt 2010

@sssimi prvy lutujem ze som nezačala hned od pol roka, lebo cvičime vojtovku bolo by to pomohlo, len neviem či pojdeme dalsi či budu korunky a v zime či nebude chory

diabolico
13. okt 2010

Ahojte babule tak dnes som to zase zabila 😠 hranolky, mekač a zmrzka no ale na dnes končim 😉

debbie
13. okt 2010

ahojte, dočítala som aj ked rady skoro žiadne, ani otázky.....
Ja som dnes bola behať a to som dnes dostala "návštevu" 😖 nebolelo ma brucho až tak strašne tak som si povedala skúsim a uvidím a 40min.som zvládla som rada 😀 a teším sa aj ked teraz umieram ..... ☹
Mala som chuť na sladké a tak som si dala len pol tvarohu/nízkotuč./ s lyž.medu . Tak aj teraz som mala zase mlsnú /vždy ked mám "só" mám chuť na sladkééééééé/ale zahnala som to malým jablčkom, povedala som si lepšie ako celá milka 😀
Baby ja som tiež naštartovala pitný režim, pozabudla som akosi posledné tt piť , a už sa to lepší .... 😅

debbie
13. okt 2010

baby tak jablčko nezaberáááá poradte dačo sladké čo možeeeeeem ☹

yennn
13. okt 2010

@tinika veru niekedy to tak je, ze cim viac ma clovek prace a povinnosti, tak tym viac toho zvlada. Asi sa to tyka aj cvicenia. Ja hned ako vyzdraviem, chcem ist vecer plavat, dufam ze sa to podari.

@sssimi tym plavanim s malou si chcela povedat co? Ze sa to rata? Lebo ja chodim 2x s malym, ale tam len stojim, no a obcas si precvicim bicepsy 😀 ale netrufam si to povazovat za cvicenie pre mna 😉

yennn
13. okt 2010

@diabolico hranolky, mekač a zmrlina? Jééééééééééééééj, tak to si v spravnej teme - "priberanie" po pôrode 😀 😀 😀 😀
Tak sup sup, zajtra hodime nejaky detox, ano? 🙂 Davaj co mas zajtra naplanovane, aky jedalnicek. Nech ti to mozme skontrolovat 😉

yennn
13. okt 2010

@debbie ked som ti vcera vravela, ze na mlsnu jablcko nezabera, tak si mi nechcela verit. Ja som dnes mala mlsnu, a odignorovala som ju - dala som melonovu zuvacku. Mlsna sa nasrala a otocila sa naopatku 😀
Ak inac nedas, tak kludne daj milku - ale len 1-2 kocky. Potom si chod umyt zuby, daj zuvacku. Alebo chod spať 😀
Ale bola by skoda hresit, ked uz si dnes bola aj napriek "navsteve" cvicit. Inac - SUPER 😀 😀 😀
Na tvojom mieste by som mlsnu niekam poslala tiez 🙂

yennn
13. okt 2010

Ozaj kočky, pripravujete si niekto jedálniček na nasledujúci deň? Ak áno, možno by bolo zaujímavé to sem vždy večer hodiť, pre inšpiráciu. Ja sa snažím stravovať zdravo, ale v jedle som nikdy nejak extra nemala fantáziu.

@marthuska - pomohlo by napr. nieco taketo?

debbie
13. okt 2010

@yennn dala som si cherry rajčinky pod nos a zabrali.... žiadna milka 😲 nehrozí ...to možno ráno by si ma prehovorila no teraz večer ani za ten svet ....

debbie
13. okt 2010

tak ja som už premýšľala čo zajtra , rano activia biela , banán, kava, desiata asi daku mrkvičku ked budem čistiť do šalatiku k obedu si dam , obed fazuľky zelené s cesnakom na pare , rajčinový šalát , grill prsička kuracie, olovrant cottage syr, paprika č. ,večera šalát s mozarellou 😀

zuzuh
13. okt 2010

@tinika Kde chodis s malym plavat? A kam na zumbu?
Ja som tiez dnes bola zumbovat - prisla so nabita pozitivnou energiou ale aj smutna lebo najblizsie sa u nas cvici az v pondelok.
@yennn Mne by tiez velmi pomohol nejaky ten typ na zaujimavy jedalnicek najme nejaky receptik na dobry obedik 🙂