Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@yennn Dnes som si kupila new rifle-take sexi popretrhovane😅 .....prilozila som ich k svojim terajsim rifliam v zlozenom stave a su o 4cm mensie v pase.....cize celkovo o 8cm 😀 Parada nie? Vytiahla som ich akurat tak pod zadok (ten moj kufor sa do nich nie a nie vtrepat-zatial).....Ked sa zadari tak na Silvestra som v nich 😀
A do toho sa chcem vtrepat na konci svojho chudnutia-to bude moj darcek odo mna pre mna za uspesne zhodene kila 😀 http://www.imoda.sk/biely-top-p-2837.html
@debbie heeeej velky,urcite,maju len velkosti 34 36 a 38 😀 😀 teraz nosim 46 -maaam co robit 😀 😀 😀
Rifle su zatial len o 2 cisla mensie,vsetko mam velke,rifle ktore mi pred 3 tyzdnami boli len-len teraz stahujem z opaskom aby som ich nemala na kolenach 😀 Tak som si kupila o 2 cisla mensie-sak doraz sa do nich vtrepem 😀
@adky aj ja som si takto raz kupila nohavice, len som prisla do obchodu, obzrela si ich, predstavila som si samu seba, ako budem brutalne vyzerat, zaplatila a odisla. vysledok? stale su s visackou nepouzite v skrini. a kazdy tyzden si ich prezeram. ze by v lete? ehm, ano viem. to zalezi len a len odo mna. 😢 🙄 😒 😖 😔
Ja mam take dvoje, co som si kupila, ked som mala 72 kg a len len som ich navliekla, o zapnuti nemoze byt ani reci. Mne bude stacit, ked obleciem najprv tie, co som nosila 78 kg, tie co som nosila ako 74 kg uz budu spica a o hentych dvoch budem snivat az potom.
Co boli dnes nejake erupcie na slnku, bola som taka pazrava, zozrala som celu filetu pangasa s dvoma zemiakmi a poobede som este spraskala tri tycinky nestle fitnes, jaaaaaaaaaaaaaaaj porazi ma zo mna
ahojte mala zaspala , tak si dočitavam no vidím že nič moc yennn nebola ☹ hm, kde stéééééééééééééééééééééééééé baby 😲 haloooooooooooooooooo
Ahojte, dnes som nebola vobec doma. Ale som sa drzala, myslela som na vas, bolo mi za vami smutno a idem citat 😀
@vejula zavri tie keksiky do skrinky, a skrinku zalep lepiacou paskou. Nic co by neslo zmyť, nic co by neslo demontovat, ale nieco, co ta zastavi , resp. ak nezastavi, aspon budes vediet ze je to tam preto, aby si sa zamyslela skor nez siahnes po niecom, co by si v pondelok lutovala 😉
@bobocka - vobec si nepochopilaaaaa 😀 😀 😀 Ja silvester tiez moc neriesim, a je mi jasne ze ziadna zurka nebude, kedze mame drobca. ALE: chcela som nas povzbudit aby sme mali vacsiu motivaciu. Tak si predtav, ze naozaj na konci decembra budes mat 60 kil - co si pekne oblecies? 🙂 Inac aj ja mozem povedat ze sa na mna lepi jedna smola za druhou, odkedy som zacala s chudnutim. Najnovsie ma dnes rano seklo v krku - takze mozem dat hlavu len na pravu stranu. Bueeee 😢
@yennn joooj ja rozmyšlam silno vždy pred tym ako zoberem niečo sladke... ale zatial som odolala 😝 a to manžo musi mať po ruke, by mi dal aby som mu ich zalepila lepiacou paskou... ale to je tak nespravodlive, on ma svoju vahu a može jesť alebo nejesť to je jedno, stale važy rovnako.. a je chudy pre upresnenie 😠 nespravodlivosť
@sssimi tak mysli na tie rifle, dobre? 🙂
@nanika, z tabulky ta nevyhodime, ked budes posluchat 😉 a co sa tyka silvestra, vid. moj predchadzajuci prispevok bobocke ...
@zuzuh - dnesne 2 kusky pizzy na ranajky ti odpustam 😀 (ja osobne, ale ci ti odpusti aj v pondelok rano vaha, uvidime). Ale super, odolat aj cokolade, aj pizze, to chce riadneho chochmesa 😀
@nanika dik za tip ohladne postneho dna - mozno by som to mala tentokrat fakt skusit
@lusia_99 blahozelam k pevnej vôli !!!!! Si perfektna, za ten vcerajsok zasluzis ubytok v pondelok 😉 A tie francuzske zemiaky - ides robit nejaku speci dietnu verziu alebo nebodaj aj s klobaskou a tak? 😒
@moon1979 ahooj, som rada ze si sa objavila. Ale nezabudla si mi takto nahodou nahlasit pondelok vahu? Alebo mi to niekde uslo? ☹ A teda prepac, ale mam taky pocit, ze na tomto fore nie je dobre velmi sa stazovat, ze priberas aj z vody. Kazda sme si isto vedoma toho preco priberame 😎 Ak sa stravujes tak ako treba (5x denne), nemas preco byt vyhladovana vecer. Maximalne tak mlsna ... Ako sa ti dari so stravou?
