SÚŤAŽ: Chcete vyhrať čajíky a °cool tričká?
Napíšte, akú príchuť čaju majú vaše deti najradšej a buďte medzi prvými 15! Teším sa na vaše chute v komentároch 🙂
Len upozorním, že uprednostnení budú tí, ktorí v našich súťažiach ešte nevyhrali. Aby to bolo fér! 😉
Súťaž ukončená!
Teším sa, že vašim ratolestiam °COOLTEA čajíky chutia. Prosím, pošlite mi do IP-čky kontaktné údaje a ja vám na oplátku pošlem čajíky vo všetkých príchutiach a °cool tričká! 🙂
@janinah @anicka86 @majakuca @evaevelinaa @janettan @zuzkaleng @martinka55 @m1m2m3 @bibyke @mikaela87 @sofia712 @hopacupa @anelehka @cetera @brnka
Nase nepiju cajik, ale je na case vyskusat, takze je to jedno aka prichut bude 🙂
citrón 🙂
najlepsi je cevrveny pomaranc, 😵 😵 😵
My milujeme "MALINU" 🙂
červený pomaranč a citron,len škoda že zasa neskoro nie každý môže byť stále na PC 🙂
este sme neskusali, takze radi by sme vyskusali hocijaku prichut 🙂
Baza 🙂
my lubime ciernu ribezlu 🙂
Ked jd dcerka smadna vypije hoci jaku prichut
My mame bazovo jahodkove obdobie..u babky v zahrade oberieme vzdy rano jahody,bazovu limonadu mame v chladnicke a na obed,ked to prejde chutou jahou,tak mame 2 v 1..sice to nie je original,ale to su nase chute leta 🙂
baza🙂
citron
zmes ovocia😉
Jahoda, lesná.zmes 🙂
jahoda
ahojte mi mame radi banan a visnu ale aj cierny caj s domacim bazovim sirupcekom +platok citrona 🙂 🙂 🙂 🙂 vela stastia baby
o 17:34 sa vačšina mamičiek venuje svojím deťom , buď sme ešte vonku alebo sa kúpeme alebo pripravujeme večeru pre naše deti takže odmeňovanie takomto čase štýlom prvých 15 je naozaj trošku nefér 😕
ale tak neva 😎 aj tak moje deti majú najradšej vodu a kolu samozrejme že malinovku bez kofeííínu 😀
červený pomaranč, citrón, baza 🙂
jablko
Citron a baza 🙂
jablko skorica
u nás je najobľúbenejší jahôdkový, nakoľko môj synček je jahôdkový papkáč. tento čajík je jediný, ktorý mi chce piť, inak je u nás problém s pitím, ani čistú vodičku moc nechce, ale ako sa zdá, vaše čajíky vyriešili náš pproblém s pitným režimom.
pre syna je najlepší citrón, veľmi ho má rád
U nas prevladaju ovocne caje,,,ale siahame aj po lipovom rucne zbieranom 🙂
Mata a citron
Baza citron
jahoda
U nás červený pomaranč a citrón 🙂
lesna zmes a dokonca fenikel, maly ma 2 roky a chuti mu 🙂

lesná zmes, jahoda a veľmi radi by sme skúsili bazu 😉