Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
baby, ja si to tu citam, a vobec neviem, ci sa vam dari, nedari, ci jete, nejete, jete vsetko, co vidite... proste ziadna inspiracia. hm. ☹ a nie je to tym, ze nepisete.
@marthuska to je zaujimave, prave som dnes rozmyslala ze sem aj tusim chodi menej kociek. Asi kazda intenzivne chudne 😀
Mne osobne sa dari, pitny rezim dodrziavam, odolavam sladkostiam, papam 5x denne, posledne jedlo okolo 18 - 19 h. Dokonca sa mi do jedalnicka podarilo prepasovat aj nejaku zeleninu (tu som neznasala doteraz).
Tebe ako sa dari? Mas s niecim tazkosti? Stracas nebodaj motivaciu? Dufam ze nie 🙂
@adky @nanika @vejula @liana81 @sssimi @pink_lady @tinika @missy97231 @smarti @bobocka @elvera @dominikuska @mimini @maatkka @michele11 @katusradus @bubinko83 @zuzuh @sammy
******************************************************************************************************************
VYZVA !!!!!!!!!!! 🙂 Baby bola tu staznost, ze tato stranka prestava byt inspirativna. 😎 Takze sup sem s hlaseniami - ako sa vam dari, ci mate rovnaky elan ako minuly tyzden, kto polavil (a preco preboha?! 🙂 ) kto potrebuje poradit. Kto nad cim zvitazil, koho uz pochvalili ze vyzera lepsie nez minuly tyzden ............. 😀
Sup sup 😀 😀 😀
**************************************************************************************************************************
@yennn ahoooj nejak nemám čas sem prispievať ako ty a adky 😉 nooo tak snažím sa právae večeriam biely jogurt a musli
Čaute, ja som hrozne tento týždeň poľavila, v pondelok sa určite nepostavím na váhu. Dôvodom sú moje včerajšie narodky a včera doma s našimi oslava, dnes kolegyne z roboty a ešte jedna oslava v nedeľu, ale to prídu sestry a to pre istotu budem robiť zeleninový šalát, tak to hádam bude v pohode.
Tu nikto nepolavujéééééé. Ja mám po včerajšom cvišení svalovicu jak hovädo, ale zajtra idem cvičiť znova. Takže babule držte sááááá. Ja od kedy sme začali mám k dnešnému dňu dole 0,6kg, takže ideméééééé 😀 😀 😀
@marthuska med je zdravy, ale vies ze sa z neho pribera, vsak? PS: ja sa medom teraz zivim tiez, lebo som chora a vtedy si ho neodpustim 😎 Ale hned ako vyzdraviem, tak dam medovu odvykacku 😀
@katusradus drzis sa, super 😀
@smarti, nonono! To uz si vravela minuly tyzden, ze sa nepostavis na vahu, ak sa nemylim. 🙂 Davaj si na seba pozor, nie ze mi v pondelok nahlasis 71! A to vies ze my ta nepustime "sa nepostavit na vahu" 🙂 Inak HAPPY BIRTHDAY TO YOU ! 😀 😀 😀 😀 😀
Ja ked som mala zdrav.problemy a musela som drzat nutenu dietu, tak som v sebe objavila taky zvlastny druh sado-masochizmu 😝 ze som pre moju rodinu a znamych vyvarala a vypekala same dobroty, organizovala som stretnutia a na oslavach som sa vyslovene vyřádila, pričom všetci si výborne pochutnali, a nikto si ani nevšimol, že ja som ani len neochutnala 😝 Vieš si predstaviť ten pocit, čo som po tom mala? Ale to chce ozaj motivaciu. Tak drzim ti palce, nech to moc neprezenies 🙂
@sssimi, ideméééééééééééééééééééé 😀
@pink_lady to je iba dnesok, nic sa nedeje, ak zajtra zase nabehnes na svoje predsavzatie 🙂 Inac sa drzis ako? Ved uz si schudla kilo, tak by bola skoda to zahodit! 🙂
@tinika ja som bola plávať s malou dnes a v pondelok 😉
@yennn kiežby som mohla chodiť stále, ale budúci týždeň mi nemá kto byť s malou, ale potom budem mať 3oj týždňový záťah 😀 Našťastie mi to dobre sedí, že keď bude mamina na poobednej, tak budem mať manžela doma 😀
No skúsim zobrať aj malú zo sebou, ale ak to bude tak ako doma, tak sa mi hneď na začiatku zavesí na nohu a o 10 minút pôjdeme domov.
Ahojte babule tak dnes som to zase zabila 😠 hranolky, mekač a zmrzka no ale na dnes končim 😉
ahojte, dočítala som aj ked rady skoro žiadne, ani otázky.....
Ja som dnes bola behať a to som dnes dostala "návštevu" 😖 nebolelo ma brucho až tak strašne tak som si povedala skúsim a uvidím a 40min.som zvládla som rada 😀 a teším sa aj ked teraz umieram ..... ☹
Mala som chuť na sladké a tak som si dala len pol tvarohu/nízkotuč./ s lyž.medu . Tak aj teraz som mala zase mlsnú /vždy ked mám "só" mám chuť na sladkééééééé/ale zahnala som to malým jablčkom, povedala som si lepšie ako celá milka 😀
Baby ja som tiež naštartovala pitný režim, pozabudla som akosi posledné tt piť , a už sa to lepší .... 😅
baby tak jablčko nezaberáááá poradte dačo sladké čo možeeeeeem ☹
@tinika veru niekedy to tak je, ze cim viac ma clovek prace a povinnosti, tak tym viac toho zvlada. Asi sa to tyka aj cvicenia. Ja hned ako vyzdraviem, chcem ist vecer plavat, dufam ze sa to podari.
@sssimi tym plavanim s malou si chcela povedat co? Ze sa to rata? Lebo ja chodim 2x s malym, ale tam len stojim, no a obcas si precvicim bicepsy 😀 ale netrufam si to povazovat za cvicenie pre mna 😉
@debbie ked som ti vcera vravela, ze na mlsnu jablcko nezabera, tak si mi nechcela verit. Ja som dnes mala mlsnu, a odignorovala som ju - dala som melonovu zuvacku. Mlsna sa nasrala a otocila sa naopatku 😀
Ak inac nedas, tak kludne daj milku - ale len 1-2 kocky. Potom si chod umyt zuby, daj zuvacku. Alebo chod spať 😀
Ale bola by skoda hresit, ked uz si dnes bola aj napriek "navsteve" cvicit. Inac - SUPER 😀 😀 😀
Na tvojom mieste by som mlsnu niekam poslala tiez 🙂
tak ja som už premýšľala čo zajtra , rano activia biela , banán, kava, desiata asi daku mrkvičku ked budem čistiť do šalatiku k obedu si dam , obed fazuľky zelené s cesnakom na pare , rajčinový šalát , grill prsička kuracie, olovrant cottage syr, paprika č. ,večera šalát s mozarellou 😀

@moon1979 ved ja si to nejak ustrazim 🙂 kojim uz nejaky ten den 😀