icon

Aký darček na začiatok roka?

zso
30. aug 2018

Ahojte hlavne ucitelky na MK! Aky darcek by vas potesil na zaciatok roka?Je dobré nosit kvety ved potom asi neviete ich kam dat ked je ich tak vela nie?Chcem nieco co by naozaj potesilo nase pani ucitelky.

jajka257
2. sep 2018

@abbey1 ty tvrdis, ze ucitelka to dala prikazom?? Neverim, to by si ziadna nedovolila.....

abbey1
2. sep 2018

@evittam Ja som bývalá učiteľka. Odišla som z jediného dôvodu: veľký ženský kolektív, v ktorom sa závidel i manžel, automatická práčka a priazeň žiakov. Poznám množstvo úžasných pedagógov a ešte viac tých, ktorí by radšej mali vziať lopaty do rúk.
Ja si myslím, že väčšina pedagógov dostáva od žiakov, čo si zaslúžia. Pochvalu, vďaku, darček,...a druhá skupina i ironické poznámky, pohŕdanie,...

kratulka
2. sep 2018

@jajka257 u nas nie...problém..nadávajú ale neodidu.. ka nebudem nadavat sľubujem že 😂

jajka257
2. sep 2018

@dskjhfdlkdjhl 😁😁😁😁😁

abbey1
2. sep 2018

@jajka257 Neveríš? To je síce pekné, ale skús behnut k nám na gympel. ;)
Ja nikoho presviedčať nemusím. Preto má ťa škola povesť akú má a žije len vďaka tomu, že by deti museli dochádzať inam. My sme už tej škole dali zbohom. A lepšie sme urobiť nemohli.

kratulka
2. sep 2018

@abbey1 hej..treba sa dištancovať ako sa hovorí.. spolky certove volky...

jajka257
2. sep 2018

@abbey1 to je kde ten gympel? Pretoze toto je cez ciaru......

zuzanockamt
2. sep 2018

@kratulka Preco nejdes ucit? Chyba vela ucitelov

abbey1
2. sep 2018

@jajka257 Ja viem, tu je veľa veci cez čiaru. Piešťany. ;)

kratulka
2. sep 2018

@zuzanockamt u nas nie...tu kde zijem je dostatok... mala som miesto ..ale dostala prednost rodina hoci v júni mi ešte slubili dat zmluvu a uz na neurčito...a zrazu... a ďalšie som sa nedostala... stále zamietavé odpovede
Len hovorim ze ja som bola spokojna...

jajka257
2. sep 2018

@kratulka tak sup. Podaj prihlasku na VS a mozes ist ucit. Ale nejake zmysluplne zameranie.
A co si vlastne ucila, ked si chodila oddychnuta? J

zuzana76
2. sep 2018

@kenzom no ved ale to je realita, zaplatim si za dovolenku, kam chcem ist dobrovolne oddychnut si s rodinou a nie nieco, kam idem sluzobne, co nesluzi ani na ucely môjho sebavzdelavania, keby som si mala platit kazdy vylet alebo exkurziu, na ktory idem ako dozor, tak to by nebola mala ciastka, ja som mojich rodicov tiez vyzvala, ze kludne mozu ist so mnou ako dozor, nebolo nikoho, ale je pravda, ze to boli vacsi ziaci,a ti nechcu, aby ich tam strayila mamicka ci otecko 😀

jajka257
2. sep 2018

@abbey1 to tam este nenabehla inspekcia?

zuzanockamt
2. sep 2018

@kratulka aku mas aprobaciu? Stale kdesi zhanaju...miest je dost

jajka257
2. sep 2018

@zuzana76 presne, no moji rodicia su uplne chapavi, ti by aj sli, aj ti velki ich tam uz nechcu. 😁

kratulka
2. sep 2018

@jajka257 mňa to hlavne bavilo..VS mám.dost od ruky...
Ja som odborný pedagóg na technické predmety...ver že ked pride možnosť nezavaham...teraz som.doma mam male dieta ale som neunavna... hladam stále... a budem

abbey1
2. sep 2018

@jajka257 To by bolo dlhé rozprávanie. Ja som za svoje dieťa bojovala. My už sme preč, ale info mám stále veľmi dobre. Kola dobrých učiteľov odišla, ďalší už len nariekajú. Pre mňa je to uzavreté. Len som chcela poukázať, že i učitelia sú rôzni. Naša reálna skúsenosť.

