icon

Pomáhali vám vaši muži s bábätkami?

4. jún 2023

Pomahali vam starat sa o ne? Prebalit, nakrmit (z flase), odgrgnut, uspat, obliect?

Moj sa furt vyhovara, ze ini chlapi nepomahaju.

konik123_
6. jún 2023

Jasné, od malinkeho bábätká som ho v kľude nechala s ním samého. Úplne všetko super. Okrem kúpania, to nerobí doteraz 😃😃😃

rjedl
6. jún 2023

Áno so všetkým od narodenia.

bejusicek
6. jún 2023

Samozrejme od prvého dňa ako sme boli doma doteraz.. mal by si uvedomiť, že je otec nie len niekto kto s vami byva… nikdy som manžela nemusela prosiť aby pomáhal jednoducho keď niečo nestíham ja ide on či už osprchovať, urobiť večeru je to automatika…

natali_hamzova
6. jún 2023

Samozrejme ved je to aj jeho dieťa, staral sa najviac ako vedel, pomáhal mi veľmi keďže som bola po sekcii malého mi vždy v noci vybral z postieľky, nakojila som ho a dal ho naspäť do postieľky, neskôr aj krmil, prebaloval no skrátka všetko

lasona
6. jún 2023

Môj ako sa narodil je otec roka. Stará sa, VIE všetko čo treba. Nemá problém pribaliť, nachovat. V noci sa striedame k malému, malý je celý jeho svet. Začala som víkendovom chodiť do školy, tie dni je s ním iba on. Malý keď mal koliky, tak ho nosil celé hodiny na rukách. Okupe ho, proste všetko. A v okolí si všímam že veľa chlapov žene proste s dieťaťom nepomôže, nestarajú sa...sesternica ma takého muža. Boli sme spolu cvičiť na hodinu , muž doma a ona musela dieta zaniesť mame, lebo on sa jej nechyti🙈🙈

cinky16
6. jún 2023

samozrejme manžel vo všetkom pomaha, s kupanim, varenim, odvoz do skoly, skolky, kruzky, dooplname sa

mahuliena_biela
6. jún 2023

Ani nepomáhal, ani sa nestaral. Ale kritizovať vedel.

kamagma
6. jún 2023

Nepomahal, staral sa rovnako ako ja .

veronka523
6. jún 2023

Prve raz zobral kočíkovať, vrátil sa o tri hodiny a mal dosť pod čapicou. Viac nerobil nič. Teraz máme zásahom osudu :D 4 deti a pochopil, že ak chce mať manželku, ktorá nebude na pokraji zrútenia, musí sa zapojiť a teda oproti prvému dieťaťu riadna zmena. Nemá problém s ničím, dokáže ma plnohodnotne zastúpiť. (okrem kojenia :D )

tilly
6. jún 2023

Ani nie. Až potom, keď boli chalani väčší a teraz, keď sú pubertaci, športovci, okolo nich lieta viac, ako ja. Nemôžeš čakať, že to bude vždy 50:50, sú obdobia, keď deti viac potrebujú mamu a obdobia, keď je tatino dôležitejší

veronikastrickova
6. jún 2023

Odkedy som prisla z porodnice, aj v noci vstaval ku malej, ked som uz nekojila, alebo mala odsate mlieko.

nikayla
6. jún 2023

Robil všetko. Keby mohol, tak aj dojčí 🥰

mon29
6. jún 2023

Áno, pomáhal a keď mal pocit, ze už nemusí tak som ho veľmi rýchlo usmernila

lucia147852
6. jún 2023

@deti95060810 tak si mala kúpať s otcom dieťaťa a mama sa mala odpratať, hádam ona pri výrobe nebola. Chudák otec dieťaťa.

milanemila
6. jún 2023

Ja som extremne alergicka na slovo “pomahat” v kontexte starostlivosti o deti (pripadne domacnost). Takze nie nepomahal mi moj manzel, ale staral a stara sa o deti. Ten vztah sa vytvara od babatka. Spolu sme deti kupali, prebaluje, krmil prikrmom, proste vsetko ved su to rovnako aj jeho deti. Jedine co, tak nikdy som nechcela aby vstaval v noci ak sa zobudili, nech he vyspaty a vie sa v robote sustredit.

pusinka263
6. jún 2023

Ano,su to aj jeho deti predsa. Samozrejme ze vacsia cast starostlivosti bola na mne,ale ak trebalo,rad nakrmil,prebalil atd

tiezjedna
6. jún 2023

Nepomáhal. Od narodenia sa o ne staral a robí to dodnes. Tvoj muž je pako.

