icon

Hľadáme Testerov

marton_popradske
Moderátor
25. nov 2019

Krásny večer všetkým. Mistral pre Vás milé mamičky pripravil fantastické kombinácie a zároveň dokonalé spojenie chutí a vôní. A to konkrétne s jedinečnými bylinno ovocnými čajmi Mistral. Hľadáme troch Testerov. Napíšte nám prečo by ste to mali byť práve vy. Následne na to traja vybratí obdržia do schránok aj krátky dotazník. Zajtra ich vyhlásime. Krásny zvyšok pondelka ešte.

Hľadáme Testerov
nikusiak9
25. nov 2019

pretoze moj manzel byva casto chory a jemu by pomohli

michaela339
25. nov 2019

Pretože Mistrál čaj je pre mňa balzam na dušu aj telo ♥️🍵♥️

cupakabricka
25. nov 2019

Dobrý večer ;) máme radí vaše cajiky... Izabelka rada ovocné a ja všelijaké.. chutili mi všetky čo som zatiaľ mala ;) cajiky by sa zišli na tieto chladné dni a urologicky pijem preventívne celý rok ;) ale zase to moc hádam s ním neprehanam 😃😄😆😅😅😂
Ďakujem za možnosť zúčastniť sa ;) a prajem vám pekný večer ;)

macko35
25. nov 2019

prečo by som to mala byť ja?lebo už roky sa chystám naučiť piť čaj nilen mňa,ale aj moje 4deti,preto by sme radi prijali túto ponuku

alexis617
25. nov 2019

@marton_popradske milujem vôňu ,farbu a chuť čaju a sním spojený aj pokoj a chvýľu ukradnutú len pre mňa bez manžela a detí som len ja a pôžitok s každým dúškom čaju

ella2211
25. nov 2019

Naša rodinka by sa veľmi potešila testovaním čajov Mistral. Bylinkové ale aj ovocné čaje sú u nás v chladnom období na prvom mieste. Deti sú choré s prieduskami veľmi často a ja urologicky čajík pijem preventívne celý rok. Bolo by nam cťou testovať tak skvelú značku ako čaje Mistral

magdalena459
25. nov 2019

U nás sa čaj pije na litre😊 všetci máme radi čaje,či už bylinkové, ovocné alebo iné,a teraz hlavne tepleeee....🍵

roxy2
25. nov 2019

Veľmi rada by som testovala čaje Mistral. My máme radi ovocné chute, tie bylinkové využívame skôr pri zdravotných problémoch. Šálka horúceho čaju v týchto chladných dňoch príjemne zahreje 🙂

dadus_ka
25. nov 2019

@marton_popradske pretože pijem čaje celý rok a milujem skúšať rôzne, ci uz sackove alebo sypané, susene byliny priamo z lesa. Od vás som este žiadne nemala tak rada vyskusam 🙂 hlavne mam pocas chladných mesiacov znizenu imunitu takze by boli nie len na chuť ale aj na zdravie 🤗😋

barbiers
25. nov 2019

Pitie čaju je u nás chvíľka pre seba..... Denne vypijeme aspoň 5 litrov čaju, varíme často..... Zakaždým inú príchuť.... Väčšinou vyberáme my s mužom, no deti tiež nie sú mimo diania.....

hanney
25. nov 2019

Pretože u nás sú Mistral čaje top!!!

adkabudzelova
25. nov 2019

@marton_popradske WAU,rada by som testovala tieto nové čajíky. Čajíky Mistral má celá naša rodinka rada❤️Sú úžasne no proste TOP! Večere keď už bábätko spinka vždy veľmi rada trávim pri dobrom čajíku,pod hrejivou dekou a s knihou v ruke. Výhra by nás určite potešila.

