icon

Hľadáme Testerov

marton_popradske
Moderátor
25. nov 2019

Krásny večer všetkým. Mistral pre Vás milé mamičky pripravil fantastické kombinácie a zároveň dokonalé spojenie chutí a vôní. A to konkrétne s jedinečnými bylinno ovocnými čajmi Mistral. Hľadáme troch Testerov. Napíšte nám prečo by ste to mali byť práve vy. Následne na to traja vybratí obdržia do schránok aj krátky dotazník. Zajtra ich vyhlásime. Krásny zvyšok pondelka ešte.

Hľadáme Testerov
iinuska
25. nov 2019

Milujem čaje. Pijem ich celý rok 🍵

adakarin
25. nov 2019

@marton_popradske zboznujem caje ci uz so suseneho ovocia alebo byliniek bolo by pre mna ctou ich testovat,rano zacinam zelenym dopoludnia ovocny po obede egyptska mäta a vecer sypana medovka

danys1
25. nov 2019

...jednoducho povedané, sme čajová rodina 🙂

weba
25. nov 2019

@marton_popradske Pretože si každý deň vychutnávame čaje a velmi rada otestujem Mistral. Potešíme sa každej novej chuti a vôní.

herodias
25. nov 2019

Presne tieto čaje aktuálne testujeme aj sama. Nachladnutá, lapnuté priedušky a mechúr.. keďže v treťom trimestri nemôžem absolútne žiadne lieky, ostáva to na čajoch 🤷🏼‍♀️😊

chicky09
25. nov 2019

Dobrý večer nakoľko jesenné obdobie sa v našej rodine spája s cajmi a ficime na nich určite by sme radi boli Vašimi testermi.. Manželovi každý deň miesam ráno nejaké bylinné cajiky zo sušených rastlín, poobede keď príde z prace si obaja vychutnávame znova ďalšiu šálku už iného druhu čaju.. Miešame si bylinkovo-ovocne čaje.. Každý deň sa to snažíme obmieňať a určite by sme znova radi vyskúšali niečo nové 😊.. Ja sa od obeda necítim práve najlepšie manžel tiež prišiel z prace s kašľom takže dnešný večer už je v duchu ozdravovacich čajov aby sme sa čím skôr z toho dostali takže nejaký čajík proti nachladnutiu by bol úplne top😉

igiana
25. nov 2019

Ahoj 😊. Mame doma plnu skrinku roznych cajikov, ktore si spolocne s manzelom a styrmi detmi vychutnavame, cajiky sa u nas varia na litre hlavne na jesen a v zime a rozvoniava od nich cely dom 😊. Takze sme velmi zvedavi na nove cajiky Mistral!!!

domculik
25. nov 2019

@marton_popradske Chcem testovať, pretože s čajmi rada experimentujem, sama si suším prísady a potom miešam, voniam, vychutnávam 😊.Nové zaujímavé kombinácie, to je moje ! 🍒🐞🌹🐾😉

miroslava21
25. nov 2019

Rada by som sa zapojila do testovania cajov. Cela rodina si radi pochutname na dobrom caji, hlavne teraz na jesenne a zimne obdobie. Caje Mistral milujeme a tu je dokaz 😂 rychlo sa mina z tejto zazracnej krabicky 😉

lenny307
25. nov 2019

@marton_popradske
Vacsina kupovanych cajov nestoji za nic, namiesto byliniek akoby tam bolo seno a umele aromy namiesto ovocia. Radsej si namiesam vlastny podla svojej chuti.
Ak je Mistral taky dobry, ako ho tu v komentaroch ospevuju, rada by som ho vyskusala.

dopolbokaodrata
25. nov 2019

Keďže komentárov o tom ako milujeme čajíky je tu dosť, tak môj argument je obľúbené a univerzálne "lebo medveď" 🐻 a teda preto že som aspoň úprimná a nepreháňam 😉

dian32
25. nov 2019

Dobrý večer, milujem čaj, momentálne denne aj 5 čajov vypijem. Zbožňujem všetky bylinkove, domáci šípkovy, zazvor a citron aj ovocné. 🍵☕😉 čajíky by ma veľmi potešili a veľmi rada vyskúšam niečo nové. ✔

marianna775511
25. nov 2019

Preco by som to mala byt ja? Pretoze u mna sa rok deli nie na 4 rocne obdobia, ale na 2 obdobia. Obdobie pitia vody a obdobie pitia caju. A teraz, ked je uz vonku chladnejsie mam zrovna obdobie pitia caju.

