Nezodpovednosť 7 ročnej dcérky
Akoby ste riešili, keď doteraz bolo čo sa týka zodpovednosti na jednotku, vždy všetko spravené, upratané...a zrazu...moja dcérka pozabúda veci v družine, doma, v škole! Začalo to, časopisom z ktorého sa mala naučiť básničku, potom na krúžku si zabudla mikinu aj mobilný,a dnes to bol peračník v družine. Toto za 1 týždeň. Neuveriteľné. Takže mobil vypnutý, a ďalej neviem ako riešiť....
ja som nezrela hlavne je ze vy mate zrele rozumy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@elina313 presne tak, prajem tomuto foru viac @veve39 . @sisaha a @zuzana581 zasnem, fakt zasnem,kam ste az schopne zajst. ja vam to nezerem, ze to myslite v dobrom ani omylom, v dobrom tu bolo napisanych par prispevkov, napriklad od @lussy23 ci @meg9, vase su pravy opak, len rypat a rypat a rypat....
uz to je chore, co tu predvadzate s tymi fotkami a vobec
@mircalla a v com prosim ta rypem? nejak sa v tom stracam...zakladatelke som napisala, že to s narokmi na svoju dceru prehana, ze je to len 7 rocne dieta a to co popisala ako problem a nezodpovednost, tak so zodpovednostou nema nic spolocne. co sa tyka mamicky, ktora v rozpore s pravidlami MK vystavi svoje dieta pedofilom a je na to upozornena, tak opäť rypem? Zaujima, tento nazor tu mas iba velmi malicka hrstka zien, oproti väčšine, ktora sa vyjadrovala viac menej rovnako na temu..
@radustek Meno, priezvisko, ŠPZ, veď už každý kto chce si vie zistiť kde bývaš. To ti príde choré, že ťa na to niekto upozorní? A to nie je v dobrom? Keby to nebolo v dobrom, tak sa vykašleme na teba, a daj si tam premňa zamňa aj presnú adresu rovno, nech ťa je lahšie nájsť. To je pre mňa choré, takéto nebezpečné vystavovanie svojho sukromia pred cudzími luďmi.
jéj ! tu existuje aj IP 🙂 a funguje ! skúste to niekedy 😉
@mircalla @elina313 baby neblbnite, budem sa cervenat 😵 😵
ja sa do takehoto typu diskusii skutocne nerada aktivne zapajam, lebo sa nerada na fore hadam, ci dohadujem
ale vadi mi, ked sa niekomu ublizuje - aj ked nevedome a v zaujme "dobrej veci"
a tu padlo vela ublizujucich komentov a kvazi analytickych konstrukcii - ktore su podlozene len na chabom, v moznostiach fora povrchnom poznani situacie
zaroven mnoho bab - hlavne tie, ktore maju skusenosti s detmi-zacinajucimi skolakmi urcite vzacne poradilo
a je uz len na zakladatelke, co si z rad zoberie
@zuzana581 vies ako si mi to napisala??ze ako mozem byt taka lahkomyselna pocuvas sa vobec???to ako aj z tymi fotkami toho dievcatka ze ma naruzovane pery a potom si pisala pravy opak ze aka je krasna a ze ty si to tak nemyslela ved si to precitaj tu fotku som zmazala a bud taka laskava aneries uz moje fotky to je moja vec 😉
@radustek - neviem, zober si z toho nieco, ludia si tu kradnu navzajom fotky (tu uz takmer denne takyto incident!), pedofil sa tu tiez niekedy objavi - aj ked ho potom bloknu po nejakej perverznej otazke - ale to aj tak znamena, ze tu bol dlhsie, pozoroval, pocuval, a mozno ukladal fotky...
Viem ja nie som nejaky vzor, fotiek tu mam desiatky ak nie stovky, ale fakt sa snazim, aby tam moje deti neboli nahe. spz-ka u nas nikomu nic nepovie, menime auta kazdych par mesiacov. A sme sakra daleko od slovenska. Ale u vas, fakt vidno tvoje priezvisko, dedinu (obec, mesto fakt neviem co to je), kludne si tie fotky moze stiahnut nejaky posahany sused a o par rokov uchmatnut dieta spred skolky.... alebo nejaka psychicky narusena zena si prijde pre krasne babo.
Prosim neurazaj sa kvoli tomu, ma to svoju hlavu a pätu, ja som tu fotku dcerky co si tam mala nevidela, neviem to posudit, ale tu na koniku som niekedy videla male deti v pozach, ze mi zastaval dych 😖
@veronika1610 😀 😀 😀
fakt si ma tromfla 😀 😉
ja mám tiež x zážitkov s mojím roztržitým mužom
ale pokiaľ nejde o život...
@anjelicek26 ja viem mala som tam fotku ako sa narodila ale vidis ty si to napisala uplne normalne da sa to zobrat ale hned na mna vyhukli ze som lahostajna a tak mna to nenahnevalo tu fotku som zmazala ani som si to neuvedomila
no-dočítala som úspešne 😉
baby-nehádajte sa, všetko bolo povedané, už sa tu prispieva len v duchu "útočnom" 😉
niekto poradil k veci, slušne, niekto má iný názor, niekto sa urazil,ďalší nadával....
áno, aj od toho je fórum,je to verejné
a preto píšme tak,aby sme sa nemuseli hanbiť,ak to raz po nás naše deti prečítajú
tak si už nedvíhajte tlak 🙂

@sisaha 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