icon

Rozumné chudnutie bez jojo efektu - poraďme si

luci78p
7. nov 2012

Primeraným stravovaním a cvičením som už niečo schudla, ale keď som povolila, kilá sa mi začali vraciať späť. Rozhodla som sa, že to len tak nenechám a skúsim to znovu. Bola by som rada, keby sme sa tu stretávali viaceré a vzájomne sa podporili a vyrozprávali zo svojich pocitov, prípadne poradili. Začala som len v pondelok a ide mi to veľmi ťažko....

lidaslim
Odpoveď bola odstránená
lidaslim
Odpoveď bola odstránená
llluckaaa
23. nov 2012

@lidaslim Ne, to já tu radím, jak zhubnout, ty tu prodáváš svoje prášky! 😝
A toho složení a principu tabletek se asi nedočkáme, že? 😀

lidaslim
Odpoveď bola odstránená
lucyfuk77
23. nov 2012

Ahojte kocky, schudnut sa da zdravo, len si treba uvedomit, ze uprava stravy je uz na dozivotie 😉

miskap2111
23. nov 2012

@lidaslim toto je naozaj na Nobelovku. 😀 😀

lidaslim
Odpoveď bola odstránená
mirka907
23. nov 2012

@lidaslim no sme sa dozvedeli...ze liek obsahuje ucinnu liecivu latku...ale aku samozrejme nie...moja zlata, Google viem pouzivat aj ja..nabuduce to skopci aspon z normalnej stranky...
a uz ked sa ohanas tym, ze si na fore: Pravidla fora, bod 10: Neponúkaj v príspevkoch tovar, alebo služby. Príspevky neslúžia ako inzeráty.
A bod2: Nediskutuj mimo tému. Téma je definovaná jej názvom a prvým príspevkom, ktorý vytvoril autor témy.
Nazov temy je: Rozumné chudnutie bez jojo efektu
Rozumne chudnutie a Lida sorry ale si ozaj mimo temu, lebo to spolu nejde...mas jedno stastie ze admini uz asi spia, lebo inak letis kade lahsie

mirka907
23. nov 2012

@miskap2111 hlavne ze to pochopila... 😉

lidaslim
Odpoveď bola odstránená
miskap2111
23. nov 2012

@lidaslim a ty sa nauč ešte aj pravopis. 😀

mirka907
23. nov 2012

@lidaslim prave si porusila pravidla fora bod 4....
a mne stacia botasky a usmev na tvari....ked si zajtra pojdem zabehnut svojich 10 km spomeniem si na teba a hned mam o ten usmev postarane...pevne verim ze dovtedy ta admini zmazu

lidaslim
Odpoveď bola odstránená
lidaslim
Odpoveď bola odstránená
lidaslim
Odpoveď bola odstránená
lidaslim
Odpoveď bola odstránená
petraxy6
23. nov 2012

@lidaslim nehnevaj sa, ale ponúkaj niečo v PRO shopoch (si normálne zaplať poplatok) a nie tu. A neurážaj, máš to aj v podmienkach, s ktorými si súhlasila 😎

talula
23. nov 2012

@lidaslim a tebe ide moja o co? predat nejake tabletky na ukor zeny co chce rozumne schudnut?? keby o to ma zaujem tak napise forum o tabletkach na chudnutie, nie?! to uz fakt niekto nevie co so sebou ako a kde zarobit par eur...

lidaslim
Odpoveď bola odstránená
lidaslim
Odpoveď bola odstránená
lidaslim
Odpoveď bola odstránená
mirka907
23. nov 2012

@lidaslim no tak ked si uz zarobila tych "1200"eur... Sup sup zalozit si podla pravidiel profi ucet a nam dat pokoj.... "Tesilo nas"

talula
23. nov 2012

@lidaslim ale prosim ta, kazdy predsa vie, ze z tabletiek na chudnutie schudne akurat tak penazenka....

lidaslim
Odpoveď bola odstránená
lidaslim
Odpoveď bola odstránená
mirka907
23. nov 2012

@lidaslim upozornujem opat na pravidla a bod 4....admini

lidaslim
Odpoveď bola odstránená
petraxy6
23. nov 2012

@lidaslim počúvaj, prestaň po každej odpoveduipridávať tie nezmyslené info o cene a tvojom tel.čísle. 😠 😠 😠

petraxy6
23. nov 2012

@lidaslim a kto ti dáva právo urážať? 😒 Kto si ty? 😒

lidaslim
Odpoveď bola odstránená