@marthuska absolutny suuuuuuuuuuuuuuuhlas, co pises o silvestri! Tiez myslim ze nejde o silvestra ako oslavu konca roku. My mozme oslavit to, ze sa nam podarilo splnit si svoj cie. 😀 😀 😀
@adky @debbie ja si nemyslim ze by mi to pomohlo - vytasit nieco mensie. ☹ Bud budem silna alebo podlahnem
Ja som to uz tu raz pisala, kupila som si davnejsie krasne cervene letne saty bez rukavov, take ... no proste nadherne, a ze do nich schudnem. A dodnes mi visia v skrini - co by nebolo zle, ale stale je na nich visacka z obchodu 😝
Stale dufam ze raz ich obleciem - to su take nadcasove, takze o modu sa nebojim. Ale uz ich nevytahujem... 😔
ahojte... tak aj ja mam jedny rifle... kupovane v roku 2006, cislo 27, ale nie stretchove,,, nosene asi 3mesiace 😀 odvtedy sa na ne iba pozeram a stale rozmyslam ci ich podarujem neterke,,, alebo sa este pokusim. ale teraz uz som aj po porode,,, takze ktovie... niektorym sa kostra rozsiri, a to sa nezmeni.. a ked som videla segru, ktora nosi o par cisiel mensie velkosti, ze ich nedala na seba, tak neviem 😖
@yennn a ty si zas mna nepochopila 😀 aj ked budem mat 60kg,tak presilvestrujem v teplakoch.ja mam taku averziu voci oslavovaniu noveho datumu(stupidita prveho zrna),ze ja to fakt odteplakujem.tym chcem povedat,ze ani keby(keby som oslavovala)...u mna v tomto nefunguje.takze ja si skor na 13 marec chystam prekvapko.11 rokov s muzickom,to uz hadam pod 60 budem a to si veru nieco pekne dovolim 😉 obtiahnuta sukna bude,pas bude pevnejsi a mensi,no dufam,ze boky aj zadok stale lopezovske ostanu.mne sa take postavy pacia a ja vlastne teraz taku mam,len je to viac,nez by malo byt.preto dufam,ze tvar postavy mi ostane,len miery mensie budu 😉 po pravde,ja by som bola radsej pri tele ako mat postavu modelky.mne s to raz nepaci.tie dievcatka vyzeraju ako lizatko,velka hlava a telo nikde. 😀 myslim vazne.inak dnes vecera paradajky a uhorka s tuniakom...to milujem.mohla by som to jest 24/7 a nikdy by sa mi to neprejedlo 😉
@nanika nepochopila som tvoj prispevok co si reagovala na link, co hodila adky..." nanika @adky to provokujes s takou strankou? Do takych veci sa nikdy nenapracem, ani so 60 kg. Nehovoriac o tom, ze keby som si tam nieco kupila, balim kufre a rozvod...
Dnes o 18:22 • 2 deti • "
precoze by si balila kufre a rozvod?
@yennn no tak on vie, však stale tu vykrikujem aka som tučna a večer aj trocha pocvičim, tak vidi že sa niečo deje... Ale tak on to neberie nejako važne... Ako zas nemam sto kil a on ani neriši moju vahu ako niečo z čoho by som mohla mať kompexy. Takže ma v tom nejako nepodporuje. KEd som mu oznamila že idem schudnuť tak vzpati na to na mna vyblaFOL, ALE NIE žE schudneš v kozach, to potom radšej nechudni 😅 😀
@adky fiiiha,tak ten top je riaden,no moj bobco by mi ho dovolil asi len podome nosit a keby ma v takom zbadal moj misko,tak by chcel zaisto len dudat a dudat 😀 😀 😀 @vejula ze nieze schudnes v kozach 😀 😀 😀 ti chlapi vedia niekedy fajnu zapilit 😀 inak ja ked chudnem,tak didiky si to odnesu vzdy ako prve.co mne momentalne zas tak nevadi 😀 akoze mam take c-d,ale mala som b,takze kluuuudne aj z nich ked schudnem budem rada 😀 aspon budem moct kabat zapnut,lebo teraz sice zapnem,no nedycham v nom,takze musim prve tri gombiky vynechat a az potom zapinat 😠

@yenn sorry to som sa ja splietla, jasne ze to malo byt pre @yennn