icon

OPÄŤ ŠTARTUJEME! + SÚŤAŽ

sisa_dm
Moderátor
10. dec 2018

Dobré ránko, dámy! Dnes opäť štartujeme Dni s dm a ja sa na ne veľmi teším! 😇

Ako ste našatartovali vy dnešné ráno? 🚀 Ja som začala poriadnou dávkou kávy a krémom na tvár, pretože najmä v zime nevystrčím nos z dverí bez toho, aby som mala nakrémovanú tvár!
Napíšte mi, ako ste sa vy dnes naštartovali, aby ste zvládli celý týždeň, ktorý nás čaká. 😊 5 z vás odmeníme dm balíčkom, ktorý poteší nie len vás ale aj celú rodinku! Žrebujeme už dnes večer!💃

OPÄŤ ŠTARTUJEME! + SÚŤAŽ
sisa_dm
autorModerátor
10. dec 2018

@zlaticko118 ale hovorí sa, že zlý začiatok-dobrý koniec, no nie? 🙂 Ja v takéto dni vždy hľadám pozitíva a preto by som sa napríklad tešila z toho, že tatino príde pred Vianocami a bude to ako vianočný darček a omnoho viac sa budete tešiť 🙂. Stromček verím, že stihnete kúpiť, veď ešte je veľa času :P

arwent
10. dec 2018

@sisa_dm zaciatok rana som zacala s dcekou a syncekom zapli svetielka na stromceku, potom kavicka a ranajky. Dame kremik na tvaricky a ideme von

danculienka1
10. dec 2018

Bez ohľadu na to ci mam nastavený budík, alebo nie, presne o 6:30 ma zobudí môj najdrahší osemmesačny anjelik Viktorka. Doširoka sa začne usmievať a poviem Vam, ze nech by som bola akokoľvek mrzutá a mala zlu náladu, jej radosť z nového rana nakazí každého 🙂 Dokonca aj našu starsiu dcéru Natalku, ktorá nerada vstáva, ale od kedy ma maličkú sestričku, tesi sa na rano aj ona 🙂 A energiu na cele dopoludnie mi vedia dodať raňajky, ktoré zbožňuje cela naša rodinka. Ovsené pudingy ( celozrnné vlocky+banán+med+organické kakao+škorica/všetko dobre rozmixovať a posypať lubovolnym ovocím - za pár minút mnamka nevídaná 👌 ).

mogaa
10. dec 2018

No dnešné ráno som začínala trochu netradične - piekla som vianočné koláčiky🙂Teraz si vychutnávam dobrú kávu a raňajky🙂

evkahubo
10. dec 2018

Ako každý pondelok, vlastne aj každý iný deň, som rada, že sme z domu odišli v plnom počte a v plnej paráde 😁 akurát pyzamko do škôlky ostalo doma 🤦‍♀️

miskaa289
10. dec 2018

Hned rano kava musi byt 😊 A potom dceru zaniest do skolky a doma kontrola kolko toho este jezisko musi dokupit spisat si zoznam co chýba.
Stredu to isty velky nakup v Dm 🙂 kupony treba vyuzit a zaobstarat este chybajuce darceky. Pekny den prajem ☺

sisa_dm
autorModerátor
10. dec 2018

@cupakabricka jéj tak to som rada, dúfam, že sa ti tento týždeň so mnou bude páčiť 🙂

siska20
10. dec 2018

Espresso s mojim obľúbeným mlieckom a čakanie kedy sa zobudi drobec 😍

barbora_t
10. dec 2018

Mna dnes rano nastartoval cajik s citronom a medom, vzhadom na to ze cely vikend som stravila v praci dnes oddychujem, nacerpavam energiu a idem piect medovnicky 🙂 tesim sa na tyzden s tebou a prajem pekny dnik 🙂

sisa_dm
autorModerátor
10. dec 2018

@adinka77 menili sa odchody vlakov? To som veru nepostrehla ani ja, dobre vedieť 🙂 Tak aspoň dcérka mala luxusný odvoz do školy 🙂

malinkaaninka
10. dec 2018

dnes ráno?fantazia.dieťa,čo odmieta vstať, von tma tak hladanie reflexnej pásky,rýchla debata o schovanom dialkovom od tv, a gro rána .. jemu kakao, mne káva.ako sa vraví... káva,lebo deň nemôže začať vraždou..

jaya47
10. dec 2018

Zhodou okolnosti ovsenou kasou robenej z DM ovsenych vlociek a z mandloveho mlieka kupeneho v DM ;))))

sisa_dm
autorModerátor
10. dec 2018

@nikuska744 pane bože tí ľudia sú niekedy až nepochopiteľní, čo dokáže spraviť nejaká zľava alebo výpredaj. Ja sa takto pred Vianocami vždy chytám za hlavu keď vidím tú psychózu v obchodoch 😅.