kratulka
2. sep 2018

@zuzanockamt aktualne som na materskej a nemozem dochádzať kvoli malým detom... musím ostať v meste... učila som na strojnickej priemyslovke technické kreslenie strojnictvo konštrukterinu

zuzana76
2. sep 2018

@kratulka tak si dopln kvalifikaciu, aj ja som studovala este aj treti aprobacny predmet - CUJ, ak mas VS, DPS, tak staci ak si urobis napr fyziku, chemiu, matiku, alebo co ti je srdcu blizke, kedze mas technicke yameranie a budes mat sirsie pole posobnosti

zuzanockamt
2. sep 2018

@kratulka takze mas DPS iba?

jajka257
2. sep 2018

@kratulka ty si majster odborneho vycviku?

kratulka
2. sep 2018

@zuzana76 vsetko v pláne o rok 😉 teraz porod cakam... snaxim sa ..aby som mala stale širší obzor...DPS mám v pohode..len miesto v mest3 nájsť.. je tu len 6 škôl.. jednu zlucili...
Aktuálne som.v statnej sprave...A poviem vám...zlata skola..aj ked aj tam je dosť. ..a keby som povedala ze aj platovo dovre .. len je ine keď robite nieco co chcete a s láskou a čo ne a este zatrpknute..tie pubertalne deti to citia...
A niektorí ma idu ukamenovat ked poviem ze som bola spokojna..asi je to skôr poslanie ako praca

kratulka
2. sep 2018

@zuzanockamt Aj VS aj iné srandy..neboj ...ženy sak vy ma zjete 🤣🤣🤣🤣

zuzanockamt
2. sep 2018

@kratulka mas velmi okliestene posobenie,kedze nie si klasicka ucitelka s aprobaciou

kratulka
2. sep 2018

@jajka257 nie...odborný výcvik nie 🤣🤣🤣
Samotnú prax nemozem ucit...musím.tiez doplniť..ale na to sme mali majstrov.. hoci viem obsluhovať aj frázy sustruhy zvarat....ale ucit t9 nemozem...

kratulka
2. sep 2018

@zuzanockamt mna mrzelo len to že rodinkarstvo dostalo prednost a slecna ani DPS nemala a ja bola vyššie kvalifikovana...ale asi tak malo byt..nie som človek negativny takze...beriem ako ide...a idem uz aj stade..kus zdriemnut..peknu nedeľu zienky

zuzana76
2. sep 2018

@kratulka a co je zle na statnej sprave, vies, to my si to predstavujeme, ako chodenie s papiermi a kavickovanie 😀 , srandujem

zuzanockamt
2. sep 2018

@zuzana76 podla toho,aka statna sprava 😀 ti v zelenom,co nakupuju stihacky,to veru je radost pracovat 😉

kratulka
2. sep 2018

@zuzana76 😂😂😂😂závisí od oddelenia...máme také kde je to ako píšeš 50%tak...a zvyšok debaty co si oblečiem...a sú také kde ss maka od 100 dvesto...je to na dlhsie..ale ked sa ludia stazuju na papierovu byrokraciu...nemajú sajnu co s tými papiermi pptom.my vyvadzame..to už je buzeracia a terorizmus 😂😂...a horsie ze aj platovo su rozdiely...

jajka257
2. sep 2018

@zuzana76 aj statna sprava je celkom vtipna. Mala som tu cest cca 16 mesiacov ako sekretarka, vtedy u prednostu uradu, teraz to neviem zaradit....