iva_na
25. nov 2019

Ja tieto čaje 🍵proste zbožňujem doma ich mam asi v každej poličke Mistral čaj proste u nas doma topka 💯

zuzik307
25. nov 2019

ja teda nie som veľký milovník čajov, pijem ich iba keď som chorá...momentálne u nás ide na litre prieduškový čaj, so spolukašľajúcou dcérkou by sme ho radi vyskúšali🍀

monikas03
25. nov 2019

@marton_popradske Deň bez dobrého čaju si už ani neviem predstaviť....Svoj deň začínom hrnčekom ovocného či čierneho čaju a večer pred spaním pijem čaje bylinkové. Šálka dobrého čaju ma dokáže naštartovať do ďalšieho dňa no zároveň mi poskytuje aj čas na oddych a trošku relaxu 🙂

3009
25. nov 2019

@marton_popradske s čajíkom začínam každé ráno, bez raňajšieho čaju nikam nejdem. Rada otestuje aj váš čajík.

1mirka1
25. nov 2019

Lebo pre mňa a moju rodinku je čaj pôžitok, relax a aj liek zároveň v každom ročnom období hlavne v zimnom❤❤❤

zdenin
25. nov 2019

Rada skušam nove čajiky mistral je dobra značka tak by som rada testovala

leeshka
25. nov 2019

Lebo som pocula o tychto cajoch len same dobre veci, tak by som ich rada odskusala, ci je to pravda;)

jankaajanko
25. nov 2019

Juuuj🤩🤩🤩🤩🤩 potesilo by ma to unas caje bezia a hlavne cez zimu a hlavne popradske mnam mnam mnaaaam😋😋😋😋😋😘😘

sunny02
25. nov 2019

@marton_popradske Prečo práve ja? Pretože ja a čaj patríme k sebe! 😉

matulka82
25. nov 2019

@marton_popradske ja-my ;) lebo milujeme caje - po cely rok - a u nas teda nema caj kedy preexpirovat 😆 a bolo by fajn vyskusat Váš a porovnat 🙂” s Mistralom -každym dňom - po novom s úsmevom “ 🙃

natalkasimonka
25. nov 2019

od dnes sme zacali ,,cajickovat,, s detmi a radi vyskusame nove chute

danielkka
25. nov 2019

Urcite my, pretoze muz je ten najkririckejsi clovek akeho poznam, perfektne vari, dokaze v jedle a piti identifikovat kazdu prisadu, pri hodnoteni je neuprosny 😀 a deti su po nom 😀

mentoska77
25. nov 2019

Rada skušam nove veci a este som nic netestovala.Bola by to pre mna nova skusenost a navyse prijemna som urcite vhodny kandidat 🙂

lienkaam16
25. nov 2019

Tak ten urologický by som teda chcela vyskúšať, nakoľko som si prešla zápalom obličiek a tak prelečenie ešte bude treba.
Sakozrejme ďalšie dva druhy sú tiež u nás plne využiteľné, keďže manžel je čajíkový 🙂
Tak držme si ✊

susannz
25. nov 2019

čajom môj deň začína aj končí, čajom si spríjemňujeme posedenie s mužom..aj s priateľmi.. a v toto období sa nám hodí fakt každý druh čaju 🙂

kikuska555
25. nov 2019

Dovodov preco by sa naslo vela, ale ten hlavny je moj drahy! Je to velmi zvlastne ale u nas ma naucil moj muz na caje 🙈😂 viete, muz vas pozve na rande: ja zena si dam vino a on caj 🤷😂. Ide a chlapmi von, oni pivo on caj. Takze u nas sa caje piju vela a celorocne. Vzdy skusame nove novinky. A kebyze mu poviem ze ma testovat NOVE caje 😂 tak snad odpadne ten moj vojak od stastia. Jemu tak maaalo staci k stastiu. ❤️🙏

petrabiela1987
25. nov 2019

Ako sa ochladi,pijeme doma caje,vacsinou bylinkove ale dcera oblubuje aj ovocne.Radi skusame nove chute 😊 Manzel je momentalne nachladnuty,tak jemu by sa hodil.Ja zas citim mechur trocha,asi som prechladla.Takze mne by sa tiez hodil.Ale uvidime 😊👍