icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

cumin
23. nov 2012

@mimikyky aha ted uz chapu komplet 🙂 🙂

@mimikyky me prijde jako housle 😀

llluckaaa
23. nov 2012

@mimikyky Užij si koncert 😉
Podobný rámcový jídelák se používá i v obezitologických poradnách, někde se zase strana plánuje podle talířků (v těch se já moc nevyznám, ale systém je popsaný na www.stob.cz). Mně to právě přijde šikovné v tom, že se člověk rychle zorientuje v tom, kolik čeho může sníst, aby si udržel stabilní energetický příjem a vyrovnané živiny. Já právě s množstvím jídla docela bojuju, a když toho navařím víc, tak mám problém to nesníst vše najednou 😅 Takže raději vážím (hlavně přílohy) a vařím pro sebe buď jednu nebo dvě dávky.

luci78p
autor
23. nov 2012

@mimikyky mne ten link nejde - som zacvičila teda aj za teba 😀 😀 😀 ale musela som si dať nápojik - aby som to zvládla 😀 ale dobre mi to padlo

lidaslim
Odpoveď bola odstránená
luci78p
autor
23. nov 2012

@lidaslim keby to bol taký zázrak a len za 35e sa tu netrápime a sme všetci štíhli 😀 😀 😀 😀 nič vzlom 😀 😀 😀 😀

luci78p
autor
23. nov 2012

@lubica69 skúšala som ten tvoj receptík na prska v jogurtíku - boli mňamky 😀

lidaslim
Odpoveď bola odstránená
llluckaaa
23. nov 2012

@lidaslim Kdyby to byl takový úžasný hit a ty jsi měl tolik spokojených pravidelně nakupujících zákaznic, tak nemusíš svůj produkt vnucovat na MK do všech témat o hubnutí 😝

lidaslim
Odpoveď bola odstránená
llluckaaa
23. nov 2012

@lidaslim Aha, tak ty jsi vlastně takový dobrodinec, to mi uniklo 😀 Sorry, ale na pohádky jsem já už velká a nevěřím příběhům o zhubnutí díky zázračným pilulkám 🙂
Víš, co? Radši si přečti pravidla pro vkládání příspěvků, neustále nějaké porušuješ 😉

titulienka
23. nov 2012

ja som sa dala tiez nahovorit na tabletky 😝 zial lenivost , malo casu , a uuzas s ludi , ktory dany produkt brali ..ma chytil 😉 ..ale urcite nie za 35 evry za balenie 😝 ..a spokojnost 😝 je urcite 😉 😉 ...samozrejme , nemozem tvrdit ze je to drinou ...lebo nieje , ale ja osobne som spokojnaaaaaaaaaaaa 🙂

lidaslim
Odpoveď bola odstránená
14petulka88
23. nov 2012

Baby ja som schudla velmi jednoducho po piatej nejem 😉 sem tam si dam rotoped a slo pekne dole 35kil 🙂

llluckaaa
23. nov 2012

@lidaslim Je vidět, že sis ta pravdila pro příspěvky ještě nepřečetl 😀 Takže abych ti to ulehčila, napovím, a tím naši diskuzi ukončím 🙂
1. fórum není pro profesionály a firmy, je zakázáno tady dávat kontaktní údaje firem nebo nabízet zboží
2. příspěvky se nemají psát velkým písmem

mimikyky
23. nov 2012

@cumin dobré, že husle 😀 😀
@luci78p máš to u mňa 😉
@llluckaaa tak s množstvom jedla mám aj ja obrovský problém!! hlavne také cetovinky so syrovou 😵 a sladké 😵

tým, že som teraz nemohla cvičiť sa mi trošku po... môj plán, a teda asi budem musieť začať presne vážiť 😝

@lidaslim ďakujeme, neprosíme ... my chudneme rozumne 😉 a bez jo-jo 😉

llluckaaa
23. nov 2012

@mimikyky Tak já hlaně ujíždím na slaném - problém je ve velkých porcích, tučných sýrech, brambůrkách atd. Ale je pravda, že teď jsem vlastně už v "udržovacím" režimu a hubnout dál nechci. Spíš se bojím, abych nezačala nabírat, teď mám znatelně míň pohybu než v létě...

Holky, neumíte nějak dobře připravit zelný salát? Já bych ho chtěla mít po ruce v ledničce, když mě večer honí mlsná, ale nějak se mi nedaří vychytat tu správnou chuť 😅

lidaslim
Odpoveď bola odstránená
mirka907
23. nov 2012

@lidaslim no tak teraz mi prosim ta povedz ako inak ako rozumnou dietou (rozumej zdravym stravovanim) a cvicenim ma niekto schudnut...podme sa pobavit o tvojich mega super liekoch...ake zlozky obsahuju? su v eu povolene? mas potvrdenie o ich ucinnosti ?a nemyslim tym jedna z fora povedala, ze jej zabrali....

llluckaaa
23. nov 2012

@lidaslim Nechtěla jsem se k tomu už vyjadřovat, ale tohle mi nedá 😝 Jsi úplně mimo!!! Já nejen věřím, že dietou a cvičením (a nebo bych spíš měla napsat zdravým životním stylem, protože já se zas tak moc omezovat nemusela) zhubnu, když budu chtít, já to vím, protože jsem si to sama na sobě zkusila a zhubla ke svojí spokojenosti. A znám plno lidí, kteří změnou ve svém životě zhubli, zůstali štíhlí, cítili se líp a byli na svůj výkon hrdí. Naopak neznám osobně nikoho, kdy by zhubnul po tabletkách a zůstal na své hmotnosti.
Tak a teď dotaz na tebe - napiš nám sem přesné složení těch tabletek a princip, na kterém fungují.

lidaslim
Odpoveď bola odstránená
mirka907
23. nov 2012

@llluckaaa tomu sa hovori spravny pristup...takouto prezentaciou ma dotycna "presvedcila"...teraz jej uz verim 😀 😀 😀 som sa pobavila

llluckaaa
23. nov 2012

@lidaslim Tak já každopádně budu věřit tomu, čemu chci já a ne tomu, co chtějí prodejci potravinových doplňků, to se bát nemusíš 😉
A teď už sem konečně napiš složení tabletek a princip, na kterém fungují 🙂

lidaslim
Odpoveď bola odstránená
lidaslim
Odpoveď bola odstránená
lidaslim
Odpoveď bola odstránená
llluckaaa
23. nov 2012

@lidaslim Tady už je někdo poněkud natvrdlý 😅 Ještě pořád ti nedochází, že já už nechci zhubnout? 😀 A snad si nemyslíš, že bych někdy byla ochotná do sebe cpát nějaké prášky, u kterých mi prodejce nechce napsat složení?
Jejda, snad tě nenaštvalo, že někdo nezbaštil tu tvojí super reklamu a začal se ptát na detaily?

lidaslim
Odpoveď bola odstránená
llluckaaa
23. nov 2012

@mirka907 To je prča, viď? 😀 😀 😀

lidaslim
Odpoveď bola odstránená
miskap2111
23. nov 2012

@lidaslim čo keby sme sa proti tebe "spikli" viaceré??? 😀 Tabletky si choď ponúkať inde. Tu to zaručene nepredáš. Ale môžeš sa ešte pár hodín posnažiť, kým ťa nebloknú admini. 😀 Good luck.