Vyhrajte pitný režim z e-shopu www.popradske.sk v hodnote 50eur
Vyhrajte pitný režim z e-shopu www.popradske.sk v hodnote 50eur! Napíšte nám do komentára: ako sa snažíte dodržiavať pitný režim, nielen v letných mesiacoch. Ako ho pripravujete svojim ratolestiam, ale aj celej rodine. A nezabudnite pripísať, čo nesmie chýbať vo Vašich šálkach. Jedna šťastná výherkyňa s najzaujímavejším komentárom túto krásnu cenu získa. Veľa šťastia. - JM

U nás cez leto najiac cista voda, obcas cajik, na jesen az do jari cajee s medom, citronom, kazdy den. Momentálne pijeme na imunitu a rakytnik, v praci citronovy. Na travenie matu a ked mam problem zo spankom medovku.
U nás sa pije čistá voda, ráno voda s citrónom. V chlasnejsom období, už čaje, muž si berie ajdp roboty na ohriatie 🙂 drobec začal ešte len teraz púť čajík, ale snáď sa mi podarí ho naučiť aj na čistú vodu ktorú ja pijem neustále 🙂
@marton_popradske ja si vzdy rano prichystam liter vody do dzbanu a odlievam si, do obeda to musim vypit. A takitsto aj poobede. S drobcom vsak mam vacsi problem, ten pit nechce nic ine okrem mliecka.
U nas sa pije hlavne cista voda a ovocny caj...je to o zvyku...pri malo kontrolujem aby kazdu hodinu vypil dostatok tekutin
@marton_popradske Pitný režim dodržiavam, bolo to pre mňa podstatné v tehotenstve a teraz keď kojím tak tiež. Čaje milujem, ovocné a zelené, ale moja topka je čierny čaj s mliekom, ktorý si doprajem počas poobednej siesty kým môj drobček spinká 😀
Pitný režim dodržiavame v lete vodou a studeným čajom (dávam si ho aj do chladničky) a v zime čajíkmi, v ktorom nemôže mne chýbať med 😍 Synček s manželom majú čaj najradšej len taký bez ničoho...❤️
..pijeme každé ráno kávu tá musí byť 😀 a čajík máme veľmi radi hlavne naše deťurence 🙂 denne vypijeme okrem čaju aj veľa veľa čistej vody 🙂 alebo odštavene ovocie z našej zahrady 🙂
Pitný režim u nás sú hlavne ovocné čaje a čistá voda z vodovodu. V lete hlavne čerstvé bylinky ako napríklad mätové lístky, krúžky citróna do čerstvej vody. Ak nám v záhrade dozrie drobné ovocie, varím z neho sirup, napríklad malinový, ríbezľový, černicový, ktorý si v lete riedime s vodou a v zime si prilievame do čierneho čaju.
Čaj sa u nás v lete moc nepije ale v tomto období ho pijem ja s ročnou dcérkou..ona najmä ovocné a ja som zase vysadena na bylinkové.... najradšej a najlepšie si čaj vychutnám z veľkej šálky večer pri nejakom dobrom filme a čo sa týka pitného režimu...cez deň pijem čistú vodu ...nalejem si plný 0,5l pohar a keď ho dopijem znova doplním...no priznam sa že som sa v tomto pohoršila... zabúdam
Ahojte, my mame stále nejakú zásobu čaju, myslím, že sa u nás ani ešte nestalo, že by nebol čaj 🤣 pretože, podľa mňa je to zdravie z božej lekárne.. 😊 Je to niečo z prírody, ako aj voda. Keď sa tieto dve veci spoja - nemôže z toho vzniknúť nič zlé 😉 často sa liečim len čajom, bylinky sú skutočne liek, keď sa s nimi vie správne narábať, ja ich poznám od malička vďaka mojej mame a verím im, oni nenarástli pre to, aby na nich niekto zbohatol, ako na farma priemysle, ale pre jediný účel, liečiť... 😊 V lete u nás idú najmä mätové a podobné,, ochladzujúce,, čaje, najmä čerstvé lístky mäty sú u nás letná,, droga,, 😃 a ovocné pre deti. Počas jesene fičia najmä čierny čaj, nejako ma dobíja energiou na jeseň a tiež šípky. V zime rada experimentujem a kúpim snáď všetky príchute. Najmä škorica - jablko a podobne. Čaj je pre mňa pitný režim, chvíľa pre seba, prvá pomoc pri zdravotných problémoch. Muž má v práci najmä zelený a čierny čaj už roky... Takže výhra by nás veľmi potešila 💗
Každé ráno pohár čistej vody a cez deň čaj s medom,alebo bez a takisto voda..vždy pri Pc má dcéra ale aj ja pohár pripravený👍
Naj častejšie pijeme všetci čistú vodu. Ale máme velmi radi aj bylinkové a ovocné čaje. Bylinky zbieram hneď ako sa objavia na jar, robím veľkú zásobu a niečo rozdám aj do rodiny. Ďalej vyrábam aj sirupi bazový , mäta/medovka, slivka, marhula a tento rok som skusila aj z púpavy a je veru úžasný! Je skvelý aj do čaju miesto medu. Takže u nás sa pije pravidelne a zdravo.
@marton_popradske u nás máme veľmi radi čaje, v lete studené a v zime zase teplé. Pitný režim určite ponúknem aj každej návšteve v podobe nejakej kavičky.
My hlavne vodu a čaj mame radi práve v takomto období... Keď je vonku škaredo a my si spravíme taky dobrý s citrónom a medom.. Taky nás rituál.. Mam to už od detstva a teraz som k tomu priviedla manžela a čoskoro aj babo 😊
v lete je to u nás voda s citrónom a medovkou, v zime hlavne čaje. V lete zaváram tzv. pečený čaj z domáceho ovocia - jablka, ríbezle,... a v zime stačí dať 1 lyžičku do šálky a zaliať horúcou vodou - aj detičky ho milujú a ovocíčko z neho vyjedajú.
