Ako vnímate podobnosť dieťaťa s vami?
Ako vnimate, ze sa dieta vyzorovo podoba na vas? Je tu niekto, koho to netesi z nejakeho dovodu?
@diewcatqoo 😂riadne zrkadlo
Moja dcéra je vraj moja verná kópia.Ja si nepripadám ako nejaká kráska,ale keď sa na ňu pozriem,vravím si...najkrajšie dieťa na svete 😁
Moje dieta ss podobna na mna a je to skvele, clovek ako keby vlastne detstvo prezival znova
Rodinny znama vsak tazko znasa ze dietatko sa fakt brutalne podoba na partnera, vzdy ked niekam prisli prva otazka uz sa podoba aj na mna? Nepodoba…., dost z toho bola nestastna ale tam je vztah medzi partnermi skor zalozeny na materialnom zabezpeceni a zvyku nie na laske takze mozno preto
@marhulka13 môj starší syn má miliardy vlasov po otcovi ma leviu hrivu a mladší chúďatko po mne jemne 4 vlásky na hlave riedke ani strihať ho nemusíme skoro mu nerastú 🙃
Ja mám pocit, že moje deti sa nepodobajú na nikoho, ani na mňa ani na manžela 😵💫 alebo tam len neviem nájsť podobnosť, netuším.. pri iných deťoch hneď vidím na ktorého z rodičov sa podobajú 🙂
Moj syn sa velmi podoba na mna a nie je to, zeby ma to netesilo, myslim ze som pekny clovek 😁 ale je velki jemny v tvari a myslim ze bude aj drobnejsi po mne, trochu som dufala ze bude vysoky po svojom otcovi 😁😁
Môj syn bol ako bábätko moja verná kópia, potom sa všelijako menil. Keď vidím fotky jeho sesternic ( dcéry brata jeho otca),tak tam vidím veľa spoločného, nie sme však v kontakte. Veľa ľudí povie,že sa syn podobá na mňa, ale len oči má po mne, inak je tak správne namixovany, že je fakt veľmi pekný ( podľa iks cudzích ľudí)
Mladšia dcéra zdedila výzor najlepšie nakombinovany ako mohla … ma krasne dlhé nohy po otcovi , husté vlasy po mne , výrazne modré oči s krásnym mačacím tvarom po dedovi …. Za to tú debilnu povahu , to je čístá jej mater 😂
Moja svokra. Vzdy reaguje odmietavo, ked jej to niekto povie
Ja si myslim, ze je tu skor viac tych, co im vsetci vravia "ved to je cely otecko" 😁 a to zamrzi viac... u nas sa az 3.dieta na mna podoba a tesi ma to. U nas plati dievcata na tata, chlapec na mamu
Ti, co poznaju mna, tvrdia ze su na mna, ti co manzela, ze na neho. Podla mna su kazdy na seba, mame spolocne crty, vlastnosti, mimiku, ale nenazvala by som ich kopiami. Neriesim a nehladam sa v nich.
@slaviivals kto sa podoba na svokru? Vnuk?
Ano
Ja som si myslela, ked sa dcera narodila, ze je po mne, ale vekom sa chvála bohu ukazalo, ze je cela po otcovi, len vlasy ma do nas, za čo som rada, tak ze spokojnost obrovska 😃😊
Ved je to krasne, ľúbim s aa vidim v dieťaťu,sen 🤩
Ja som strašne nechcela, aby sa moje dieťa podobalo na mňa (vždy som bola dosť tmavá a často sa mi posmievali, ze som cigánka) a obaja sú ako cez kopirak 🤦😄 s krásnou snedou pokožkou ako juzania 😄
Ja som dlho vyberala manžela a to kvôli deťom. Jeden bol celkom pekný aj sme si rozumeli, ale mal krátke rovné mihalnice. To som mu nemohla povedať a problém bol rozísť sa. Nakoniec sa mi podarilo nájsť ideálneho a deti sa tiež vzhľadovo vydarili. Nemohla som predsa nájsť s nejakou vzhľadovou vadou a deťom skomplikovať celý život.
Ja mám pocit, že moja dcéra sa nepodobá ani na mňa ani na muža ale mala by som ju rada nech by sa podobala na kohokoľvek.
@evkatk wtf? 😅 to je sranda, ze?
Vôbec nie. A stálo to za to. Jedna mamina suseda, vtedy hodne stará povedala u nás, že by som mala každý rok porodiť jednu takú krásnu bábiku aké mám. Všetky veľkooké, kučeravé s drobným noštekom dohora. Pekné sú aj ako staršie a ich deti tiež. Takto si môjho otca vyberala aj moja mama, ktorá bola veľmi pekná ešte aj po osemdesiatke.
@evkatk super priority 😅
@lenka.25 🤣🤣🤣 som si skoro mobil oplula...
Môj najstarší zdedil krásne husté blond vlasy po mne. Sivé ich má rovné ako pravítko, to už netuším po kom... Bledo modré oči má po nás oboch, rovnako aj tvrdohlavosť, zatatost a kopec ďalších neduhov. Ale zato, je to veľmi citlivá osoba. dennodenne desiatu nosil cigánke čo stála pri košoch s dieťaťom. Len tá nechuť k škole.... To má len po mojej strane rodiny, aj keď ja som školu milovala

@doriiis
joj tak vám je veselo 😃