icon

Nezodpovednosť 7 ročnej dcérky

manamani1
13. jan 2012

Akoby ste riešili, keď doteraz bolo čo sa týka zodpovednosti na jednotku, vždy všetko spravené, upratané...a zrazu...moja dcérka pozabúda veci v družine, doma, v škole! Začalo to, časopisom z ktorého sa mala naučiť básničku, potom na krúžku si zabudla mikinu aj mobilný,a dnes to bol peračník v družine. Toto za 1 týždeň. Neuveriteľné. Takže mobil vypnutý, a ďalej neviem ako riešiť....

radustek
14. jan 2012

@sisaha 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

radustek
14. jan 2012

ja som nezrela hlavne je ze vy mate zrele rozumy 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mircalla
14. jan 2012

@elina313 presne tak, prajem tomuto foru viac @veve39 . @sisaha a @zuzana581 zasnem, fakt zasnem,kam ste az schopne zajst. ja vam to nezerem, ze to myslite v dobrom ani omylom, v dobrom tu bolo napisanych par prispevkov, napriklad od @lussy23 ci @meg9, vase su pravy opak, len rypat a rypat a rypat....
uz to je chore, co tu predvadzate s tymi fotkami a vobec

sisaha
14. jan 2012

@mircalla a v com prosim ta rypem? nejak sa v tom stracam...zakladatelke som napisala, že to s narokmi na svoju dceru prehana, ze je to len 7 rocne dieta a to co popisala ako problem a nezodpovednost, tak so zodpovednostou nema nic spolocne. co sa tyka mamicky, ktora v rozpore s pravidlami MK vystavi svoje dieta pedofilom a je na to upozornena, tak opäť rypem? Zaujima, tento nazor tu mas iba velmi malicka hrstka zien, oproti väčšine, ktora sa vyjadrovala viac menej rovnako na temu..

radustek
14. jan 2012

@mircalla mozno som si to neuvedomila ale v dobrom to urcite nemysleli vsetky prispevky ktore pisu su hnusne tu fotku som zmazala ale bola tam len jedna a oni pisu uz aj o aute ze tam mam SPZchore to je......

radustek
14. jan 2012

@sisaha lenze ty to tak pises ako keby som ju vystavia pedofilom narocky pre boha vsak si precitak urcite som neni lahkomyselna a bola to len jedna foto

zuzana581
14. jan 2012

@radustek Meno, priezvisko, ŠPZ, veď už každý kto chce si vie zistiť kde bývaš. To ti príde choré, že ťa na to niekto upozorní? A to nie je v dobrom? Keby to nebolo v dobrom, tak sa vykašleme na teba, a daj si tam premňa zamňa aj presnú adresu rovno, nech ťa je lahšie nájsť. To je pre mňa choré, takéto nebezpečné vystavovanie svojho sukromia pred cudzími luďmi.

mircalla
14. jan 2012

@sisaha precitala si si, ako si jej to napisala? akym stylom? v dobrom, ja viem....preco tu vobec riesis jej fotky v tejto teme? co to ma s touto temou spolocne??

ani3012
14. jan 2012

jéj ! tu existuje aj IP 🙂 a funguje ! skúste to niekedy 😉

veve39
14. jan 2012

@mircalla @elina313 baby neblbnite, budem sa cervenat 😵 😵
ja sa do takehoto typu diskusii skutocne nerada aktivne zapajam, lebo sa nerada na fore hadam, ci dohadujem

ale vadi mi, ked sa niekomu ublizuje - aj ked nevedome a v zaujme "dobrej veci"
a tu padlo vela ublizujucich komentov a kvazi analytickych konstrukcii - ktore su podlozene len na chabom, v moznostiach fora povrchnom poznani situacie

zaroven mnoho bab - hlavne tie, ktore maju skusenosti s detmi-zacinajucimi skolakmi urcite vzacne poradilo
a je uz len na zakladatelke, co si z rad zoberie

danka86
14. jan 2012

@zuzana581 keby to bolo v dobrom, tak by ste ju cez IP upozornili a neriesili to tu takto. Vobec to nie je k teme. A koniec koncov je to jej vec, co zverejnila vas??

radustek
14. jan 2012

@zuzana581 vies ako si mi to napisala??ze ako mozem byt taka lahkomyselna pocuvas sa vobec???to ako aj z tymi fotkami toho dievcatka ze ma naruzovane pery a potom si pisala pravy opak ze aka je krasna a ze ty si to tak nemyslela ved si to precitaj tu fotku som zmazala a bud taka laskava aneries uz moje fotky to je moja vec 😉

manamani1
autor
Odpoveď bola odstránená
zuzana581
14. jan 2012

@radustek ja som neriešila tvoje fotky, ale tvoje ironické odpovede babám, ktoré ťa tu v dobrom upozorňovali.
@danka86 a to je pravda. Mrzí ma, že som sa tu zapojila.