stewusik
10. dec 2018

Ja som sa dnes nastartovala budikom dcerky do skolky, takze si užívam den sama a chystam Vianocnu vyzdobu, kazdy den po troške 🙂

tinka1601
10. dec 2018

@sisa_dm Kazdy den zacinam debatou s mojimi drobcami, potom kavou a nakoniec moze nastat zhon chystanie do skolky 🙂

jameena
10. dec 2018

Ahojte, my máme tiež krásny ranný štart za sebou. Dcérka sa budí prvá a každé ráno skríkne:"Zobuďte sa, už je nový deň!....Mama, oco, otvorte oči, vstávame!" A dnes to bolo o to krajšie, že tatik nám nemusel do práce a ešte nás aj prekvapilo husté sneženie (aj keď len chvíľku), takže parádička. Vychystala som ich teda na výlet do lyžiarskeho strediska, tam už je snehu viac, tak nech sa spolu vybláznia. Samozrejme krém na tvár do chladného počasia od DM Babylove nesmel chýbať;) A ja som si uvarila kávičku a idem sa pustiť do práce.... Pekný deň Vám všetkým želám;)

sisa_dm
autorModerátor
10. dec 2018

@ferihegy mňam, to vyzerá tak, že by som to hneď teraz zjedla :D 😝

1989lenka
10. dec 2018

Dnešné ráno som naštartovala bylinkovým čajom a chutnými raňajkami, ktoré mi pripravil manžel 🙂 Takýto začiatok dňa by som brala aj každý deň 😁

zuzana814
10. dec 2018

Ja kvapkami Hylak, je mi uz 6. den velmi zle, tak nemozem moc jest😖

adinka77
10. dec 2018

@sisa_dm áno od včera je zmenený CP,však ona bola spokojná,že ide autom,ešteže nebolo namrznuté 🙂

noemi32
10. dec 2018

Ja taktiez rannou hygienou a kremom na tvar, a potom ranajkami a kavou.. a potom sa zobudilo dieta a den sa zacal naplno 🙂

dadka1993
10. dec 2018

Mňa dnes teda veeľmi naštartoval moj synček 2,5 ročný, ktorý absolútne odmietal nočník, vyzliekol si tepláčiky a sadol na nočník, že ide cikať 🙏🏻 Viem možno pre niekoho hlúposť a banalita ale moje ráno bolo strašne šťastné “len” kvoli tejto pre mňa teda veľmi veľkej veci ❤️ Veľmi ma to potešilo a naštartovalo ma to na celý týždeň 🤗

beatris0777
10. dec 2018

Dobrý deň želám,
Svoj deň štartujem okrem hygieny poriadnými raňajkami - ovsená kaša s ovocím a šálkou zeleného čaju 🙂 Celú tvár si prejdem detským olejčekom a ruky si nakrémujem s vyživujúcim krémom, aby neboli suché. Bez tohto si ráno už ani neviem predstaviť.

mazura
10. dec 2018

vydurením malej školkarskej protestantky z postele. Potom šálka kávy (studenej), kedže som medzitým zdvihla asi 370 vecí zo zeme a obliekla metajúce sa dieťa. Ale aj krém na tvár bol. Aspoň takto nech sú vrásky podchytené :D

veja254
10. dec 2018

Ahojte, ja som ráno odštartovala trochu neskôr, najskôr pohľadom na novú obývaciu stenu, z ktorej sa veeeľmi teším, keďže sme sa nedávno sťahovali a bolo tu prázdno 🙂 a moje raňajkové tehotenské chute ?? Pol litra kakaa a ceeely makový zavin 😁 prajem krásny dnik 😍❤️

lynth
10. dec 2018

Jój, tak dnešné ráno bolo veľmi špeciálne keďže mám narodeniny. Nielen na celý týžden, ale asi až na rok ma nakopla dcérka, ktorej ocko pošepkal aby mi zagratulovala a ona sa cez dve miestnosti rozbehla s krikom a roztiahnutými rúčkami ku mne 💕 a keďže mi včera začala materská s druhým 🤰, tak som si s vyloženými nohami na gauči dopriala latté ☕

kathy93
10. dec 2018

Káva samozrejme nesmie ráno chýbať ale už 4 mesiace mi budíček robí moja úžasná dcérka 😊

kittyjuliette
10. dec 2018

Dnes mam volnicko,takze ziadne nahananie😍Hned po zobudeni som vybehla von s mojimi havinami a to ma teda prebralo okamzite😁
Ochvilu si zalejem kavu,zahryznem nieco na ranajky a den moze zacat🤗

sebi123
10. dec 2018

Ahoj, každé ráno si vychutnávam šálku zeleného čaju, ten milujem... Dnes budem potrebovať viac energie, keďže mam obe detičky choré, už to vidím na čokoládu 🙈