luczach
6. jún 2023

Ano a pomaha doteraz. Syn ma uz 3,5 roka. Podla jeho slov to je radost, robi to rad ❤ Manzel vie urobit vsetko okolo deti,cize keby odidem na tyzdnovu dovolenku, ani by som im nechybala.

lucycertik
6. jún 2023

Ano,samozrejme.Pomahal so vsetkym. Ale sam minule prisiel s tym,ze aky je zhrozeny,ze skoro ziadny chlap,co sa bavil s nimi,nepomahal doma zene s detmi 😲

ikuska27
6. jún 2023

Jasné že pomáhal... aj keď on skôr vždy hovoril, že kým je to také maličké je to hlavne mamine...že on sa bude viac starať neskôr 😍a aj tak bolo...od desiatich mesiacov som šla do robotky a on ostal doma...

17alexis
6. jún 2023

Môj nepomáhal, ale sa plnohodnotne staral a stále sa stará. Ešte aj v pôrodnici k nej v noci vstával, aby som ja oddychovala. Dcérka má 10 mesiacov a môj manžel varí každý deň jednak preto, že ho to baví, ale aj chce, aby som čas radšej venovala dcérke a ja zas upratujem, to on nemá rád. 🙂 Spolu maličkú kúpeme, hráme sa s ňou. Neviem si predstaviť mať chlapa, ktorý by o dieťa a ženu nejavil záujem.

nika_17
6. jún 2023

Malokedy.Prvu zo zaciatku aj prebalil,potom uz ani to nie.Sem tam nakrmil,v noci nevstaval,neuspaval,raz za cas isiel kocikovat.ale zas kupaval on.Tak nejak tak u nas.Ale bol zas od rana do vecera v praci,tak ani nemal moc kedy…

misinka0611
6. jún 2023

@galganka Tiež som pozerala, či to nieje preklep 😀 Malá kupelna predsa nemôžeme byt dôvodom na to, aby si otec neokúpal dieťa ak chce a javí o to záujem. Že cakal za dverami 😒 Veľmi smutné.

olivia1425
6. jún 2023

Áno samozrejme od bábätka,.teraz jej ráno dáva raňajky, oblečenie, účese, umyje zuby a vodí do škôlky keďže ja chodím do škôlky.je plnohodnotný rodic

lujza123
6. jún 2023

Sam od seba sa do toho rozhodne nehrnul. Tak ponosit na rukách, ostatne som ho musela trochu donútiť ale potom to robil rad. Až na prebaľovanie, tak ale aj to treba robiť. Tak isto každú nedeľu k nej vstaval on, to ofrflaval dlho ale zvykol si tiež.
Keď mala 5 mesiacov začala som pravidelne chodiť cvicievat 2 x týždenne na 1,5 hod a tak isto do obchodu som si rada zbehla sama, pripadne raz za mesiac večer von s kamoškami... To zozaciatku bol tiež prekvapený ze ako to ze bude sám s dieťaťom.
Vždy ju kupal, to bola taka príjemná činnosť lebo dieťa bolo šťastné, cvapkalo sa vo vode, smialo a ja som mala pol hodinu volna sama pre seba..

Tiež boli také pokusy ze "iné ženy stihaju a iný chlapi nepomáhajú" ale rýchlo som ho vyviedla z omylu. Mam decko s tebou a nie s iným chlapom, takže buďto sa správaj ako otec alebo spolu vôbec nemusíme byť.

bunka1
6. jún 2023

Takmer vôbec...

sapa20
6. jún 2023

Áno

derdia
6. jún 2023

Moj nie. Nic. Nikto len ja.
Postrazil, ked mala asi 2 roky, zopar krat. Inak nic.

davidofff
6. jún 2023

Áno pomahal a aj stále pomáha .od malička sa o neho vedel plnohodnotné postarať ...

sashenka222
6. jún 2023

@deti95060810 predstav si, ze by to bolo naopak, ze by tvoj muz s jeho mamou (tvojou svokrou) zatvorili kupelnu, ze idu kupat babatko. A tebe tam svokra zakaze ist 🤔

bessdonna
6. jún 2023

Nie. Na začiatku vstaval aj on v noci. Potom pochopil, ze je lahsie prisunut postielku blizsie ku mna. Prebali sporadicky ak ja nemozem a poviem, obcas ju podrzi ked idem cikat. Ale sam od seba nie. A moj osobny nazor je, ze by bol iny, kebyze je pritomny pri porode.