Aký darček na začiatok roka?
Ahojte hlavne ucitelky na MK! Aky darcek by vas potesil na zaciatok roka?Je dobré nosit kvety ved potom asi neviete ich kam dat ked je ich tak vela nie?Chcem nieco co by naozaj potesilo nase pani ucitelky.
@evittam Ja som bývalá učiteľka. Odišla som z jediného dôvodu: veľký ženský kolektív, v ktorom sa závidel i manžel, automatická práčka a priazeň žiakov. Poznám množstvo úžasných pedagógov a ešte viac tých, ktorí by radšej mali vziať lopaty do rúk.
Ja si myslím, že väčšina pedagógov dostáva od žiakov, čo si zaslúžia. Pochvalu, vďaku, darček,...a druhá skupina i ironické poznámky, pohŕdanie,...
@dskjhfdlkdjhl 😁😁😁😁😁
@kratulka Preco nejdes ucit? Chyba vela ucitelov
@zuzanockamt u nas nie...tu kde zijem je dostatok... mala som miesto ..ale dostala prednost rodina hoci v júni mi ešte slubili dat zmluvu a uz na neurčito...a zrazu... a ďalšie som sa nedostala... stále zamietavé odpovede
Len hovorim ze ja som bola spokojna...
@kenzom no ved ale to je realita, zaplatim si za dovolenku, kam chcem ist dobrovolne oddychnut si s rodinou a nie nieco, kam idem sluzobne, co nesluzi ani na ucely môjho sebavzdelavania, keby som si mala platit kazdy vylet alebo exkurziu, na ktory idem ako dozor, tak to by nebola mala ciastka, ja som mojich rodicov tiez vyzvala, ze kludne mozu ist so mnou ako dozor, nebolo nikoho, ale je pravda, ze to boli vacsi ziaci,a ti nechcu, aby ich tam strayila mamicka ci otecko 😀
@kratulka aku mas aprobaciu? Stale kdesi zhanaju...miest je dost
@zuzanockamt aktualne som na materskej a nemozem dochádzať kvoli malým detom... musím ostať v meste... učila som na strojnickej priemyslovke technické kreslenie strojnictvo konštrukterinu
@kratulka takze mas DPS iba?
@zuzana76 vsetko v pláne o rok 😉 teraz porod cakam... snaxim sa ..aby som mala stale širší obzor...DPS mám v pohode..len miesto v mest3 nájsť.. je tu len 6 škôl.. jednu zlucili...
Aktuálne som.v statnej sprave...A poviem vám...zlata skola..aj ked aj tam je dosť. ..a keby som povedala ze aj platovo dovre .. len je ine keď robite nieco co chcete a s láskou a čo ne a este zatrpknute..tie pubertalne deti to citia...
A niektorí ma idu ukamenovat ked poviem ze som bola spokojna..asi je to skôr poslanie ako praca
@zuzanockamt Aj VS aj iné srandy..neboj ...ženy sak vy ma zjete 🤣🤣🤣🤣
@kratulka mas velmi okliestene posobenie,kedze nie si klasicka ucitelka s aprobaciou
@zuzanockamt mna mrzelo len to že rodinkarstvo dostalo prednost a slecna ani DPS nemala a ja bola vyššie kvalifikovana...ale asi tak malo byt..nie som človek negativny takze...beriem ako ide...a idem uz aj stade..kus zdriemnut..peknu nedeľu zienky
@zuzana76 podla toho,aka statna sprava 😀 ti v zelenom,co nakupuju stihacky,to veru je radost pracovat 😉
@zuzana76 😂😂😂😂závisí od oddelenia...máme také kde je to ako píšeš 50%tak...a zvyšok debaty co si oblečiem...a sú také kde ss maka od 100 dvesto...je to na dlhsie..ale ked sa ludia stazuju na papierovu byrokraciu...nemajú sajnu co s tými papiermi pptom.my vyvadzame..to už je buzeracia a terorizmus 😂😂...a horsie ze aj platovo su rozdiely...

@abbey1 ty tvrdis, ze ucitelka to dala prikazom?? Neverim, to by si ziadna nedovolila.....