Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@zahadka - že waw 😕 😕 to za 1,5 mesiaca ????
ja sa udržiavam,nechudnem momentálne,,,ale ale sa nepretrhám so stravou takže preto,vychutnávam si leto s malou,lebo pôjde do jaslí za 2t takže sa jej max.venujem a potom aj podľa možností z práce na jeseň by som to rada znova rozbehla,uvidíme 😎
ja dnes rano 66,9kg konecne sa to pohlo 😀 😀 ale s cvicenim som tiez prestala v tom teple sa mi vobec nechce... a jest mi tiez nechuti ale cerveny melon ziem na tony 😀
@martinkaa299 - že ?? to je otras sa tam pariť 😀 😀
@kosta123 pri tychto teplach sa sedenie pri pocitaci rovna 15-30 minutam cvicenia taka som lepkava.. 😒
Baby, ake cviky cvicite doma?
@maranat ja cvicievam podla tohoto
https://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8@martinkaa299 a ako casto?
poradi mi tu niektora jedalnicek? ja som skusala aj dukanovu dietu, ale to pecenie chleba ma fakt otravuje. tam je vsetko nizkotucne a to mne nechuti
@pingu1 http://www.chudnutie-ako.sk/ tu nájdeš všetko aj jedálničky na každý deň 🙂
@maranat toto cvicenie ma trvat 30 dni v kuse kazdych 10 dni sa meni level najprv 1 potom 2 a nakoniec treti..
@pingu1 celozrne pecivo ano, ale len 1 ks, muku treba co najviac obmedzit a ten jogurt....smotanovy ee, to by som neodporucala. Ja som mala rada tiez smotanove, aj mam rada, ale na ten biely nizkotucny sa da zvyknut, hlavne ak si ho v miske zamiesas s vlockami a medom, je to celkom chutne. Mozes jogurt aj uplne vynechat, ak by si to mala jest s odporom, jedz to, co ti chuti z tej "zdravsej" stravy. Potom mozes postupne skusat nove veci, lebo sa ti zmenia trosku chute, ani vela solit nebudes mat uz potrebu, staci trosinku a pokorenit. Uvidis sama casom, co telo pyta 😉
jeeej, ja som niekedy jedla aj o9 -tej
hlavne, aby si nejedla 1,5- 2 hod pred spanim 😉
zvyknes, neboj, hlavne to musis mat v hlave a bude to klesat, snad sa mi o mesiac ozves, ze si uz zhodila. Moja sladkosticka bola tie male bb keksiky do bieleho jogurtu, to som si az tak vychutnavala....o chvilu ma to opat caka 😀 😀 😀
Baby ja sa tiez takto trapim. Pocas tehu som pribrala 15kg, zostalo mi 10 ktore neviem odlepit, dokonca to ide pomaly hore.Celkovo by som ale potrebovala dat dole tak 20kg co vidim nerealne. Stravujem sa zdravo (kura,ryby,salaty, tmave pecivo,jovurty,...) jem malo a castejsie. Cvicim malo lebo nemam cas, ale aj ked som v zime chodila castejsie,nemalo to ziadny efekt. myslim ze problem bude v spomalenom metabolizme a este mam hypoglykemiu,tak mozno aj tym. urcite by bolo vhodne to poriesit s nejakym odbornikom, lebo nech robim co chcem aj tak nechudnem.

Dievcata a budem ocakavat spravy, ako pokracujete. Ja vas stale sledujem, ako sa drzite. Moja znama schudla 15 kg, som ju nevidela 1,5 mesiaca a mi az sanka padla...Ona ma uz pred 50-tkou a islo jej to, preco by to neslo mladym babam???? Takze hor sa do toho 😎