My Dodržiavame pitný režim veľmi,,, moja malá pije všetky čaje čo jej urobím na litre 🤣🤣🤣 vypije akýkoľvek ale citrónový asi nie ...toto jej je kyslé 😉 a pre mňa je čaj závislosť..ja nie káva...ja čaj 🤣🤣🤣🤣 tiež akýkoľvek 😉 niekedy nestíham malej ani fľašu plniť
U nas sa zvycajne pije voda alebo mineralka, ale deti sa potesia sem tam aj nejakemu dzusiku alebo malinovke
Dobrý deň. U nás sa pije po celý rok čistá voda z vodovodu, čaje bez cukru. V letnej sezóne občas používame aj domáce sirupy a vodu s bylinkami na osvieženie. Hlavne v mojej šálke nikdy nesmie chýbať aspoň 2x za deň dobrá káva 😊 Dcérku učíme, že je pre ňu najlepšia čistá voda. V chladnejšom období a hlavne na výlety jej robíme čajík do termosky. Minulý týždeň nám svokra doniesla domáci ciklovo-malinový sirup, ten jej šmakuje, pretože nie je moc sladký.
@marton_popradske pitny rezim dodrzujeme v lete domacim sirupom a v zime cajikmi. no a samozrejme kava pre radost a na chut nesmie chybat.
@marton_popradske U mňa bol parný režim katastrofa tak sa mi oň staral mobil ktorí mi pripomínal aby som sa napila, no teraz keď som na materskej ranná rutina je dobrá voňavá kavička, inak na stole mám cely deň pohár vody ale inak nepohrfnem ani čajom nech je akékoľvek ročne obdobie a s tým netroskarim rovno si ho robím do pollytroveho pohára 😃. Synčekovi ráno robievam čajík ale moc ho nevypije viac mu stále chuti materské mliečko ale on si dodržiava pytny režim sám tým že si pýta papať, no a priateľovi zasa do prace vždy ráno nabalim fľašu s vodou a kontrolujem či ma ešte čaj keďže je takéto počasie tak viem že mu dobre padne. 🙂
@marton_popradske V lete pijeme hlavne veľa vody, do ktorej si pridávame rôzne druhy ovocia a byliniek, taktiež máme radi ovocné čaje, ktoré pijeme studené.
V zime pijeme aj čistú vodu, vitamíny dopĺňame odstavenym ovocim a hlavne pijeme veľa cajikov, ovocné aj bylinkové...ovocné caje striedame, z byliniek mame obľúbenu matu, medovku a super je tiez bazovy a sipkovy caj s medom.
Kazdy den zaciname cajikom - cely rok nesmie chybat v nasich salkach 😊 Pocas dna pijeme najmä vodu - cistu, s citronom, mätou alebo domacim sirupom a tiez caj (hlavne, ked je vonku chladnejsie pocasie)😊
my sa odmalicka snazime detickam davat cistu vodicku pripadne nesladeny caj. teraz na jesen/zimu varime kazdy den cajik a ten popijame cely den. V praci mam v dzbane stale cistu vodu a doplnam tak tekutiny pocas celeho dna 🙂
@marton_popradske jednoducho. Mam stiahnutu kaloricku kalkulačku, kedze chcem po pôrode schudnut a tam mi to ukazuje, koľko musím vypit🙂 čiže pijem veľa vody a aj vašich bylinkových a ovocných cajov🙂
@marton_popradske Ráno mi zvoní budík o 6:00 -utekám si kuchyne postaviť vodu na ranný čaj pre celu rodinku -buď šípkový,roiboss pripadne iný bylinkový. Pripravím tiež dcérke slabý neochutený čaj aj do školy taký má najradšej a po cely deň pijeme potom pijeme čistú vodu. Poobede si dávame zelený čaj a večer pred spaním medovkový na zrelaxovanie 🙂
Ahoj ... naša rodinka je taká čajíková, že deti už samé pripravujú rôzne čajové špeciality. Vedia, že tam nesiem chýbať správna dávka medu, ovocia a korenia. Takže pripravia ovocný alebo čierny čajík do džbánu nakrájajú ovocie ... najčastejšie pomaranč, grep, jabĺčko, hrušku. Starší Filipko krája a menšia Naty hádže do džbánu. Odšťavia citrón, nalejú medík a pridajú škoricu, ktorá úžaasne vonia. Takéto čaje robíme aj v lete s ľadom.
Dobry den u nas sa vari caj kazdy den hlavne v zime...ale aj cez leto na ranajky na veceru...popritom pijeme sirupy alebo neochutene mineralky...dcerka vypije hlavne vela za den...niekedy sa nestiham cudovat kam to do nej ide...a najlepsie "mamina uvar mi cajik ako robi druha babka a mami urob mi siruo ako robi babka co ma Jackiho...(psa)🙃🙃🙃takze pitny rezim je u nas na dennom poriadku...🙃

Pitný režim vodou hlavne, v poslednom sychravejšom období opäť nabieham na čajíky a veľmi mi zachutili popradské wellness rakytníkovy so šípkou a zázvorom a jedničkou je momentálne wellness Matcha. Nemajú ho v každom obchode,iba v jednom reťazci som ho našla, a dúfalav ďalšie miesto,no ale museka som sa tam vrátiť 😂 Predtým som však obehala kvôli Matchi všetky, kde som ho ja vlastne objavila😂 🤩💚 Páčia sa mi krásne moderné obaly týchto čajov, lebo aj obal predáva 😉