icon

S akými nezvyčajnými menami deti v okolí ste sa stretli?

19. feb 2022

Ahojte, dnes je celkom moderne davat detom rozne mena, mna by zaujimalo, ci mate aj vy vo vasom okoli dieta s nezvycajnym menom a ak ano, tak ake?

modraslamka
22. feb 2022

Kasandra🙈

oblecenie99
22. feb 2022

Nimród 🙂 Je to ešte malý chlapček, rodina mu zvykla hovoriť Nimi, Nimó. a potom poznam kopec maďarských, ale tie mi neprídu nezvyčajné.. Nimród je síce tiež maďarské, ale naozaj neobvyklé meno aj tam.
Niekto vyššie spomínal Tristana, podľa mňa je to úplne bomba meno 😍

zuzana253
22. feb 2022

V miestnej základnej škole chlapec menou Saul. 🙂

gaia251
22. feb 2022

Ja som Soňa ..ako tu citam ,tak nezvycajne (poznam mozno 3 )Dcerku mam Anetu..nijaku tu v okoli nepoznam a neterka je Kornelia ,synovec Damian druhy Frederik a syn kamosky Roderik .Tot vsetko 😉😁

elca13
22. feb 2022

moja vnučka sa volá Grace Elena, ale ona je narodená v Írsku, aj otec je Ír a v Írsku je to bežné meno pre dievča, teda len to Grace, tú Elenu má po mne.

cucoriedkacucoriedka
22. feb 2022

@janaspa šanel a flanel🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

salsa26
22. feb 2022

Školastika, Konštantín..

vanilka83
22. feb 2022

Eliša ale asi sa to píše Alisya alebo Alisha neviem

kinderzwillinge
22. feb 2022

Moje deti mali pred 11 rokmi v skolke kamaratku, ktora sa volala Elektra, hovorili jej Eli. Nikdy som nepochopila, ako toto matrikarky mohli zapisat.

scila
22. feb 2022

So synom chodí do škôlky Fruzsina (Fružina). Ja som si to za ten svet nevedela zapamätať. Vždy som si najprv musela spomenúť na pružinu. A ešte Panna. Príde mi to divné, kedže aj keď sú maďari, tak dieťa vyrastá na Slovensku a teda neviem či si na strednej neužije dosť posmeškov...

hygienka
22. feb 2022

Na oddelení sme mali dievčatko s menom Reneé a spolužiačka z VŠ sa volá Kitty

edulkobaby
22. feb 2022

Ja mam Lubicu a este sme nestretli dieta s rovnakym menom. A pritom ziadna exotika, take tradicne, ale poznam len dospele Lubice, dieta ziadne.

vladkataj
22. feb 2022

@cajomila moja mama je agáta 72 rokov

alzbetka1783
22. feb 2022

Moja dcéra sa vola Loriana. A som na jej meno veľmi hrdá. Páči sa mi uz od mlada ❤️

cajomila
22. feb 2022

@edulkobaby Dcéra má spolužiačku...ale ona je Ľuboslava.

obleckozaecko
22. feb 2022

@hygienka ak LF UK, asi si študovala s mojou sestrou 🙂

gionella
22. feb 2022

@janaspa Šanel a Flanel 😂 až mi zabehlo

cajomila
22. feb 2022

@gionella Ja keby som bola tou sestričkou a príde mu tam Šalený & Flanel ( Pokoš, Bartoš, Sendrey), tak dostanem taký záchvat smiechu, že by mi doktorka musela niečo pichnúť na uspokojenie 🤣🤣🤣🙈🙈🙈.

S mužom sme sa na Tom rehotali 2 dní👌👌👌

gionella
22. feb 2022

@cajomila veru je to až neuveriteľne 😂🤦🏻‍♀️🤣 ale ja som mala po narodeni babatka dlhodobo na nedonoseneckom a čo tam som zažila s niektorymi obyvateľmi….. top zážitky :
#1 narodili sa dvojicky mena im dali Denis a Denisa, ale na druhý deň prišiel otec, že Denise treba zmeniť meno, lebo už jednu doma majú 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ A že manzelka od pôrodných bolesti zabudla 🤣🤣🤣🤣
#2 po niekoľkých výzvach konečne otecko ( denisa a za tu onuuu si nepamätám ako to meno
Zmenili) priniesol plienky deťom. Po týždni pýta sestrička ďalšie na co ockompovie, ze či to už je dieťa take veľké veď kúpil take do 5 kg ( áno myslel si že jedna poslúži kým dieťa bude mat 5 ) takze už som zažila kadečo ale Šanel a Flanel je úplne dekel urvajuce🤣🤣🤣🤣

martanagy
22. feb 2022

@yanni ja som chcela dat dcere Aurelia ale nepreslo to u manzela, krasne meno podla mna

babyfrog
22. feb 2022

Maira ... A poznám dievčatko s menom Marína ...

evuska32
22. feb 2022

@babyfrog kamoška má dcéru Marínu, teraz bude mať 4. roky....volá ju Mary

limoncino
22. feb 2022

@lesana25 zenon je poľské meno 🙂

dramaqueen
22. feb 2022

@obleckozaecko 🤣🤣🤣🤣 omg a vasi rodicia su zdravi?? setko v poriadku?? kto da rodneho listu do kolonky meno slovo kitty 🤣🤣🤣🤣🤣 prosim nech teba to obislo a nejsi shitty

edulkobaby
22. feb 2022

@cajomila my sme stretli Ludmilu, krical ocko na nu na ihrisku Ludka, som si uz myslela, ze Lubka, ze som nasla menovkynu, ale nie....moja Lubica je len jedna.

obleckozaecko
22. feb 2022

@dramaqueen moji rodičia sú zdraví, ďakujem za opýtanie. Moja sista sa nevolá Kitty, ale mala spolužiačku s týmto menom v ročníku 🙂 Mňa to ale ani nepohoršuje, lebo dnes je taká doba, že aj Shitty by bolo swag a cool.

myya
22. feb 2022

Naši kamaráti majú dcéru Zinku. Pre mňa úplne nezvyčajné meno no je v klasickom kalendári. Zina pekné meno pre dievča

mojmacik
22. feb 2022

@kinderzwillinge elektra je existujúce meno takže matrikarky nemali dôvod ho nezapisat

lucciia
22. feb 2022

Ja poznám Roderika a Aurela sú to bratia..

bashee
22. feb 2022

Moj synovec je Dallas.
Dcera mojho manazera bola Xena, bol brit takze citaj [Zína]