manamani1
autor
Odpoveď bola odstránená
radustek
14. jan 2012

@mircalla a ta sisaha mi tam do konca napisala ze aby som to zmazala sama alebo to ona nahlasi adminovi ja som tu fotku zmazala ale oni pisali o fotkach no bola tam len jedna a asi som si to neuvedomila fakt ale za to nemusim byt lahkovazna

macamac
14. jan 2012

@radustek ty by si nenapísala nikomu,že je "zakomplexovaná", ale zato si tu označila niektoré maminy za "trúby", "múdre hlavy", že útočia...
a ty náhodou neútočíš? 😉
píšeš si sama proti sebe 😉

radustek
14. jan 2012

@zuzana581 nebolo to v dobrom

anjelicek26
14. jan 2012

@radustek - neviem, zober si z toho nieco, ludia si tu kradnu navzajom fotky (tu uz takmer denne takyto incident!), pedofil sa tu tiez niekedy objavi - aj ked ho potom bloknu po nejakej perverznej otazke - ale to aj tak znamena, ze tu bol dlhsie, pozoroval, pocuval, a mozno ukladal fotky...

Viem ja nie som nejaky vzor, fotiek tu mam desiatky ak nie stovky, ale fakt sa snazim, aby tam moje deti neboli nahe. spz-ka u nas nikomu nic nepovie, menime auta kazdych par mesiacov. A sme sakra daleko od slovenska. Ale u vas, fakt vidno tvoje priezvisko, dedinu (obec, mesto fakt neviem co to je), kludne si tie fotky moze stiahnut nejaky posahany sused a o par rokov uchmatnut dieta spred skolky.... alebo nejaka psychicky narusena zena si prijde pre krasne babo.

Prosim neurazaj sa kvoli tomu, ma to svoju hlavu a pätu, ja som tu fotku dcerky co si tam mala nevidela, neviem to posudit, ale tu na koniku som niekedy videla male deti v pozach, ze mi zastaval dych 😖

macamac
14. jan 2012

@veronika1610 😀 😀 😀
fakt si ma tromfla 😀 😉
ja mám tiež x zážitkov s mojím roztržitým mužom
ale pokiaľ nejde o život...

mircalla
14. jan 2012

@manamani1 tomuto nerozumiem?? to bolo mne?

radustek
14. jan 2012

@macamac neoznacila som ich za truby len ja tak ciiiitaj dobre???

radustek
14. jan 2012

@mircalla manamani sa musela zmylit to isto nepatrilo tebe

macamac
14. jan 2012

@radustek 😉 ach Bože dobrotivý, dočítavam-tak reagujem postupne 😉
ale je to pravda-ja osobne na MK nikoho neurážam invektívami,ak nesúhlasím,viem napísať aj slušne, bez x výkričníkov a otáznikov 😉

radustek
14. jan 2012

@anjelicek26 ja viem mala som tam fotku ako sa narodila ale vidis ty si to napisala uplne normalne da sa to zobrat ale hned na mna vyhukli ze som lahostajna a tak mna to nenahnevalo tu fotku som zmazala ani som si to neuvedomila

manamani1
autor
14. jan 2012

@mircalla jezis sorry, nie 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mircalla
14. jan 2012

@manamani1 v pohode

manamani1
autor
14. jan 2012

@radustek povedzme ja by som nebola vymazala...a comi tu niekto bude dirigovat? ved ked chce, tak nech nahlasi!

radustek
14. jan 2012

@manamani1 ja som jej napisala ze nech nahlasi ale tiez neviem co ich do toho vravia ze chceli poradit no dobra rada vyzera trosku inak

manamani1
autor
14. jan 2012

@radustek nerieš, sú to podstatné osoby v tvojom živote? ja sa rada stretávam s takýmito ludmi a vtedy si pomyslim: "AKO DOBRE ZE NIE SOM AKO TY" 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

macamac
14. jan 2012

no-dočítala som úspešne 😉
baby-nehádajte sa, všetko bolo povedané, už sa tu prispieva len v duchu "útočnom" 😉
niekto poradil k veci, slušne, niekto má iný názor, niekto sa urazil,ďalší nadával....
áno, aj od toho je fórum,je to verejné
a preto píšme tak,aby sme sa nemuseli hanbiť,ak to raz po nás naše deti prečítajú
tak si už nedvíhajte tlak 🙂