lenadka
25. nov 2019

@marton_popradske páčia sa mi tieto čaje a ešte nemám všetky odskúšané. Ako sa ochladí pijeme iba čaje 🍵

keksicek
25. nov 2019

Mám rada čaj, či už v lete alebo v zime. Nepotrebujem dochucovat, nech vynikne ich chuť. Tento rok som na čaj naučila aj mladšiu dcéru (19 mesiacov) a som veľmi rada😊. Starsia pije čaj dávno. Takže u nás sme čajíkovy všetci, dokonca aj tato, ale to musí byť vonku ozaj zima 😀

smolki
25. nov 2019

@marton_popradske lebo čaje milujem a pijem ich pravidelne cely rok, v lete studené bez pridania medu alebo citronu a v jeseni a zime ešte horúce s medom a citronom 🙂

kika691
25. nov 2019

Ceje sú v tomto období top....tak rada a rodinkou skúsim

vonava007
25. nov 2019

Čaje Mistral mi predstavil pred 11 rokmi môj manžel. Sme im verní. Určite by im potesil v mikulášskom balíčku.

dominika198
25. nov 2019

@marton_popradske Lebo u nas sa pije čaj 365/366 dni v roku, čo o kave nemôžem povedať. Ja a môj manžel = čajičkar telom a dušou, na raňajky jedine čaj. Testovanie tychto čajov by ma velmi potešilo, lebo mam momentalne male zasoby čajov 😀

vatiky
25. nov 2019

Ahojte, my proste milujeme čaje a večery s čajom a dobrou knihou sú za nezaplatenie. Dnes sme strávili večer s dcérou. Milujem tieto chvíle. Len my dve a dobrý čajík.

maxdusan
25. nov 2019

@marton_popradske Pijem čaje či je leto alebo zima . Proste to musí byť každé ráno a potom aj v priebehu dňa. Aj deti zbožňujú čaje a v zime s medom 🙂 Kupujeme rôzne čaje aj vaše som niektoré odskúšala a sú výborné 🙂

mimca77
25. nov 2019

Lebo som z Kosic a kto moze byt lepsi na testovanie cajov ako kosicka caja? :D

skerinko
25. nov 2019

@marton_popradske Krásny večer prajem. Prečo práve ja by som sa mala stať testerom? Keď mám pravdu povedať ja nie som moc čajový tip ale čo sa mojich detí a hlavne muža týka, tak oni pijú čaje na litre. Muž si ani nevie predstaviť jeden jediný deň bez čaju a to nie len v zime ale i v lete, vtedy obľubuje hlavne bylinkové čajíky. Takže nie ja ale môj muž by bol veľmi vhodným testerom vašich čajíkov (moc by som mu to dopriala, keďže nikdy nič netestoval bola by to pre neho veľká pocta)😉

danusskaaa
25. nov 2019

Lebo čaj milujem a mistral je u mňa top 👍 dnešný nákup...

obcanka123
25. nov 2019

Dobrý večer. Ja by som chcela byť testerkou čajov preto,že ja milujem čaje a najmä bylinkové čaje. Čaj pijem celý rok vrátane leta. V lete mám radšej ovocné čaje, v chladnejšom období najmä bylinkové. A veľmi mám rada Vašu značku čajov. Máte fakt dobre ovocné čaje a chcela by som vedieť,aké sú aj tieto bylinkovo ovocne.🙂

sima1236
25. nov 2019

@marton_popradske Dobry vecer, vyzera dobre, radi by sme vyskusali nieco kvalitnejsie...

marlenka222
25. nov 2019

Prečo my? Ja teda nie, ja čaj nepijem, iba ho varím našim deťom, ktoré idú na hektolitre. (Asi zrejme po tatovi) prieduškový sme mali, ale inej znacky, urologický ani na nachladnutie tiež nie. Mojím deťom v tomto období ako priamo navarené 🙂 osladené medíkom... Už len vypiť.

cadulka2908
25. nov 2019

Caj si zalievam hned rano...pocas dna...aj vecer...a vzdy iny...

zuzikzuzulik
25. nov 2019

Možno by som sa konečne naučila piť bylinkové čaje 😅 ak zachutia, čo verím po prečítaní komentárov, že určite áno 😝

lilimetka
25. nov 2019

@marton_popradske Milujem caje! Kazde rano zacinam poharom cierneho caju s cukrom/medom a citronom. Naucil ma to moj manzel a tak som aj kavu posunula na neskor. Dlhe roky som verna prave cajom Mistral a rada skusam nove prichute. Tomuto testovaniu by som sa urcite potesila, kedze sa nam zozimnieva a co zahreje viac ako salka chutneho tepleho caju 😉