OPÄŤ ŠTARTUJEME! + SÚŤAŽ
Dobré ránko, dámy! Dnes opäť štartujeme Dni s dm a ja sa na ne veľmi teším! 😇
Ako ste našatartovali vy dnešné ráno? 🚀 Ja som začala poriadnou dávkou kávy a krémom na tvár, pretože najmä v zime nevystrčím nos z dverí bez toho, aby som mala nakrémovanú tvár!
Napíšte mi, ako ste sa vy dnes naštartovali, aby ste zvládli celý týždeň, ktorý nás čaká. 😊 5 z vás odmeníme dm balíčkom, ktorý poteší nie len vás ale aj celú rodinku! Žrebujeme už dnes večer!💃

Rano som zacala ako obvykle budickom menom Robko (20mesiacov). Usmaili sme sa na seba a dali si pusu :-* 🙂

Rano som otvorila oci a pozriem ,vonku este velka tma. Hovorim si,ze urcite je len 3.30. Zavriem oci a zrazu mi zvoni budik?!?!???? Nieeee,tak rychlo kavicka,magnezko a sup hodit na seba omietku 🙂 Rano nezacnem bez magnezia. To nikdy nezabudnem 🙂
! SÚŤAŽ UKONČENÁ!
@lienka175 @carmen238 @dufajka2017 @manyus @tutio gratulujem - vy vyhrávate dm balíček ! Verim, že vás poteší a aj vďaka nemu bude štart do nového dňa krajší 🙂 Prosím napíšte mi do správy adresu, na ktorú vám mám poslať balíčky! 🙂
Zvyšné dámy, vy nebuďte sklamané..tento týždeň bude ešte dostatok možností pre výhru!
*Distribučná poznámka 😃: Ak vám to nebude vadiť, všetky výherné balíčky budem posielať behom budúceho týždňa, pretože poslať každý deň iné výhry by bolo z časového hľadiska nemožné! Ďakujem za pochopenie. 🙂
Ešte raz gratulujem tým čo vyhrali a teším sa na pokračovanie
Ráno sme dlho spali keďže je dcérka chorá dobiehanie spánok, ktorý je v noci prerušovaný odsávaním 🤦a potom šálkou teplej kavičky☕☕
Moje rano zacalo nezvycajne, moj syn Majko (2,5r) spal po dlhej dobe dlhsie ako ja. Ale komu by sa chcelo vstavat skor. Tak som len potichu cakala kym vstane a uzivala si este chvilu v posteli. Akonahle vstal zacal den a vsetky starosti ci radosti 🙂. Takze necakana choroba nas prekvapila cez vikend a mamina (ja) som musela zdvihnut telefon a porusit operaciu aj vysetrenia. Takze tento tyzden sme zacali vitaminmi uz od rana aby sme boli coskoro fit 🙂.
Moj den odstartovali nase deti ❤.ked som otvorila oci a pozrela sa vedla seba do postielky,nasa 8-mesacna dcera sa 1x postavila v postielke. Potom sa k nej pridal aj jej brasko,ktory musi samozrejme vsetko opakovat co ona 😀...a hned bol den krajsi,deti su uzasny dar! Samozrejme ranajky a teply cajik nesmel chybat na rozbeh dna 😉
@sisa_dm asi tak nejak.🙂
u nas sa startovalo dost tazko..az natolko,ze som si vybavila dovolenku a cele doobedie lezala s dcerkou v posteli,pomaly sa pozviechala, dala si kavu a az vlastne o 12tej zacal ns dnesny den 👨👩👧😁
Mňa o pol šiestej naštartoval syn 😂 a ranná prechádzka s ním do škôlky...bola som rada, že som si umyla zuby, spravila mu raňajky a obliekli sme sa...popravde...čerstvý vzduch je čerstvý vzduch...a hlavne teraz v zime 👌😝
Okrem bežných procedúr si dám aj niečo zdravé z Dmky, tak drogériu volajú aj deti.
Ráno začalo dnes veľmi skoro, drobec sa rozhodol už 5.40 byť hore ☺️ ale pohľad na jeho sladkú tváričku je všetko, čo ráno potrebujem ☺️👍
Naše ranné vstávanie začalo o 3.30 plačom z bolesti zúbkov. Veľmi sme nenaspali túto noc. :( Aaaach. Káva rano za studena... Manžel v práci, 1 dieťa choré a 2. zúbky. Kazdopadne- od rana u nás padal sneh, radosť sme mali všetci. Aj choré dieta, aj dieťa s bolesťou zúbkov a aj ja 🙂 lebo obaja na 2 minúty pozerali a ja som mohla chlipnut tu studenú kávu...celý deň bol bojový no a večer pokračujeme
Mna pravidlene rabo nastartuje zvuk malej "ccccc ccccc ccccc" a ide sa cikat 😂
Asi uz skoncila sutaz, ale aj takpre 🙂 ...
Moje rano bolo take ze ma zobudila dcerka vedla mna v postely, a dalej se pokracovali ranajkami, a nakoniec sme isli k pani doktorke pretoze dcerka je chora :( ..tak ze asi taky zaciatok tyzdna
Syn ku nam v noci presiel do postele a rano ma ocikal 😖, prebudenie teda mokreeee!
@sisa_dm velmi sa mi paci, je super. Ked tam najdu maly sprchovy gel tak hned vecer ked su vo vani tak sa umyvaju novym, vcera tam bol Balzam na pery tak mala oblizuje o dusu co jej tak chuti😂A dnes rano tam bol krem na tvar, tak pochopitelne sme boli vsetci nakremovani😜. Skutocne je to perfektny start do dna.
U nás ráno budík. Rýchlo zobudiť staršie do školy a mladšie do škôlky, vycikat, umyť tvar a zúbky, obliecť sa, niečo malé prejesť a šupitooo rýchlo do autá a takto každý deň 😊👨👩👦👦
Dnes som štartovala deň tak ako každý.. Zobudilo ma mrmlanie synčeka v postieľke, chvíľu na to úsmev mojej dcérky a už sa išlo na každodenný kolobeh / dojčenie, prebalovanie, raňajky.....
Usmev a postiskanie od mojho drobceka je ten najlepsi zivotabudic, snad mu to este dlho vydrzi🙂
@sisa_dm Ahoj 🙂.Ràno som zaspala na poradnu, a tak som som sa 120kou obliekala,umyvala,varila caj,chystala ranajky,desiatu a utekala z domu.Manzel ma viezol.V aute som si robila vlasy,vo vytahu v zdravotnickom centre sa malovala a pekne upravena zadychana som stihla poradnu.Po poradni som si lahla na 5min,potom vstala a znovu zacala svoj den s pokojom,kavickou,toastikmi a usmevom malej dcerky a mojej maminy 🙂
Blahozelam vyherkyniam ! ;) Ja sa budem snazit aj nabuduce, snad to raz aj mne vyjde ! 🙂

Ako som naštartovala deň?ledva som sa vyplazila z postele a davaj.zmyt,obliect,desiata,nakrmit zajace..lietala som ak raketa z Odesy 😀😀...zobudit deti,mega rychlostou, obliect a palili sme do skolky a skoly..ani nechcite vediet co ma cakalo v práci..
Zastavila som sa 15.35.a takto plynú dni kazdy deň....koniec hlasenia 😀😀😀